Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry laseczki
Ja również witam się w nowym tygodniu to już 36 tc nie mogę uwierzyć
Nie wiem co się dzieje ale od kilku dni noce są piękne, śpię jak zabita i nie mam zgagi
Miłego dniaFalon, d'nusia, nataliano, Madlene.:), baassiia, edyś, Magda lena, Kate84, Karolina@, Czarodziejka87, Malina81, ksanka, Izoleccc, foxica, Madzialena90, Hannia123, Karka, A.Kasia, krówka_muffka lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Tylko ja mam chodzić co tydzień do gina? Na początku bym się cieszyła, ale teraz jest mi ciężko przejechać te 50 km. Za każdym razem słyszę ze musze przyjść za tydzień bo zaraz urodze, a jakoś jeszcze nie rodze
edyś lubi tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Tylko ja mam chodzić co tydzień do gina? Na początku bym się cieszyła, ale teraz jest mi ciężko przejechać te 50 km. Za każdym razem słyszę ze musze przyjść za tydzień bo zaraz urodze, a jakoś jeszcze nie rodze
-
aleksandrazz wrote:Tylko ja mam chodzić co tydzień do gina? Na początku bym się cieszyła, ale teraz jest mi ciężko przejechać te 50 km. Za każdym razem słyszę ze musze przyjść za tydzień bo zaraz urodze, a jakoś jeszcze nie rodze
Mania macica Ci się pewnie obniżyła, i może spokój już będzie ze zgagamiMania1718 lubi tę wiadomość
-
Mnie o dziwo gin powiedział, że widzimy się 15lutego i następnie 7marca prawdopodobnie poraz ostatni czyli będzie to 36t4d. Zatem zostały mi 2 wizyty.
A potem niech się dzieje co chce! Mam nadzieję, że przy porodzie nie będę się wydzierać w niebogłosy! Wiem, że to strasznie głupie, ale jakoś się wstydzę
-
Falon wrote:Mnie o dziwo gin powiedział, że widzimy się 15lutego i następnie 7marca prawdopodobnie poraz ostatni czyli będzie to 36t4d. Zatem zostały mi 2 wizyty.
A potem niech się dzieje co chce! Mam nadzieję, że przy porodzie nie będę się wydzierać w niebogłosy! Wiem, że to strasznie głupie, ale jakoś się wstydzę
Falon kochana uwierz ze podczas najgorszego momentu jezeli bedziesz miala ochote krzyczec to bedziesz to robic bez wzgledu na cokolwiek i kogokolwiekJa sie rozebralam do golasa bo mi bylo duszno (a okna na cala sciane
) takie darmowa komedia dla przechodniow
. Maz probowal mnie odziac a polozna patrzyla jak na wariatke i wiesz gdzie to mialam
Falon, Madlene.:), ryjkek, edyś, Kate84, Hannia123 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Falon wrote:Mnie o dziwo gin powiedział, że widzimy się 15lutego i następnie 7marca prawdopodobnie poraz ostatni czyli będzie to 36t4d. Zatem zostały mi 2 wizyty.
A potem niech się dzieje co chce! Mam nadzieję, że przy porodzie nie będę się wydzierać w niebogłosy! Wiem, że to strasznie głupie, ale jakoś się wstydzęFalon, Madlene.:), edyś lubią tę wiadomość
-
Mi kazał przyjść za 3 tygodnie ,ale idę po trochę ponad 2 bo taki był wolny termin u niego. Jako uzasadnienie podał,że na poród się nie zanosi. Ja mam 100km w jedną stronę,a do szpitala w którym rodzimy 150, także wesoło :p Kolejna wizytacja 15.02, a 10 dni później wysyłam zdjęcie Ciociom Naszego Potomka
Z tym sikaniem to przegwizdane... Ja co prawda chodzę od 2-5 razy w nocy ,ale to jest pikuś. Najgorsze u mnie jest przekręcanie się z jednego boku na drugi w dowolnej kolejności. Zaraz boli podbrzusze i pachwiny. Przez to się rozbudzam i trudno mi zasnąć. Dobrze ,że to już końcówka. Jakoś wytrzymamy... Chyba!
Miłego dnia i udanych wizyt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:04
Madlene.:), d'nusia, Falon lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Falon kochana uwierz ze podczas najgorszego momentu jezeli bedziesz miala ochote krzyczec to bedziesz to robic bez wzgledu na cokolwiek i kogokolwiek
Ja sie rozebralam do golasa bo mi bylo duszno (a okna na cala sciane
) takie darmowa komedia dla przechodniow
. Maz probowal mnie odziac a polozna patrzyla jak na wariatke i wiesz gdzie to mialam
Hihihi, ja chyba czeka ta samoJuż teraz mi zawsze gorąco i jestem spocona, a co dopiero przy takim wysiłku. Poza tym w szpitalach jest zawsze mega duszno i gorąco. Nie lubię tego uczucia więc pewnie też z chęcią zrzucie siebie koszulę.
Co do wizyt, następną mam za dwa tygodnie, czyli 15.02 a później mój gin stwierdził, że będziemy się widywać częściej.Według mnie dobrze, bo będę się czuć bezpieczniej, bo to już praktycznie sama końcówka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:12
Mania1718 lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się z Wami w 250 dniu cyklu
Madlene Nie pocieszę Cię ale mi się obniżył brzuch, już nawet swojego pępka nie widzę a zgaga dalej męczy...
Ja mam teraz 2 tygodnie odstępu między wizytami a od 37tc co tydzień.
A porodu to się tak boję.... I podziwiam Was, że możecie oglądać te programy o porodach bo ja bym już wcale po nocach nie spałaI tak się już budzę rano z bólem brzucha z nerwów, że to już niedługo a tu torby nie mam jeszcze spakowanej. Dzisiaj się muszę w końcu za to zabrać
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Ja od samego początku mam wizyty co 2 tygodnie.
Zostały mi jeszcze 2 wizyty.
Pierwsza teraz 5 lutego kolejna wyjątkowo 29 lutego bo 14 marca idę już do szpitala.
Nie mogę w to uwierzyć że tak już niewiele zostało czasu.
Mykam zrobić jakieś śniadanie - zjemy wspólnie z synem choć najchętniej bym nie jadła bo nie czuję się głodna. -
nick nieaktualny
-
WoW!
Ile z Was dziś nowe tygodnia zaczyna! Super!
GRATULACJE!
Ja wczoraj w dzień mało czułam młodego, ale wieczorem dał taki popis, że aż mi łzy poleciały z bólu. Jego nogę czułam prawie w gardle... Myślałam, że mi krzywdę zrobi i wypchnie mi jakąś trzustkę, śledzionę lub połamie żebro...
W ogóle to ostatnio dużo ryczę, cokolwiek mnie wkurzy, zaboli to łzy mi lecą.
Idę robić kawę, biorę ciastko do tego i włączam sobie ostatni sezon Castle. BuziakiMania1718, edyś, Falon, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Aaaa jutro Kochane.... nie oszczędzamy się!
Pączki i faworki!Już doczekać się nie mogę
Dlatego dziś jem cały dzień skromnie i tylko poranne ciasto. Później nic słodkiego i czekam na jutroooo!!!ryjkek, d'nusia, Kate84, Madlene.:), Mania1718, edyś, Falon, foxica, Madzialena90, Hannia123, Karka, alinalii, A.Kasia, krówka_muffka, domiii, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Olu ja też od tego momentu mam wizyty co tydzień już... No tylko ja nie muszę tak daleko jeździć
Muminko ja też mam coraz mniejszy apetyt hmmm a podobno teraz najwięcej dziecko przybiera
Mania hihi
Magdalena mam dokładnie to samo jeśli chodzi o płacz, zupełnie jak nie ja!
Aa właśnie ostatnio Babcia zrobiła mi całą miskę faworków i wszystko zżarłam dosłownie w niedzielę i poniedziałek! A na jutro zamówiłam po 3 paczki dla mnie i M
Ja z racji tego tyg po dłuższej przerwie w końcu pokazuje swój brzusio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:34
baassiia, Malina81, Mietka 30:), Magda lena, Vincent, Mania1718, Madlene.:), Kajola, nataliano, Dorka87, ksanka, edyś, Czarodziejka87, Karolina@, Renka88, Izoleccc, olatychy, Falon, foxica, Madzialena90, Hannia123, wiewiórka17, d'nusia, RudyTygrysek, Karka, muminka83, A.Kasia, Lilou1984, Kasia24 lubią tę wiadomość