X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • domiii Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Tak coby Wam zapewnić rozrywkę na wieczór informuję, że dostałam mega skurczy. Wzięłam nospę i trochę zelżało ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Ból jak cholera :/

Kasiu, jestem z Tobą. Ja od 2h chodzę i się zastanawiam co się dzieje.
    Mam kosmiczne bole krzyżowo-lędźwiowo-pośladkowe, skurcze w pachwinach, trace dech co jakiś czas i chodzę do łazienki cokolwiek bym nie zjadła...

doris85 lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Tak coby Wam zapewnić rozrywkę na wieczór informuję, że dostałam mega skurczy. Wzięłam nospę i trochę zelżało ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Ból jak cholera :/
    Jak po nospie przechodzi, to może jeszcze nie czas, tylko Cie straszy już. Co ten Tymcio tam kombinuje? Z jaką częstotliwością masz skurcze?

28whyx8d41olhvnv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ale mi smaka narobilas :( :p

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    a404974312130ba8med.jpg

Mniam, rewelacja, pyszności i podziwiam!

Kasiu Uhuhu no to czekamy na rozwój wydarzeń!

Domii moją koleżankę tak konkretnie czyściło dwa dni przed porodem, robi się u nas ciekawie widzę

Buziaki Dziewczyny!

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo co tu się dzieje na chwilę Was kobitki zostawić :)

EST ogromne gratulacje, maleństwo witaj na świecie :D

Kasiu jakby co trzymam kciuki :)

Ja trochę zabiegana jak zwykle i nawet nie miałam jak Was poczytać, a dzisiaj wchodzę i takie nowiny :D
    Z tego wszystkiego zapomniałam co pisać miałam, ale to nic.

Kasiu informuj co u Was, bo chyba nie zasnę :)

• Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii u Ciebie to dużo się dzieje, czyżby już tuż, tuż? Organizm się lubi oczyszczać zaraz przed porodem, ale może przespać to Ci da jeszcze dzisiaj :)

28whyx8d41olhvnv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w weekend robilam tort dla mojego i chyba wam nie pokazywalam :P

e0bf284275b99933med.jpg

RudyTygrysek, A.Kasia, Czarodziejka87, M+M+?, domiii, Kate84, Magda lena, Mania1718, d'nusia, Madlene.:), muminka83, ksanka, Lilou1984, edyś, Hannia123, Karka, Karmelek211, Kokaina, krówka_muffka, Martita88, Kajola, ryjkek, She86, Falon, Madzialena90, Mietka 30:), Karolina@ lubią tę wiadomość

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu i Domiii szykujecie dla Nas jakąś niespodzianke?;D

Ciri ale pychota! I z Ciebie asiorka z cyklu a bo skurcze miałam to chruścików zrobiłam ;D

Kate84 lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie masz serca!! Tak ciężarne maltretować :D
    Czyżby Tymek i Miłosz się zgadali?? a już się układałam do snu... informujcie w miarę możliwości ;)

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • domiii Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene.:) wrote:
    domiii u Ciebie to dużo się dzieje, czyżby już tuż, tuż? Organizm się lubi oczyszczać zaraz przed porodem, ale może przespać to Ci da jeszcze dzisiaj :)

dzieje się aż za dużo... ewidentnie organizm wariuje...
    jadę jutro rano zrobić badania najświeższe - miałam robić w przyszłym tygodniu, ale mam jakieś przeczucie, że będzie za późno...

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie dręcz człowieka tymi słodkimi cudami ;)

Przez pół godziny były co kilka minut a pomiędzy nimi młody strasznie się wiercił. Najgorszy ten ból w krzyżu :/ Na szczęście chyba przeszło i mam nadzieję, że to tylko straszak bo nie chce mi się dzisiaj nigdzie jeździć nie mówiąc o porodzie;)

Domiii - ojj czuję, że mnie wyprzedzisz ;) A brałaś coś rozkurczowego?

Kate84 lubi tę wiadomość

• domiii Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie brałam Kasiu rozkurczowych, bo nie chcę w sumie stopować już na tym etapie jakby jednak coś się działo, więc nospa w szafce już dawno zakopana :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ośliniłam się aż po sam pas...
    Domii, A.Kasia - czekamy na rozwój sytuacji, choć Tymek mógłby jeszcze trochę posiedzieć w brzuchu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :D ostatnio lubie sie zajmowac takimi rzeczami a dzisiejsze 4 godzinne skurcze sprawily ze mialam jeszcze wiecej inwencji bo zajmowalam mysli :D

Ale kurde kilkanascie pierwszych mialam dosc dlugich i dosc czesto wiec w pewnym momencie myslalam ze to juz...

Mloda sie za to zaczela wiercic i poza bolem plecow jaki mi zostal po skurczach jeszcze ona sie teraz mega wypina i wierci (nie zebym narzekala, wole tak niz bym miala sie martwic ze sie nie rusza :P)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać tak więc plan jest taki, że co najmniej do jutra nie rodzę ;) Ale Ty Domi masz wolną rękę tak więc działaj działaj;)

Dobrej nocki :*

ciri22, Kate84 lubią tę wiadomość

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri - ale cuuuudeńka. Masz talent!

No Dziewuszki. Rozkręcacie imprezę :D :)
    Domiii, Kasiu - czekamy na info jak się czujecie.
    Może jutro wieczorem lepiej urodźcie? :P Chociaż na pączka się załapiecie :D

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Dziewczyny, a czy MeAmerie się odzywała...? Może przeoczyłam jej post.

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,ja jestem lutowka ale tak Was podczytuje od dwóch dni i wow macie niesamowite tempo :) zdrowka dla Was i szybkich i jak najmniej bolesnych porodów :)

Ksanka śliczny kocyk i przepiękne imie dla córci ;) ;) :) u mnie będzie pisane imie Sofija a u Ciebie ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:27

Magda lena, d'nusia, Gośśś, domiii, muminka83, Kokaina, krówka_muffka, Martita88, ryjkek, Czarodziejka87, Falon, Madzialena90, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę że Est tak podzialala nam na psychikę ze teraz myśliśmy że zaraz urodzimy :-D Tydzień do donoszonej!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:33

ksanka, Est, Hannia123, muminka83, A.Kasia, Kajola, Kate84, Mania1718, She86, Falon lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Biedroeczko,
    U twojego skarbeczka też piękne imię :)
    U mnie Zofia klasycznie, ale i tak pewnie wszyscy będą mówili Sofijka bo już tak mówię ja i dziadkowie :) i dziękuję za miłe słowa odnośnie kocyka.
    Miło że odezwałaś się.

Olu a pamiętasz jak jeszcze nie tak dawno szykowalas się że Mary będzie wczesniaczek a ty za 20 min zaczynasz 37tydzień!
    Nawet jak teraz Mary będzie chciała wyjść to już tylko wczesny poród a jak sie zasiedzi to jeszcze potrzymaja cie do 38.

Ja tak jakoś przewiduje że moja rybka pojawi się w tygodniu 38+ ale zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:42

muminka83 lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
‹‹ 1773 1774 1775 1776 1777 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ