Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie:*
Witam się w 33 tygodniu!(32+0)
Coraz bliżej i bliżej..
Gratuluję nowo rozpoczętych tygodni:)
Powodzenia na wizytach:)
Madlene ja rozbierałam we wtorek choinke;)
A w sklepach już wielkanocne "gadżety" ale leci ten czas;)
Miłej soboty:)d'nusia, Gośśś, A.Kasia, Madlene.:), Hannia123, nataliano, olatychy, Mania1718, Mietka 30:), Kate84, krówka_muffka, Lilou1984, Falon, ksanka, Karka, Kasia24 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Dzięki dziewczynki , będę siedzieć ;)Po wizycie skocze tylko do jednego sklepu po wózek...mam już upatrzony Riko Brano 3w1 , tylko chce dobrać kolor bo nie jestem pewna. Nie miałabym nawet w czym wybrać Marysi , a zakupu wózka mężowi nie powierzę ;d Muszę pochwalić moją mamę ,żaliłam jej się wczoraj że nie mam tutaj suszarki na pranie , ogólnie ubrania wieszają na kaloryferach (?) I przyjechała z suszarką ;d
d'nusia, A.Kasia, nataliano, Kate84, krówka_muffka, Mania1718, muminka83, Lilou1984, Falon, ksanka lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hej
Dziewczyny, w 5 10 15 promo - 51%. http://www.51015kids.eu/
Muminka, aż za dobrze wiem co czujesz w kwestii kręgosłupa...
Madlene, oby wymioty nie powróciły!!! U mnie pojawiły się w 5 tc i trwały do 16. To był najgorszy okres w moim życiu. Lato,gorąco,a każdy łyk wody i posiłek lądował w porcelanie.
A. Kasia, Ci faceci Nasi chyba robią się wrażliwcami pod koniec ciąży. Zaczyna do nich docierać wszystko ze zdwojoną siłąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:45
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Hejka u nas zapowiada sie spokojny weekend jak to zwykle bywa w szpitalu hehe tylko moj maly urzadzil sobie dyskoteke w brzuszku i to na ktg, takie faaaale sie pisale ze szok
nawet polozne sie z niego smialy ze tak szaleje
moj M jedzie wlasnie do mnie to chociaz z nim chwile posiedze
Tak ogladalam te wasze przyborniki na lozeczka z ikei i bardzo mi sie one podobaja, jeszcze upatrzalam sobie fajna lampke na sciane dla malego heh ale szkoda ze nie mam nawet jak jechac, a najblizsza ikee mam 100km od domuA.Kasia, Hannia123, edyś, Czarodziejka87, Madlene.:), Kate84, Lilou1984, d'nusia, Falon, Karka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
A.Kasia, baassiia, Czarodziejka87, Est, Teresa1992, nataliano, edyś, RudyTygrysek, Gośśś, Mietka 30:), Mania1718, Kate84, muminka83, Lilou1984, wiewiórka17, d'nusia, Falon, Madzialena90, Karka, Kasia24 lubią tę wiadomość
jusiakp
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Witamy się z Miłoszkiem słonecznie w ostatnim, bo 9 miesiącu
jeszcze 14 dni, a potem niech się dzieje co chce
wczoraj byłam w Lublinie, niestety musiałam, 6h w samochodzie mnie wytelepało, brzuch się spinał, więc dzisiaj daję mu odpocząć i się nie ruszam, chociaż pogoda jest taka cudna!
ile zdjęć nawrzucałyście!!! śliczne
tak sobie pomyślałam dzisiaj, musimy wytrzymać wszystkie co najmniej do 4 lutego, żeby sobie pączki pojeść, bo później skończy się rozpusta
buziaki Kochane! :*A.Kasia, Est, margaret26, Hannia123, baassiia, edyś, Gośśś, Czarodziejka87, Mietka 30:), Mania1718, ryjkek, Madlene.:), Magda lena, krówka_muffka, Kate84, M+M+?, Lilou1984, d'nusia, Falon, muminka83, Madzialena90, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni
Idziemy jak burza!
Gośśś - baaardzo nudnego szpitalnego weekendu Ci życzęniemal cały asortyment IKEI jest na allegro
Ola - w takim razie udanych zakupów ale proszę się tam oszczędzać
Czarodziejka87, Gośśś, domiii, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Pessar grzecznie siedzi, skurczy na ktg brak
Wracam do domu zaciskać nóżki do marca
Miłego dniaCzarodziejka87, edyś, Gośśś, A.Kasia, Mania1718, Madlene.:), Magda lena, domiii, baassiia, Kate84, Martita88, Est, She86, Lilou1984, d'nusia, Falon, muminka83, Karka lubią tę wiadomość
-
Haniu swietne wiesci
to sciskaj nogi porzadnie
fajnie, ze Cie wypuszczaja
ja to juz mam raczej zapewniony pobyt do konca tutaj
Kasiu to nawet nie wiedzialam, ze te rzeczy co w ikei sa mozna na all znalezc, ale dziekuje za informacja na powno sie przyda :-*
Domii gratuluje 9miesiacadomiii, Hannia123 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
To ten mój M to chyba jednak wrażliwy się nie robi bo po pracy wysłałam go na zakupy a ten mi pisze czy może sobie 4 piwka po ciężkim tygodniu kupić?! Wrr, mówię mu że faceci Dziewczyn z forum już w ogóle nie piją by być w gotowości ale jakoś jego to nie wzrusza!
Kasiu czy mąż kupił Tobie w Ikei to co kiedyś pytałaś? Bo M chyba w tygodniu pojedzie
Ciri ja też bym chciała jakieś na baterie bo nie wiem gdzie będę mieć gniazdka, ale ceny są okropne i chyba też wezmę te z ikei ładne są
Jusiakp super Wiktoria bardzo mi się podoba,to był jeden z naszych typów
Gośś cieszę się, że u Ciebie wszystko spokojnie :-*
Haniu super, bardzo się cieszęteraz zmiana łóżka na własne i leżenie pełną parą
Hannia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Kasiu czy mąż kupił Tobie w Ikei to co kiedyś pytałaś? Bo M chyba w tygodniu pojedzie
Niestety nie bo ta szczotka jest jeszcze dostępna tylko w Krakowie i w ŁodziTrudno się mówi, dobiorę sobie coś pod kolor z innej firmy
Co do męża i piwa - mój stwierdził dzisiaj, że jak już tyle wytrzymałam to na pewno przez najbliższy tydzień nie urodzę i kupił sobie w biedronce sześciopakWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 13:11
Est, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Hej u nas w Łebie dziś mroźno ale bardzo ładnie. Ja właśnie wróciłam z zakupów, trzeba było wędlinkę kupić
Gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni i miesięcy
Ja mojego M ostatnio uprzedziłam że do połowy lutego może sobie co nieco wypić ale później to już stop bo nie wiadomo kiedy synuś zechce wyjść na świat. -
A.Kasia wrote:Niestety nie bo ta szczotka jest jeszcze dostępna tylko w Krakowie i w Łodzi
Trudno się mówi, dobiorę sobie coś pod kolor z innej firmy
Co do męża i piwa - mój stwierdził dzisiaj, że jak już tyle wytrzymałam to na pewno przez najbliższy tydzień nie urodzę i kupił sobie w biedronce sześciopak
Aaa czyli w Gdańsku już nie ma? A widzisz kupilibyśmy eh
Dobrze, że nie tylko mój jest taki niereformowalny w kwestii piwa
Właśnie Dziewczyny gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni i miesięcy
M niby obiecał po nowym roku już nic nie pić taaa, no ale kupił w tym tygodniu tyle towaru i naprawdę się napracował od 6-19 co dzień, że chyba mu wybaczyć muszę choć baaardzo niechętnie, no ale co zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 13:29
domiii, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie, dzis super wieści bo przepływy baaardzo dobre, szyjka sie wydłużyła do 24mm a tydzień temu była 19mm. Wód nadal mało ale utrzymują sie na tym samym poziomie a to duży plus że nie zmniejsza sie ilośc. Afi- 6,5. Maja ma dużo włosków i bardzo sie kręciła. Mam za 5 dni odstawić luteinę, a 11 lutego tj skończony 37tc mam mieć zdjęty pessar, córa jest ułożona miednicowo i raczej sie nie przekręci ale nie wyklucza to porodu SN bo to drugi poród... Aczkolwiek narazie jest za duża różnica miedzy główka a brzuszkiem i byłoby cieżko... Ja tam wole cc jak będzie nadal miednicowo, dość mam stresów! Strasznie sie ciesze że jestesmy jeszcze wszystkie w dwupakach i na prawdę jestem bardzo dobrej myśli że każda z nas do minimum 37tc wytrwa!!
AKasia- pytałaś kiedyś o gbs, pytałam mojej ginki i mimo ze miałam robiony 20 grudnia to powiedziała że koniecznie musimy powtórzyć i trzeba sie wstrzelić jak najbliżej porodu zeby juz sie nic nie zmieniło.
Czarodziejka87, M+M+?, Magda lena, domiii, edyś, Madlene.:), d'nusia, A.Kasia, Vincent, Kate84, Falon, Martita88, Hannia123, muminka83, Karka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :*