Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Może jednak Twój partner zgodzi się na pukanko
i zaserwujesz nam kolejne wzruszenia, łzy i pozytywne emocje?
hahaha Mania wariatko! do 18 mogę sobie popukać w klawiaturę, ale jak wróci z pracy to nie omieszkam spróbowaćMania1718, Karolina@, A.Kasia, Hannia123, Czarodziejka87, ksanka, muminka83, foxica, Falon, Izoleccc, Kokaina, Kate84 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:hahaha Mania wariatko! do 18 mogę sobie popukać w klawiaturę, ale jak wróci z pracy to nie omieszkam spróbować
Domiii A Ty nie masz pessara? :p Jak tego dzidaka chcesz przez pessar przepchać
A teraz piszą dziewczyny, że ty nie masz pessara, także pomyłka sorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 12:53
-
nick nieaktualnyDorka87 wrote:500 zł na dziecko... oczywiście, że się nie łapiemy bo za bogaci jesteśmy
jak dla mnie to nic fajnego, nie oszukujmy się... nie ma na to pieniędzy, a więc skądś będą musieli je wysuplac, dostanie sie 500 zl na konto, ale za inne rzeczy zapłacisz więcej. Według mnie powinni otworzyć, żłobki, przedszkola panstwowe to by była dla nas większa korzyść, albo zmniejszyć podatki na produkty dla dzieci, bo o ile wiem mamy chyba jako jedyny kraj w Europie tak wysoki...
Zdecydowanie powinni zamiast wprowadzania tych wymyślnych programów obniżyć podatek na artykuły dziecięce. Z resztą obecna władza przed wyborami nam to obiecała, wiadomo jednak jak to z obietnicami jest...Dorka87, Martita88, muminka83, Kokaina, Kate84 lubią tę wiadomość
-
EST wieeeeeeeeeeeelkie gratulacje!
napisz jak ochłoniesz czy waga urodzeniowa pokryła się jakoś z tą z USG
ale się cieszę
jaja normalnie bo przecież tu się tyle dziewczyn przed Tobą szykowało
strasznie się cieszę i czekam na fotki
dzielna jestes niesłychanie! -
EST gratulacje! Ależ się cieszę. Jesteś forumową bohaterką dnia, chociaż coś tu czytam, że domiii chce się jeszcze dzisiaj na listę wpisać?
Eeeeee o co chodzi z tym 500zł na pierwsze dziecko? Słyszałam tylko o 500zł na drugie i kolejne?
domiii, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:EST gratulacje! Ależ się cieszę. Jesteś forumową bohaterką dnia, chociaż coś tu czytam, że domiii chce się jeszcze dzisiaj na listę wpisać?
Eeeeee o co chodzi z tym 500zł na pierwsze dziecko? Słyszałam tylko o 500zł na drugie i kolejne?
Jeśli twój dochód na członka rodziny jest poniżej 800zł to na 1 też się dostaje. Także jak będziecie mieć PITa za 2015, to trzeba wziąć dochody podzielić na ilość członków rodziny /12 i wtedy jest miesięczny dochód. Jeśli wyjdzie <800 to na 1 dziecko też jest kasa
tylko nie wiem czy to 800 to brutto czy nettoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 12:58
Karolina@, Magda lena lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:hahaha Mania wariatko! do 18 mogę sobie popukać w klawiaturę, ale jak wróci z pracy to nie omieszkam spróbować
Czy z tego też będą relacje na żywo tak jak rano z porodówki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 13:01
Karolina@, Mania1718, Malina81, A.Kasia, ksanka, domiii, arien, Mietka 30:), Falon, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Witam się kobitki w 33 tygodniu:)
Niestety ost. rzadko zaglądam, mój mąż zarządził mały remont dużego pokoju - Wyburzenie garderoby ze scianki działowej z kartonogipsu ( w jej miejsce wchodzi szafa pod zabudowę) i malowanie. Wszystko to w imię powiększenia pokoju, gdzie za okolo 2 lata chłopaki docelowo bedą miały zrobione 2 pokoje. Jutro przyjeżdza nasz majster na oględziny i następnego dnia rusza. Mam nadzieję, że się w miarę szybko uwinie.
Mam bardzo niskie cisnienie, prawie trupie, na nic energii, do tego na zmianę pogody doszły bóle reumatyczne w prawej łapie. Ratuje się szalikiem i olejkiem kamforowym aby troszkę pospać bo noce prawie bezsenne.Czarodziejka87, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Est-ogromne gratulacje!!! :*
A ja potwierdziłam cc na 25 lutegoEmocje już sięgają zenitu
A.Kasia, Czarodziejka87, Mania1718, muminka83, alinalii, Lilou1984, Izoleccc, Kokaina, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Przede wszystkim gratuluję Est!cudne wieści kochana
A my już po wizycie. Wszystko ok. Szyjka długa, twarda i zamknięta. Antoś dalej miednicowo położony. Za 2 tyg ustalamy CC jeżeli się nie przekręci.
Jak prawie zawsze smacznie sobie spał
Na zakażenie w moczu dostałam Monural.Madzialena90, Martita88, A.Kasia, Czarodziejka87, muminka83, alinalii, Mietka 30:), Falon, Karka, Lilou1984, Izoleccc, Gośśś, d'nusia, Kokaina, edyś, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
annak wrote:Czy z tego też będą relacje na żywo tak jak rano z porodówki?
skoro Est dała radę pisać prawie podczas parcia to ja nie dam rady ?Mania1718, Czarodziejka87, Vincent, M+M+?, Mietka 30:), Falon, Izoleccc, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość