Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
super
kiedy następna wizyta? Kasiu może Ty wiesz jak brac trivagin doustnie , po 5 dniowej kuracji macmirrorem czy w trakcie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 19:02
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:super
kiedy następna wizyta? Kasiu może Ty wiesz jak brac trivagin doustnie , po 5 dniowej kuracji macmirrorem czy w trakcie ?
Kolejny przegląd 8-mego lub 22. Wyjdzie w praniuJa brałam provag w trakcie brania macmiroru, więc sądzę, że ten trivagin też tak możesz brać...
-
Ja juz 2 lutego. Dzięki, zapomniałam się zapytać a już dzwoniłam o luteine i nie chce go znowu męczyć telefonami
A mowil coś u ułożeniu małego? Bo moja jest tak nisko aż gin się zdziwił ze chodzę jeszcze w ciąży.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ciri, A.Kasia - jaka piękna waga maluszków! Takie informacje coraz bardziej uświadamiają mi, że spotkania z naszymi maleństwami coraz bliżej
Kasiu, a te kamienie, czy osad miałaś przed zajściem w ciążę czy dopiero teraz się pojawiły?A.Kasia lubi tę wiadomość
-
My również z gwiazdeczką witamy się po wizycie
Mała waży 2470, więc trochę ciałka do kochania już jest
. Afi 13 bez zmian, szyja ani drgnęła nadal długa i taka jak powinna być, wszystkie przepływy w normie, i doktorek w końcu na wagę moją nie warczał
Po wizycie szybki wypad do sklepu i nie omieszkałam kupić chociaż jednej rzeczy hehehe
d'nusia, Magda lena, Karolina@, edyś, Czarodziejka87, A.Kasia, Kate84, Teresa1992, muminka83, Mania1718, Madzialena90, Hannia123, domiii, RudyTygrysek, Est, Mietka 30:), nataliano, Karka, Lilou1984, Renka88, Izoleccc, anitka19953, She86, Falon lubią tę wiadomość
-
Kasiu no waga Tymka fantastyczna, gratuluję
co do piaska i kamieni to ja miałam przed ciąża i mówili, że w ciąży może się pogorszyć a o dziwo nic się nie dzieje, trzymam kciuki żeby u Ciebie to też nie szkodziło za bardzo :-*
Madlene no super, szyjka trzyma pięknie, mała świetnie rośnie. Gratuluję :-* super paputki!
Dziewczyny jak tak czytam Waszych maluszków wagi to chce juz 4 luty i wiedzieć ile ma AmelaMarcówki jesteśmy już coraz bliżej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 19:32
d'nusia, A.Kasia, Madlene.:), Renka88 lubią tę wiadomość
-
wow Kasiu synek to ładny klocuszek
zazdroszcze , przy wadze mojej Emmy
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:A mowil coś u ułożeniu małego? Bo moja jest tak nisko aż gin się zdziwił ze chodzę jeszcze w ciąży.
Nic nie mówił, tylko tyle, że ułożony podłużnie główkowo. Nie pytałam też za bardzo bo skupił się na dużej wadze młodego no ale że mąż wysoki a w mojej rodzinie dzieci po 4 kg to powiedział, że ma po kim być duży i jest ok.
Karolina@ wrote:Kasiu, a te kamienie, czy osad miałaś przed zajściem w ciążę czy dopiero teraz się pojawiły?
Ciężko powiedzieć bo nie robiłam wcześniej USG układu moczowego. W poprzedniej ciąży wyniki moczu miałam ok, więc wtedy pewnie było wszystko dobrze. Mojej mamie po jednej z ciąż też pojawiły się kamienie w nerkach a podobno skłonność do powstawania kamieni może być dziedziczna... -
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i jakie duże już dzieciaczki szok!
Niedawno pisałyśmy 300 czy 400 gram a teraz już takie małe pączusie:) super!
Aż się nie mogę doczekać wtorkowej wizyty ile mój Bobini waży<3Madlene.:), Kate84 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Kasiu widzę, że Twój Tymek to kawał dzidzi
heh ja się już boję co mi powie lekarz co do wagi. A Ty masz mieć cesarkę?
Tak, ze wskazań medycznych. Pytałam wczoraj swojego lekarza to mówił, że jeślibym się bardzo upierała przy porodzie naturalnym to mogłabym próbować ale minęło dopiero 1,5 roku od poprzedniego CC i byłoby to ryzykowne.
Aha, i pytałam czy gdybym np za 5 lat była w ciąży i chciała rodzić naturalnie to byłaby taka możliwość i okazało się, że nie. Po 2 CC nie ma ponoć opcji porodu SN.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:00
-
aleksandrazz wrote:Ja juz 2 lutego. Dzięki, zapomniałam się zapytać a już dzwoniłam o luteine i nie chce go znowu męczyć telefonami
A mowil coś u ułożeniu małego? Bo moja jest tak nisko aż gin się zdziwił ze chodzę jeszcze w ciąży.
U mnie podobnie tylko ciąża niestety niższa. Na wizycie w poniedziałek powiedziałam ginowi, że czuję ten pessar bardzo nisko przy aplikacji luteiny, gin sprawdził i powiedział, że mam leżeć płasko, bo Mały jest bardzo nisko wstawiony już do porodu. I zamienił mi luteinę na podjęzykową na te ostatnie tygodnie, żeby tylko macmiror mi został osłonowo raz na 4 dni by jak najmniej bodźców i ingerencji tam na dole dostarczać.
MeAmerie jak sytuacja u Ciebie ? Nic nie piszesz i zaczynam się martwić...
Gośśś leżysz już w domku ?
A.Kasiu aż mi się buźka uśmiechnęła gdy czytałam Twoją relację z wizyty i przypominałam sobie jak mijałaś te "graniczne" tygodnie, daty itpSuper wiadomości
Madlene super wiadomości z wizyty, tylko tak dalej
Jusiap nie wiem czy po takich przeżyciach i ja bym nie pozwała szpitala... Współczuję Ci szczerze przejść :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:12
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny widze ze u Was podobnie z dolegliwosciami - zgaga, opuchniete stopy i rece. ja ostatnio nie moge zasnac wierce sie w lozku i nie moge znalezc sobie pozycji no i te dretwiejace rece
u mnie narazie z piersi nic sie nie pokazuje. maly szaleje od rana do wieczora nie szczedzi mamie zeber
dzis moja app pokazala 30 dni do porodu!!
Mania1718, Kate84, A.Kasia, d'nusia, Czarodziejka87, anitka19953 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
aleksandrazz wrote:super
Hej Olu ja biorę trivagin jako osłonę do macmiroru.
Macmiror biorę na stale co 3 dni a trivagin codzinnie