Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dostałam jedną niewielką część z pierwszej części sesji. Ta jest tylko moja. W poniedziałek będzie z mężem a końcem lutego ja mąż i synek. W sumie mam mieć około 70-80 zdjęć.
Nie mogę się doczekać jak już wszystkie będę mieć w domu plus w dwóch wersjach w foto-książce. Jedna lubieżna a druga nieprowokująca
Oto zapowiedź.
Falon, Martita88, d'nusia, Kate84, Czarodziejka87, nataliano, domiii, Magda lena, RudyTygrysek, ryjkek, Est, olatychy, A.Kasia, Madzialena90, Izoleccc, Mietka 30:), Renka88, Kaarolina, Mania1718, Madlene.:), krówka_muffka, Karka, wiewiórka17, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
M+M cieszę się,że kremik już u Ciebie i peeling :)Mam nadzieję,że będzie Tobie super służył
:*
Trzymam kciuki za wizytę:*
Shaja super wiadomości!
Martka mam nadzieję,że już lepiej? Trzymaj się i oby przeszły wszystkie bóle:*
My z M wyskoczyliśmy do galerii nakupowaliśmy słodkiego w cukierni,teraz leżymy i podjadamy;)
Falon, d'nusia, muminka83, domiii, M+M+? lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Falon wrote:Czytam tak o tym masażu krocza. Nie wspominał o tym wcale mój lekarz, ani nie poruszano tego tematu w SR. Ja jakoś też nie zapytałam nikogo.
Czy uważacie, że to w ogóle ma sens? Jakoś jak czytam to nie do końca mnie przekonuje. Hm...
To mi koleżanki polecały masaż + balonik + mięśnie kegla ale u mnie odpada ze względu na problemy z szyjkąnie czytać już w tym internecie
Ola mąż dobry hihi
Muminko lubieżna hihi, dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam takie fotkisuper zapowiedź i czekamy na resztę, aż tyle zdjęć będziecie mieć wow!
Martka leż jak najwięcej się da, mam nadzieję że będziesz czuła się coraz lepiej :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 17:52
Falon, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Kate84zdjęcia robi mi moja przyjaciółka a ona ma hopla na punkcie zdjęć. Jak mi robiła pierwszą część sesji to wyszło 30 zdjęć takich fajnych które można pokazać. Jednak pokazać nie każdemu hihih bo są to nagości... naturalność itd a również przebierańce
Z mężem też już mamy parę takich pozycji co tam będzie robić ustalonych ale ja myślę ze to niesamowita pamiątka bo powiem nieskromnie że kocham swoje ciało i wręcz go ubóstwiam
więc jest co pstrykać
Kate84, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Domii a jak wybierałaś położną? Przez swojego lekarza rodzinnego czy to jakaś inna? Wykupiona do porodu?
Wykupiona, polecona przez 8 moich koleżanek rodzących w sw. Zofii
a Ty będziesz jakąś miała swoja czy idziesz na spontan kto się trafi? -
Muminko super zapowiedź sesji:):*
Falon to smacznego Kochana
U nas wpadły babeczki z kremem karpatkowym i owocami,babeczki z kajmakiem,pączki i wafelki grześkino rozpusta
W tygodniu post
domiii, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Falon, no lepiej nie drażnij pana polipa! I nie buszuj po necie!!!!
Ja masażu krocza nie będę robić, ale jak zdejmą pessar to zamierzam pić herbate z liści malin i jeść wiesiołek.
Ostatnio szukałam herbaty z liści malin w supermarkecie, ale bieda jakaś.
Pewnie muszę w jakimś zielarskim się zaopatrzyć?
Jedno i drugie w aptece kupisz kazdej (tylko najlepiej zeby bylo w formie sypkiej i kapsulkach) aptece badz sklepie zielarskim -
domiii wrote:Wykupiona, polecona przez 8 moich koleżanek rodzących w sw. Zofii
a Ty będziesz jakąś miała swoja czy idziesz na spontan kto się trafi?
idę na żywiołzmieniłam lekarkę z polecenia Dorki i bazuje na niej
jak mnie odeślą to trudno
pojadę gdzie indziej ale jestem dobrej myśli. Co do położnych to koleżanka siostry miała praktyki na żelaznej i powiedziała, że w zasadzie każda jedna z położnych jest fajna i z sercem podchodzi do pacjentki poza tym są stażystki i praktykantki i zawsze ktoś zagląda
a ja nie wymagam obecności położnej non stop
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Kasia dzięki za Twój wpis o mężu ! Do mojego dzwonił dziś kolega , i mówie ani sie waż , a on : A co na marcowych mamusiach pisało , Ty też jak do tej pory nie urodziłaś to dziś nie urodzisz. (Czytał mi przez ramię)
HahaSorry
Mój pewnie dzisiaj pójdzie na mecz ale należy mu się - woda nam się w rurach zagotowała, zawór bezpieczeństwa nie zadziałał i prawie rozwaliło nam piec w kotłowni
Pół dnia wylewał wodę z piwnicy, więc niech idzie i się odstresuje.
-
Madzik90 wrote:A slyszalyscie o witaminie c dopochwowej od 38 tygodnia (37+0)? Mi położna zalecila bo podobno daje poślizg maluszkowi przy porodzie
Słyszałam że można bodajże od 35 lub 36 tygodnia kołysać się na piłce. Usiąść przed telewizorem i siedząc kołysać bioderkami tak 30 min.
Mój też dziś dostał pozwolenie na piwko, wyszorował całą chatę to niech ma -
Madlene.:) wrote:Pierwsze słyszę, ale że co Madzia jest to normalna witamina c w globulkach?
Słyszałam że można bodajże od 35 lub 36 tygodnia kołysać się na piłce. Usiąść przed telewizorem i siedząc kołysać bioderkami tak 30 min.
Mój też dziś dostał pozwolenie na piwko, wyszorował całą chatę to niech maod 37+0 - co 3 dni, 38+0 - co dwa dni
tłumaczyła mi, ze wtedy zrobi się slisko i maluszkowi będzie łatwiej sie wydostać
Ja dostałam od niej Vitagyn cWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 21:12
Madlene.:) lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
mój sie zamknął w pokoju,udał że jest obrażony a jak weszłam to szybko coś schował za łóżko- piwo ;d
alinalii, Kate84, domiii, RudyTygrysek, Falon lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja mojemu M tłumacze żeby nie pił bo zawsze coś może być nie tak lub coś. Ale niestety mam to "nieszczęście" że zza ściany się odzywa mama z tekstem "to ja Cię zawioze"
no i już za chwilę widzę mojego tatę z moim M z piwkiem w ręku
Kate84, She86, muminka83 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.