Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muminko dobry tekst;):*
Wiewiórka ślicznie i jakie kędziorki super!
Ja z natury prawie proste ale tylko w kręconych czuję się dobrze i od siedmiu lat robię trwałą
Na szczęście mam sprawdzoną fryzjerke i zawsze wychodzą tak,że wszyscy myślą że z natury mam takie;)
wiewiórka17, muminka83, muminka83, A.Kasia, RudyTygrysek, margaret26 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
jest !!! oto on ! ;P WÓZEK iZZi Go
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c46cbb6430d.jpg
jestem mega zachwycona ! porządny ,solidny,mocny, LEKKI !!!
w komplecie maseee gadzetow typu, parasolka,folia,torba, itd itd
piękności !!
tutaj zdj z neta w całej okazałości
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f9ffc9540af.jpg
Lilou1984, Madzialena90, baassiia, wiewiórka17, Madlene.:), Kate84, ksanka, A.Kasia, Izoleccc, Karolina@, Vincent, RudyTygrysek, Est, d'nusia, nataliano, Czarodziejka87, Renka88, Mania1718, Mietka 30:), Karka, Falon, Teresa1992, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Kate widzialam dużo zajęć fitness dla mam z dziećmi w Gdańsku.
Np: http://awf.gda.pl/index.php?id=734
Na pewno też w Pro-Active w Gdańsku Morenie są zajęcia fit mama.
Dziękuję jak dobrze, że jest tutaj ktoś z Gdańska
Wiewiórka kurcze ale Tobie dobrze z brzuszkiem! Piękna!
Lilou a jak ja właśnie tłumaczyłam w SR dlaczego kupiłam ten do odkurzacza bo nie umiałam tym do ust, to mi mówiła że pewnie źle robiłam bo bez soli hehe
Alinali śliczna bryka
i jak fajnie, że tyle dodatków!
wiewiórka17, Lilou1984, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzialena90 wrote:dziewczyny mam pytanie:
jak to jest z jedzeniem ostrych potraw??
pytam bo wczoraj bylyśmy na mieście i zamówiliśmy dania na ostro, facet z obsługi jak mnie zobaczył to powiedział że nie da mi ostrego sosu bo to szkodzi dziecku???
w sumie to przez całą ciąże poprawiam wszystko dość ostro i nigdy się nad tym nie zastanawiałam....
Madzia ja się niedawno dowiedziałam od koleżanki z Indii, że tam rzeczywiście lekarze odradzają ciężarnym jedzenie ostrych dań ze względu na zwiększone ryzyko wystąpienia egzemy u dzieci. Ale ich ostre a nasze ostre- raczej bym się nie obawiała tylko jadła
baassiia, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiewiórka17 - super wyglądasz
Dlaczego niestety? Moje nie kręcą się w aż tak drobne loczki ale ja bardzo lubię swoje włosy
W prostych wyglądam nieciekawie 
Lilou1984 - haha, już widzę autora tej książki jak stosuje swoje "dobre rady" na swoim małym dziecku z katarem
No tak, lepiej zostawić dziecko aby się udusiło. Przecież tych aspiratorów nikt na co dzień nie używa tylko w razie "W". A poza tym Frida czy Katarek to aspiratory tak szybkie w użyciu, że dziecko ledwie zauważy, że coś się działo
No i z pewnością bardziej higieniczne niż zwykła "gruszka".
niecierpliwaa - ja tak mam raz na jakiś czas
Wydaje mi się, że to nie od szyjki tylko po prostu spojenie się rozciąga.
alinalii - fajowa fura! I jaki piesio fajny
-
Dostałam wytyczne do szpitala. M.in. wymagają 5 śpiochów na długi rękaw (pewnie chodzi o pajacyki). I teraz nie wiem co robić bo mam:
- 3 pajacyki na 50 cm,
- 3 pajacyki na 55 cm,
- 2 pajacyki na 62 cm.
Czy na moim miejscu byście coś dokupiły? (mam więcej body i półśpiochów...)
A może lepiej czekać na poród i wtedy wysłać szybko M do smyka? (już widze te zakupy...).
No bo skąd ma wiedzieć jakiej wielkości Cipisek się urodzi... -
Madzialena90 kelner to chyba niezbyt autorytet odnośnie ciąż
Ogólnie niezbyt profesjonalnie i kulturalnie się zachował, bo jeśli jesteś klientem, to nie powinien Ci mówić, że Ci coś tam nie poda. Mógł grzeczniej zapytać czy na pewno chcesz sos ostry.
Nie wiem jak u Was ale jak mi ktoś w ciąży zwraca uwagę na to co jem, to mnie to mega wkurza
Moja mama to w ogóle uważa, że się głodzę bo "30 kg" nie utyłam..
Madzialena90, Est, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość

-
A.Kasia wrote:wiewiórka17 - super wyglądasz
Dlaczego niestety? Moje nie kręcą się w aż tak drobne loczki ale ja bardzo lubię swoje włosy
W prostych wyglądam nieciekawie 
Lilou1984 - haha, już widzę autora tej książki jak stosuje swoje "dobre rady" na swoim małym dziecku z katarem
No tak, lepiej zostawić dziecko aby się udusiło. Przecież tych aspiratorów nikt na co dzień nie używa tylko w razie "W". A poza tym Frida czy Katarek to aspiratory tak szybkie w użyciu, że dziecko ledwie zauważy, że coś się działo
No i z pewnością bardziej higieniczne niż zwykła "gruszka".
niecierpliwaa - ja tak mam raz na jakiś czas
Wydaje mi się, że to nie od szyjki tylko po prostu spojenie się rozciąga.
alinalii - fajowa fura! I jaki piesio fajny
ja tak od czasu do czasu lubie cos w nich zmienic i wyprostować. Czasami mnie denerwują jak jeden sterczy w jedna strone drugi w drugą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:19
-
M+M+? weź to co masz , myślę że powinno byuć ok, a zawsze rękawki możesz podwinąć gdy będą za duże
badz zawszee facet Twoj moze wyskoczyć i kupić 
puki co bierz co masz
wszystko wyjdzie w praniu ;P
-
No tych na 62 nie chcę na razie więcej kupować, bo obecnie dużo jest ciepłych pjakacyków, a przecież np. w maju może być już wysoka temepratura, więc i tak się nie sprawdzą...
Ja nic nie dostałam i staram się nie szaleć z tymi ubrankami. Mam obawy, o których pisałyście, że potem części rzeczy się nie ubierze. A że kupuję ubranka raczej dobrej jakości, to cenowo i tak wyszło sporo... -
nick nieaktualnybaassiia wrote:Madzialena90 kelner to chyba niezbyt autorytet odnośnie ciąż
Ogólnie niezbyt profesjonalnie i kulturalnie się zachował, bo jeśli jesteś klientem, to nie powinien Ci mówić, że Ci coś tam nie poda. Mógł grzeczniej zapytać czy na pewno chcesz sos ostry.
Nie wiem jak u Was ale jak mi ktoś w ciąży zwraca uwagę na to co jem, to mnie to mega wkurza
Moja mama to w ogóle uważa, że się głodzę bo "30 kg" nie utyłam..
Tak a propos- ja też cały czas słyszę, że głodzę dziecko i że to niemożliwe, że Gałgan rośnie a ja nie tyję....
I ostatnio byłam w Costa Coffe (tak ja piję codziennie 1 normalną parzoną kawę) i barista się 3 razy dopytywał czy aby na pewno nie pomyliło mi się i nie chcę czasem kawy bezkofeinowej zamiast zwykłej...
baassiia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny