Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEst wspaniale to wszystko czytać
100 km od domu, wyobrażam sobie Wasze zaskoczenie
Będzie co wspominać! W każdym razie najważniejsze, że oboje czujecie się dobrze i teraz trzymam kciuki, żeby Staś jak najszybciej do Ciebie dołączył
Na samym początku nie ma za bardzo pokarmu, więc się tym nie przejmuj. Musisz często ściągać, najlepiej tą metodą o której tu kiedyś pisałam 7-5-3 a później jak już będziesz miała małego przy sobie to często go przystawiać aby stymulować laktację. Buziaki kochana i ucałuj synka od ciotek!
Est, muminka83, Falon, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Est jak dobrze że się odezwałaś, czekamy cały czas na informacje od Ciebie. Wszystko w porządku więc kamień z serca. Rodzina pewne w szoku że już hihih. Dochodź do siebie, i dawaj znać, aaa i zdjęcie Jasia jak tylko będziesz mogła wysyłaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:03
-
Est, dziękujemy za taki opis! Pięknie napisałaś. Jesteś naprawdę bardzo dzielna. Mąż musi być bardzo dumny z takiej żony, a Staś, że ma taką mamę
"Po urodzeniu wszystkie bóle się skończyły i poczułam się jak młody bóg" hahaha pięknie to ujęłaś! Ja chcę czuć się jak młody bóg!
Buziaki Kochana. Informuj Nas co u Was, co u Stasia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:08
Est, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
I to jest właśnie przykład na patrzenie na pomiary USG z przymrużeniem oka - chłopak urodził sie 450g lżejszy niż go oceniono dzień wcześniej
Est pewnie nie miałaś sily ani czasu czytać wszystkich dzisiejszych postów z gratulacjami, wiec napisze raz jeszcze że jestem z Was dumna, oboje jesteście silniEst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEst super
ciesze sie ze Ci sie udalo naturalnie i ze bylas taka dzielna
Jej ja to czuje taki spokoj bez stresu w ogole jesli chodzi o porod
A Domii pytalas czemu po weekendzie moge rodzic wiec wedlug OM mam donoszona ciaze w poniedzialek a taki termin mam na karcie ciazy wpisanywiec z tego pewnie beda patrzec podczas porodu.
-
ciri22 wrote:Est super
ciesze sie ze Ci sie udalo naturalnie i ze bylas taka dzielna
Jej ja to czuje taki spokoj bez stresu w ogole jesli chodzi o porod
A Domii pytalas czemu po weekendzie moge rodzic wiec wedlug OM mam donoszona ciaze w poniedzialek a taki termin mam na karcie ciazy wpisanywiec z tego pewnie beda patrzec podczas porodu.
No właśnie się zdziwiłam, bo ja mam w sobotę donoszoną, a na suwaczku widzę u nas tydzień różnicy... -
domiii wrote:I to jest właśnie przykład na patrzenie na pomiary USG z przymrużeniem oka - chłopak urodził sie 450g lżejszy niż go oceniono dzień wcześniej
Est pewnie nie miałaś sily ani czasu czytać wszystkich dzisiejszych postów z gratulacjami, wiec napisze raz jeszcze że jestem z Was dumna, oboje jesteście silni
Wlasnie dlatego nie wiem dlaczego niektóre z dziewczyn pisza ze ich lekarze mówią ze ciaza donoszona i mogą spokojnie rodzic opierając sie na wadze z Usg... -
nick nieaktualny
-
Est jeszcze raz gratuluje
zycze zdrowka dla Stasia i oby szybko Ci go dali i obys nie musiala z nim przebywac na oiomie zbyt dlugo :*
Trzymam kciuki za Karmelka mam nadzieje, ze to nic powaznego...Karmelek211, Est lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyEst-jak miło sie to czyta
dzieki takim historiom ja mniej sie boje porodu.
Co do srodka na opryszczke no to ufam mojemu lekarzowi.Krzywdy mi nie zrobi.Poza tym zanim skoncze 36tydzien to bede miala jeszcze wizyte w luxmedzie to o to zapytam. Czytałam w necie ze sa laski ktore po 36tyg to braly
I owszem przepisal mi to ginekolog. Ja nic nie mowilam on sam spytal czy mam opryszczke wargowa. Sama to bym nie wpadla na to. Jak sie okazuje moze to byc grozne nawet dla ciazy zwlaszcza w 1trym bo moze uszkodzic sluch podobno.Wiecej nie czytalam bo stwierdzilam ze nie chce wiedziecEst lubi tę wiadomość