Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Dzieki dziewczyny ;* kurcze tak się przestraszyłam bo nigdy tego nie miałam. Poza tym wyszedł jeszcze kwas askorbinowy. To jest ze sobą jakos powiązane?
A nie wcinałaś ostatnio dużo cytrusów? Kwas askorbinowy pojawia się w moczu wtedy, kiedy w organizmie jest za dużo wit C. Tak samo jak ketony - mało istotne i może swobodnie poczekać do wtorkuLekarz na wizycie wszystko Ci wyjaśni
Jusia - no w końcu widać brzuszekKombinezonik super!
-
A.Kasia wrote:A nie wcinałaś ostatnio dużo cytrusów? Kwas askorbinowy pojawia się w moczu wtedy, kiedy w organizmie jest za dużo wit C. Tak samo jak ketony - mało istotne i może swobodnie poczekać do wtorku
Lekarz na wizycie wszystko Ci wyjaśni
Jusia - no w końcu widać brzuszekKombinezonik super!
W sumie jadłam dużo mandarynekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:44
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Proszę o to kilka
Zdjęcia usunięteWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:35
Lilou1984, Madlene.:), Madzialena90, Hannia123, Czarodziejka87, alinalii, paola87, Mania1718, A.Kasia, baassiia, Kate84, edyś, olatychy, She86, ksanka, d'nusia, wiewiórka17, nataliano, Mietka 30:), M+M+?, muminka83, Karolina@, Karka, Vincent, Falon, Lucky, Magda lena, domiii, RudyTygrysek, Dorka87, krówka_muffka, Est, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Godzinę Was nadrabiałam, aż żal, że te piękne zdjęcia mogłam tylko zobaczyć w miniaturce na ekranie telefonu. W każdym razie nie odnotowałam żadnych foczek, ork tylko śliczne Marcowo (Lutowe
) Mamusie
Gośśś super, że wyniki dobre
Lucky dziękuję za zainteresowanie
U mnie dobre wiadomościSkurcze udało się wyciszyć i odpukać byle do marca nie wracały. Lekarzowi udało się na tę moją już prawie centymetrową szyjkę wcisnąć pessar (założenie było mało fajne, bo miał problem przez jej długość ). Teraz leżę i jak wszystko będzie dobrze to może jutro mnie wypuszczą
A.Kasia, Renka88, Martita88, baassiia, alinalii, Kate84, edyś, Czarodziejka87, Madzialena90, ksanka, Madlene.:), d'nusia, M+M+?, Karolina@, Gośśś, Karka, Vincent, Mania1718, Falon, Lucky, RudyTygrysek, krówka_muffka, Est, muminka83, Izoleccc, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W temacie pełni księżyca - fazy księżyca wpływają na przypływy i odpływy na ziemi i podobno też na cykl kobiety
w końcu ciąża to 10 miesięcy księżyącowych
W pierwszej ciąży wody mi odeszły dzień po pełniMadlene.:), d'nusia, Lucky lubią tę wiadomość
-
Hej kochane Ja juzpo wizycie Aleks warzy 1890
wzystko w porzadku pow gin ze duzy jest hehe i mam małych ubran nie kupowac:D nstepn wizyta 12 luty szyjk zamknieta szczelnie;)
Hannia123, baassiia, Kate84, A.Kasia, edyś, Czarodziejka87, Renka88, Madzialena90, olatychy, Madlene.:), d'nusia, muminka83, Karolina@, Karka, Mania1718, Falon, Lucky, Magda lena, RudyTygrysek, krówka_muffka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Renka pochwal się zdjęciami!
teraz dojrzałam, zajebiste! Piękne, ta sceneria! Wyglądacie super :-*
Gosiu super, że wyniki są dobrebaaardzo się z tego cieszę! Pozostaje tylko odliczać
Jusiakp ja w sumie z Poznania, miesiąc po porodzie przeprowadzka na stałe do Gdańska tj, we wrześniu, październiku do domku w Baniniekojarzysz? A Ty skąd dokładnie??? Ślicznie wyglądasz
Haniu Bardzo się cieszę, że passer dało się założyć! I tak samo, że skurcze się uspokoiły! Brawo teraz tylko leżeć, odpoczywać :-*
Nataszka gratuluję i bardzo się cieszę, że szyjka zamknięta i nic się kompletnie nie dzieje! Aleks faktycznie już nie mały
Ja tam się jednak cieszę, że wszystko za mnie wyprasowali hehe
Dziewczyny nie wiem czy to się już gdzieś przewijało ale czym malujecie ściany w pokojach dzieci jakimiś specjalnymi farbami?Renka88, Hannia123, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
-
Kate84 my malowaliśmy sypialnie , bo Emma bedzie z nami , zwykłą farba