Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarolina wrote:a i jeszcze mam pytanie czy nad aktywność Malucha to normalna rzecz? z Pierwszym Synkiem mało co Go czułam, a od nocy Bartek szaleje.. aż rano do mnie że się nie wyspał bo Mały Go całą noc kopał, i w sumie odkąd wstałam to ciągle czuję jak mnie kopie może z 1h była cisza.. teraz to brzuch mi lata we wszystkie strony..
Karolino mam dokładnie tak samo, aż sie zastanawiam kiedy maluch śpi. W szpitalu wpisywałam 60-70 ruchów + czkawka, dziewczyny czasem nie mogły sie doliczyć i ośmiu w porach największej aktywności
Ja mam tylko cichą nadzieje ze teraz sie wyszaleje a potem będzie grzecznie przesypiać chociaż noce
Haniu super ze sytuacja opanowana. Dbaj o Was
Renka super zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 06:50
Renka88, Hannia123, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Nadrobiłam właśnie cały piątek forumowy, hohoho! ale lektura na calutki wieczór.
Ale radochy miałam co niemiara! Tyle fotek w jednym dniu jeszcze tu nie było
Jesteście wszystkie piękne marcowe mamusie!dziubol mam nieustannie w odwróconą podkówkę, mąż wciąż mi się przygląda i też mu się mój wesoły nastrój udziela:) Niektóre z Was całkiem inaczej sobie wyobrażałam, a tu takie fajowe niespodzianki
Jutro idę na podgląd szyjki, gin chciał przez ten polip ponownie się jej przyjrzeć, a poza tym od ostatniej wizyty dorzucił mi 2x2 luteinę podjęzykowo, zobaczymy co się zmieniło.
D'nusia Twój kociuś ślicznotek
d'nusia, olatychy, Magda lena, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:Ja polecam Beckersa, naprawdę fajnie kryje, i faktycznie zmywają się delikatne plamy czego nie mogę powiedzieć o duluxie. Mi się osobiście podoba gama kolorystyczna,długo szukałam nie białego a porcelanowego i udało mi się znaleźć w beckersie.
Ja we wszystkich pomieszczeniach mam duluxa i z każdej plamy schodząSamuel
-
Zadrapało mnie dziś w gardle. Od razu wapno ,prenalen i sprej dla kobiet w ciąży do gardła.Niech już minie ten 36 tydzien bo popadne w totalną paranoje...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
olatychy wrote:Ja we wszystkich pomieszczeniach mam duluxa i z każdej plamy schodzą
-
jusiakp wrote:Kate pewnie, że kojarze Banino. Ja z Kartuz
Skatowalam "Porody" na Ipla i jak zorientowalam sie w 5 odcinku ze pre razem z nimi to wylaczylamedyś, d'nusia, ciri22, Falon, M+M+?, Hannia123, Czarodziejka87, Karka lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Mania haha za bardzo się wczułaś
ja wczoraj na IPLI obejrzałam dwa porody i za każdym razem jak dzidziuś już się pojawiał to grochy mi leciały i taka ulga...ufff... No w sumie też się bardzo wczułam
ale mam zamiar zobaczyć wszystkie.
Mania1718, edyś lubią tę wiadomość
-
Falon łzy były oczywiście też
Człowiek się wzrusza na obcym porodzie to możecie se wyobrazić jak będzie na swoim
Podejrzewam że wszystkie obejrzę. A na YouTube polecam "Położne" obejrzałam wszystkie odcinki
Ciri na nic moja informacja ale o takich delikatnych lampeczkach myślałam i ja. Widziałam w sklepie b&m takie kwiatuszki i chyba je kupie, przyczepie nad łóżeczkiem. Są na baterie co ułatwia mi sprawę.Falon lubi tę wiadomość
[/link]
-
A ja wstałam dopiero, więc nie jest źle
Mialyscie racje wczorajsze nocne bóle były przez wizytę w media expert i biedronce...Trzeba jednak jeszcze chwile posiedzieć na tyłku a w tyle miejsc miałam zajrzeć po wizycie
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka