X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminko dobry tekst;):*

Wiewiórka ślicznie i jakie kędziorki super!
    Ja z natury prawie proste ale tylko w kręconych czuję się dobrze i od siedmiu lat robię trwałą;)
    Na szczęście mam sprawdzoną fryzjerke i zawsze wychodzą tak,że wszyscy myślą że z natury mam takie;)

wiewiórka17, muminka83, muminka83, A.Kasia, RudyTygrysek, margaret26 lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki zaczęło mi dokuczać takie dziwne kłucie na wysokości wzgórka łonowego. Nie w pochwie, może w szyjce? Sama nie wiem. Miała któraś tak ?

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moje się tak kręcą po każdym umyciu ich :) ale od czasu do czasu prostuje też :)

Czarodziejka87 lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwaa wrote:
    Kobietki zaczęło mi dokuczać takie dziwne kłucie na wysokości wzgórka łonowego. Nie w pochwie, może w szyjce? Sama nie wiem. Miała któraś tak ?

ja tak mam od jakiegoś tygodnia ;/

iv098rib495v7vlg.png

• alinalii Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest !!! oto on ! ;P WÓZEK iZZi Go

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c46cbb6430d.jpg

jestem mega zachwycona ! porządny ,solidny,mocny, LEKKI !!!
    w komplecie maseee gadzetow typu, parasolka,folia,torba, itd itd

piękności !!

tutaj zdj z neta w całej okazałości
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f9ffc9540af.jpg

Lilou1984, Madzialena90, baassiia, wiewiórka17, Madlene.:), Kate84, ksanka, A.Kasia, Izoleccc, Karolina@, Vincent, RudyTygrysek, Est, d'nusia, nataliano, Czarodziejka87, Renka88, Mania1718, Mietka 30:), Karka, Falon, Teresa1992, Kaarolina lubią tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co to może być...

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinalii fajny wózeczek :) Kolorystycznie taki jak mój :)
    Pieseczek też przesłodki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:01

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii- śliczny piękny kolor i oczywiście śliczny mistrz drugiego planu ;p

• ksanka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    a dzięki dzięki , tak się same kręcą niestety :)

Zazdroszczę, ja mam proste i cienkie jak druciki

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Kate widzialam dużo zajęć fitness dla mam z dziećmi w Gdańsku.
    Np: http://awf.gda.pl/index.php?id=734

Na pewno też w Pro-Active w Gdańsku Morenie są zajęcia fit mama.

Dziękuję jak dobrze, że jest tutaj ktoś z Gdańska :-D

Wiewiórka kurcze ale Tobie dobrze z brzuszkiem! Piękna!

Lilou a jak ja właśnie tłumaczyłam w SR dlaczego kupiłam ten do odkurzacza bo nie umiałam tym do ust, to mi mówiła że pewnie źle robiłam bo bez soli hehe :-P

Alinali śliczna bryka :-) i jak fajnie, że tyle dodatków!

wiewiórka17, Lilou1984, Est lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena90 wrote:
    dziewczyny mam pytanie:

jak to jest z jedzeniem ostrych potraw??

pytam bo wczoraj bylyśmy na mieście i zamówiliśmy dania na ostro, facet z obsługi jak mnie zobaczył to powiedział że nie da mi ostrego sosu bo to szkodzi dziecku???

w sumie to przez całą ciąże poprawiam wszystko dość ostro i nigdy się nad tym nie zastanawiałam....

Madzia ja się niedawno dowiedziałam od koleżanki z Indii, że tam rzeczywiście lekarze odradzają ciężarnym jedzenie ostrych dań ze względu na zwiększone ryzyko wystąpienia egzemy u dzieci. Ale ich ostre a nasze ostre- raczej bym się nie obawiała tylko jadła :)

baassiia, Madzialena90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 - super wyglądasz :) Dlaczego niestety? Moje nie kręcą się w aż tak drobne loczki ale ja bardzo lubię swoje włosy :) W prostych wyglądam nieciekawie ;)

Lilou1984 - haha, już widzę autora tej książki jak stosuje swoje "dobre rady" na swoim małym dziecku z katarem :P No tak, lepiej zostawić dziecko aby się udusiło. Przecież tych aspiratorów nikt na co dzień nie używa tylko w razie "W". A poza tym Frida czy Katarek to aspiratory tak szybkie w użyciu, że dziecko ledwie zauważy, że coś się działo ;) No i z pewnością bardziej higieniczne niż zwykła "gruszka".

niecierpliwaa - ja tak mam raz na jakiś czas :) Wydaje mi się, że to nie od szyjki tylko po prostu spojenie się rozciąga.

alinalii - fajowa fura! I jaki piesio fajny ;)

• M+M+? Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wytyczne do szpitala. M.in. wymagają 5 śpiochów na długi rękaw (pewnie chodzi o pajacyki). I teraz nie wiem co robić bo mam:
    - 3 pajacyki na 50 cm,
    - 3 pajacyki na 55 cm,
    - 2 pajacyki na 62 cm.
    Czy na moim miejscu byście coś dokupiły? (mam więcej body i półśpiochów...)
    A może lepiej czekać na poród i wtedy wysłać szybko M do smyka? (już widze te zakupy...).
    No bo skąd ma wiedzieć jakiej wielkości Cipisek się urodzi...

• baassiia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena90 kelner to chyba niezbyt autorytet odnośnie ciąż :P Ogólnie niezbyt profesjonalnie i kulturalnie się zachował, bo jeśli jesteś klientem, to nie powinien Ci mówić, że Ci coś tam nie poda. Mógł grzeczniej zapytać czy na pewno chcesz sos ostry.

Nie wiem jak u Was ale jak mi ktoś w ciąży zwraca uwagę na to co jem, to mnie to mega wkurza :P Moja mama to w ogóle uważa, że się głodzę bo "30 kg" nie utyłam..

Madzialena90, Est, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    wiewiórka17 - super wyglądasz :) Dlaczego niestety? Moje nie kręcą się w aż tak drobne loczki ale ja bardzo lubię swoje włosy :) W prostych wyglądam nieciekawie ;)

Lilou1984 - haha, już widzę autora tej książki jak stosuje swoje "dobre rady" na swoim małym dziecku z katarem :P No tak, lepiej zostawić dziecko aby się udusiło. Przecież tych aspiratorów nikt na co dzień nie używa tylko w razie "W". A poza tym Frida czy Katarek to aspiratory tak szybkie w użyciu, że dziecko ledwie zauważy, że coś się działo ;) No i z pewnością bardziej higieniczne niż zwykła "gruszka".

niecierpliwaa - ja tak mam raz na jakiś czas :) Wydaje mi się, że to nie od szyjki tylko po prostu spojenie się rozciąga.

alinalii - fajowa fura! I jaki piesio fajny ;)

ja tak od czasu do czasu lubie cos w nich zmienic i wyprostować. Czasami mnie denerwują jak jeden sterczy w jedna strone drugi w drugą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:19

iv098rib495v7vlg.png

• alinalii Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M+? weź to co masz , myślę że powinno byuć ok, a zawsze rękawki możesz podwinąć gdy będą za duże ;) badz zawszee facet Twoj moze wyskoczyć i kupić ;)
    puki co bierz co masz ;) wszystko wyjdzie w praniu ;P

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tych na 62 nie chcę na razie więcej kupować, bo obecnie dużo jest ciepłych pjakacyków, a przecież np. w maju może być już wysoka temepratura, więc i tak się nie sprawdzą...
    Ja nic nie dostałam i staram się nie szaleć z tymi ubrankami. Mam obawy, o których pisałyście, że potem części rzeczy się nie ubierze. A że kupuję ubranka raczej dobrej jakości, to cenowo i tak wyszło sporo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    Madzialena90 kelner to chyba niezbyt autorytet odnośnie ciąż :P Ogólnie niezbyt profesjonalnie i kulturalnie się zachował, bo jeśli jesteś klientem, to nie powinien Ci mówić, że Ci coś tam nie poda. Mógł grzeczniej zapytać czy na pewno chcesz sos ostry.

Nie wiem jak u Was ale jak mi ktoś w ciąży zwraca uwagę na to co jem, to mnie to mega wkurza :P Moja mama to w ogóle uważa, że się głodzę bo "30 kg" nie utyłam..

Tak a propos- ja też cały czas słyszę, że głodzę dziecko i że to niemożliwe, że Gałgan rośnie a ja nie tyję....
    I ostatnio byłam w Costa Coffe (tak ja piję codziennie 1 normalną parzoną kawę) i barista się 3 razy dopytywał czy aby na pewno nie pomyliło mi się i nie chcę czasem kawy bezkofeinowej zamiast zwykłej... :)

baassiia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ailnalii fajna bryka a piesio to pewnie chi:)

alinalii, doris85 lubią tę wiadomość

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Renka, nowy awatarek? Śliczny :)

Nowy, nowy, dostałam dzisiaj zdjęcia :)

Magda lena, A.Kasia, Izoleccc, d'nusia, olatychy, Kate84, paola87, Falon, Est lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ