Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Est! Dzielna jesteś? Odejście wód płodowych w mieście to moj koszmar senny
Słówko o heviranie. W ostatnim miesiącu jest zalecane branie codzienne ale tylko w przypadku opryszczki typu drugiego, czyli genitalnej, nawet tej nawracajacej, bo ta przy bezpośrednim kontakcie z ciałkiem dziecka moze rzeczywiście mieć opłakane skutki. A poza tym to jak piszą dziewczyny, Heviran w ciazy podawany jest raczej tylko w przypadku zakażenia pierwotnego.Vira, Est lubią tę wiadomość
-
Est jak fajnie ,że tak szczegółowo nam opisałaś
czekałyśmy
Bardzo się cieszę,że mogliście dojechać do swojego szpitala i poród poszedł w sumie szybko i bez problemu. Jeszcze raz gratuluję ,życzę sukcesu z KP i szybkiego przyrostu wagi dla Stasia :-* Super dzielna jesteś
Karmelek dużo pozytywnej energii dla Was, kciuki zaciśnięte. Mam nadzieję, że to nic poważnego. buziakiEst lubi tę wiadomość
-
Est-gratulacje! Jesteście dzielni. Teraz tylko dużo zdrówka dla Was:)
Tak u nas jakieś zawirowania, podejrzenie tachykardii. Leżymy w szpitalu, jesteśmy pod obserwacją. Rozalka mało się rusza, chyba coś ją zmęczyło, zdenerwowało, sama nie wiem:(Chciałabym, żeby wszystko się unormowało i żeby jeszcze troszkę posiedziała w brzuszku. -
Karmelek211 wrote:Est-gratulacje! Jesteście dzielni. Teraz tylko dużo zdrówka dla Was:)
Tak u nas jakieś zawirowania, podejrzenie tachykardii. Leżymy w szpitalu, jesteśmy pod obserwacją. Rozalka mało się rusza, chyba coś ją zmęczyło, zdenerwowało, sama nie wiem:(Chciałabym, żeby wszystko się unormowało i żeby jeszcze troszkę posiedziała w brzuszku.
Hej a jakie miałaś to tetno? Mnie tez lekarze mówią ze mały ma zbyt wysokie tetnotrzymaj sie!
Kasmira lubi tę wiadomość
-
Karmelek211 trzymaj się mamusia, trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku
kamka takie dziwne rzeczy mogą się już dziać, obserwuj się, macica przygotowuje się do porodu. Dzidziuśku poczekaj jeszcze troszkęPowtarzam to też mojemu bobaskowi, jeszcze tydzień
-
Karmelku - uściski dla Ciebie i Rozalki :*
Trzymam kciuki
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jestem po wizycie . nic nowego się nie dowiedziałam. Szyja bez zmian , z Mery wszystko ok bo pomiary dalej wychodzą na koniec lutego , ogólnie gin był zły bo zapisał dwie osoby na 15.20 i trzy na 15.40 , było spore zamieszanie;d Vira ja mam w tej chwili opryszczke juz 4 raz w ciąży. W sumie nie mam wykwitów tylko warga dosc czerwona , opuchlizna schodzi , widocznie w pore zareagowałam.Używam Erazban ,maść którą mogę używać kobiety w ciąży. Jeżeli wyskoczy Ci zaraz przed porodem po prostu nie dostaniesz dziecka i tyle.
Est gratulacje !
Karmelek , forumowe ciocie trzymają kciukiRozalka faktycznie czymś się wkurzyła .
Vira, A.Kasia, Est, Kate84, Izoleccc, Hannia123 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
My już po wizycie.
Mały waży 2350 g
Szyjka zamknięta,gin powiedział,że minimalnie skrócona ale ogólnie wszystko dobrze:)
Na glukoze w moczu powiedział,żeby się nie martwić na zapas że to może być błąd labo.
Mimo to i tak się martwię..
Jutro idę powtórzyć badanie,zobaczymy.
Następna wizyta 16 lutego za dwa tygodnie:)
Magda lena, muminka83, ryjkek, A.Kasia, Hannia123, Gośśś, Madlene.:), Renka88, Falon, edyś, Kate84, baassiia, d'nusia, Izoleccc, Mania1718, ksanka, Lilou1984, Karka, Mietka 30:), Karolina@, Madzialena90 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Martka89 wrote:Est a jak maluszek? Oddycha samodzielnie?
Tak, oddycha sam.Magda lena, Karmelek211, baassiia, d'nusia, Gośśś, krówka_muffka, muminka83, Izoleccc, Martita88, ksanka, Lilou1984, Karka, edyś, Mietka 30:), Czarodziejka87, kamka, Falon, Karolina@, foxica, Madzialena90, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Karmelek informuj Nas co mówią lekarze. Na pewno wszystko będzie dobrze :-*
Czarodziejka fajnie, że na wizycie wszystko dobrze, a jutro powtórzysz badania i zobaczysz co i jak
Olu no w takiej sytuacji pozostaje Tobie tylko czekaćCzarodziejka87 lubi tę wiadomość