Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda lena wrote:Kuźwa. Zachciało mi się falbany pod łóżeczko. Jak to wyprasować?! Nieeeenawidzę prasować tego typu rzeczy.
wrrrr
Miało być cytuj
Ja przed chwilą prasowałam prześcieradło z gumką do łóżeczka. Koszmar w tych rogach ;/d'nusia lubi tę wiadomość
-
Wyobrazcie sobie, ze ten facet ktory przywozi te wyniki tu do szpitala to w ogole jeszcze nie przyjechal
moj gin sie wkur... i sam osobiscie do niego zadzwonil i sie pytal o ten wynik
to mu powiedzial, ze jak nie dojedzie dzisiaj to mu wysle sms z moim wynikiem, dobrze, ze zadzwonil moj gin do poloznych to chociaz wiem ze wynik jest dobry i nie kazal sie martwic
chociaz tyle dobrze
ale tez mam zapowiedziane ze jak bedzie wszystko dobrze to ok 15lutego bede miec juz cc, bo dluzej mnie nie beda trzymac, ktoras ma wczesniej juz termin ustalony? Czy bede pierwsza?
Sliczne brzuszki macie dziewczyny :-*Izoleccc, A.Kasia, M+M+?, d'nusia, aleksandrazz, Czarodziejka87, edyś, Mania1718, Lilou1984, ksanka, Hannia123, Kate84, baassiia, Karolina@, Karka, Falon, domiii, Est lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Ja dotarłam do domku.
Na szczęście do porodu endokrynologa mam z głowy:)
Wyniki się trzymają,pobrałam recepty i po porodzie mam brać połowe dawki
Alina super bryka:) taka zgrabna;)
Piesio pocieszny;)
M+M myślę,że starczy to co masz
W razie co tak jak piszesz mąż może dokupić i podrzucić
Ale na moje oko powinny te pajacyki wystarczyć
alinalii, A.Kasia, M+M+? lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Apropos jedzenia. Pisałam Wam już, że moja babcia twierdzi, że głodzę dziecko bo nie rozeszłam się na boki i generalnie nie wyglądam jak toczący się bałwan. Wczoraj wciska mi kolejne ciastko i mówię jej grzecznie, że nie mogę się tak słodyczami objadać bo będę gruba, a ona do mnie: "ale ty samolubna jesteś. Zamiast patrzeć na dziecko żeby urosło to patrzysz tylko na swoje kilogramy" Zrobiłam 10 głębokich oddechów, a mąż tylko mnie głaskał, abym nie wybuchła i zrobiła awantury
-
nick nieaktualnyNie wiem o co Wam chodzi z tym prasowaniem
Uwielbiam prasować! Im trudniejsze do wyprasowania rzeczy tym mam większą satysfakcję
Gośśś - ja obstawiam, że mogę się uwinąć przed TobąNie chcę krakać ale coś za dobrze się czuję a zawsze gdy tak jest to kończę w niedługim czasie na IP
Gośśś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Dziewczyny co oznaczają ketony w moczu? Właśnie odebrałam wynik i strasznie się martwię a wizyta we wtorek dopiero.
To oznacza tylko tyle, że za mało jesz i musisz więcej pićdodaj sobie jeszcze jeden posiłek na 2h przed snem. No i pij więcej wody aby je wypłukać.
Izoleccc lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:To oznacza tylko tyle, że za mało jesz i musisz więcej pić
dodaj sobie jeszcze jeden posiłek na 2h przed snem. No i pij więcej wody aby je wypłukać.
Martka89 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
A.Kasia wrote:Nie wiem o co Wam chodzi z tym prasowaniem
Uwielbiam prasować! Im trudniejsze do wyprasowania rzeczy tym mam większą satysfakcję
to tak jak bym słyszała mojego M. "ale ja naprawdę lubię zmywać"
robię wielkie oczy, potakuję ze zdziwieniem i dalej nie rozumiem
fakt prasowanie malutkich słodkich ciuszków było fajne przy pierwszej pralce
a potem już mnie trochę mniej bawiło.
zamierzam dotrwać do końca wieku noworodkowego czyli pierwszy miesiąc, a potem pewnie już daruje sobie prasowanie ciuszków
Madzik90 śliczny awatarek:)
skowroneczka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Ja regularnie jem i dużo pije
Najwyraźniej Franek Cię objadaPrzynajmniej wiadomo czemu tak ostatnio wystrzelił
Ketony w moczu kobiet ciężarnych mogą występować i nie ma się co nimi przejmować, to nic takiego co by nie mogło poczekać do wtorkowej wizyty.
-
Tak wrzucacie fotki to tez postanowilamnie umalowana ale co tam.
Aaa i kupilam coreczce kombinezonik na wyjscie, nie za gruby, nie za cienki.Madlene.:), wiewiórka17, baassiia, Madzialena90, Hannia123, Mania1718, Izoleccc, Kate84, edyś, d'nusia, Karolina@, Karka, Vincent, Falon, Teresa1992, Kasia24 lubią tę wiadomość
jusiakp