Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muminko dobry tekst;):*
Wiewiórka ślicznie i jakie kędziorki super!
Ja z natury prawie proste ale tylko w kręconych czuję się dobrze i od siedmiu lat robię trwałą
Na szczęście mam sprawdzoną fryzjerke i zawsze wychodzą tak,że wszyscy myślą że z natury mam takie;)
wiewiórka17, muminka83, muminka83, A.Kasia, RudyTygrysek, margaret26 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
jest !!! oto on ! ;P WÓZEK iZZi Go
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c46cbb6430d.jpg
jestem mega zachwycona ! porządny ,solidny,mocny, LEKKI !!!
w komplecie maseee gadzetow typu, parasolka,folia,torba, itd itd
piękności !!
tutaj zdj z neta w całej okazałości
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f9ffc9540af.jpgLilou1984, Madzialena90, baassiia, wiewiórka17, Madlene.:), Kate84, ksanka, A.Kasia, Izoleccc, Karolina@, Vincent, RudyTygrysek, Est, d'nusia, nataliano, Czarodziejka87, Renka88, Mania1718, Mietka 30:), Karka, Falon, Teresa1992, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Kate widzialam dużo zajęć fitness dla mam z dziećmi w Gdańsku.
Np: http://awf.gda.pl/index.php?id=734
Na pewno też w Pro-Active w Gdańsku Morenie są zajęcia fit mama.
Dziękuję jak dobrze, że jest tutaj ktoś z Gdańska
Wiewiórka kurcze ale Tobie dobrze z brzuszkiem! Piękna!
Lilou a jak ja właśnie tłumaczyłam w SR dlaczego kupiłam ten do odkurzacza bo nie umiałam tym do ust, to mi mówiła że pewnie źle robiłam bo bez soli hehe
Alinali śliczna brykai jak fajnie, że tyle dodatków!
wiewiórka17, Lilou1984, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzialena90 wrote:dziewczyny mam pytanie:
jak to jest z jedzeniem ostrych potraw??
pytam bo wczoraj bylyśmy na mieście i zamówiliśmy dania na ostro, facet z obsługi jak mnie zobaczył to powiedział że nie da mi ostrego sosu bo to szkodzi dziecku???
w sumie to przez całą ciąże poprawiam wszystko dość ostro i nigdy się nad tym nie zastanawiałam....
Madzia ja się niedawno dowiedziałam od koleżanki z Indii, że tam rzeczywiście lekarze odradzają ciężarnym jedzenie ostrych dań ze względu na zwiększone ryzyko wystąpienia egzemy u dzieci. Ale ich ostre a nasze ostre- raczej bym się nie obawiała tylko jadłabaassiia, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiewiórka17 - super wyglądasz
Dlaczego niestety? Moje nie kręcą się w aż tak drobne loczki ale ja bardzo lubię swoje włosy
W prostych wyglądam nieciekawie
Lilou1984 - haha, już widzę autora tej książki jak stosuje swoje "dobre rady" na swoim małym dziecku z kataremNo tak, lepiej zostawić dziecko aby się udusiło. Przecież tych aspiratorów nikt na co dzień nie używa tylko w razie "W". A poza tym Frida czy Katarek to aspiratory tak szybkie w użyciu, że dziecko ledwie zauważy, że coś się działo
No i z pewnością bardziej higieniczne niż zwykła "gruszka".
niecierpliwaa - ja tak mam raz na jakiś czasWydaje mi się, że to nie od szyjki tylko po prostu spojenie się rozciąga.
alinalii - fajowa fura! I jaki piesio fajny -
Dostałam wytyczne do szpitala. M.in. wymagają 5 śpiochów na długi rękaw (pewnie chodzi o pajacyki). I teraz nie wiem co robić bo mam:
- 3 pajacyki na 50 cm,
- 3 pajacyki na 55 cm,
- 2 pajacyki na 62 cm.
Czy na moim miejscu byście coś dokupiły? (mam więcej body i półśpiochów...)
A może lepiej czekać na poród i wtedy wysłać szybko M do smyka? (już widze te zakupy...).
No bo skąd ma wiedzieć jakiej wielkości Cipisek się urodzi... -
Madzialena90 kelner to chyba niezbyt autorytet odnośnie ciąż
Ogólnie niezbyt profesjonalnie i kulturalnie się zachował, bo jeśli jesteś klientem, to nie powinien Ci mówić, że Ci coś tam nie poda. Mógł grzeczniej zapytać czy na pewno chcesz sos ostry.
Nie wiem jak u Was ale jak mi ktoś w ciąży zwraca uwagę na to co jem, to mnie to mega wkurzaMoja mama to w ogóle uważa, że się głodzę bo "30 kg" nie utyłam..
Madzialena90, Est, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:wiewiórka17 - super wyglądasz
Dlaczego niestety? Moje nie kręcą się w aż tak drobne loczki ale ja bardzo lubię swoje włosy
W prostych wyglądam nieciekawie
Lilou1984 - haha, już widzę autora tej książki jak stosuje swoje "dobre rady" na swoim małym dziecku z kataremNo tak, lepiej zostawić dziecko aby się udusiło. Przecież tych aspiratorów nikt na co dzień nie używa tylko w razie "W". A poza tym Frida czy Katarek to aspiratory tak szybkie w użyciu, że dziecko ledwie zauważy, że coś się działo
No i z pewnością bardziej higieniczne niż zwykła "gruszka".
niecierpliwaa - ja tak mam raz na jakiś czasWydaje mi się, że to nie od szyjki tylko po prostu spojenie się rozciąga.
alinalii - fajowa fura! I jaki piesio fajny
ja tak od czasu do czasu lubie cos w nich zmienic i wyprostować. Czasami mnie denerwują jak jeden sterczy w jedna strone drugi w drugąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:19
-
M+M+? weź to co masz , myślę że powinno byuć ok, a zawsze rękawki możesz podwinąć gdy będą za duże
badz zawszee facet Twoj moze wyskoczyć i kupić
puki co bierz co maszwszystko wyjdzie w praniu ;P
-
No tych na 62 nie chcę na razie więcej kupować, bo obecnie dużo jest ciepłych pjakacyków, a przecież np. w maju może być już wysoka temepratura, więc i tak się nie sprawdzą...
Ja nic nie dostałam i staram się nie szaleć z tymi ubrankami. Mam obawy, o których pisałyście, że potem części rzeczy się nie ubierze. A że kupuję ubranka raczej dobrej jakości, to cenowo i tak wyszło sporo... -
nick nieaktualnybaassiia wrote:Madzialena90 kelner to chyba niezbyt autorytet odnośnie ciąż
Ogólnie niezbyt profesjonalnie i kulturalnie się zachował, bo jeśli jesteś klientem, to nie powinien Ci mówić, że Ci coś tam nie poda. Mógł grzeczniej zapytać czy na pewno chcesz sos ostry.
Nie wiem jak u Was ale jak mi ktoś w ciąży zwraca uwagę na to co jem, to mnie to mega wkurzaMoja mama to w ogóle uważa, że się głodzę bo "30 kg" nie utyłam..
Tak a propos- ja też cały czas słyszę, że głodzę dziecko i że to niemożliwe, że Gałgan rośnie a ja nie tyję....
I ostatnio byłam w Costa Coffe (tak ja piję codziennie 1 normalną parzoną kawę) i barista się 3 razy dopytywał czy aby na pewno nie pomyliło mi się i nie chcę czasem kawy bezkofeinowej zamiast zwykłej...baassiia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny