Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:Tak coby Wam zapewnić rozrywkę na wieczór informuję, że dostałam mega skurczy. Wzięłam nospę i trochę zelżało ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Ból jak cholera
Kasiu, jestem z Tobą. Ja od 2h chodzę i się zastanawiam co się dzieje.
Mam kosmiczne bole krzyżowo-lędźwiowo-pośladkowe, skurcze w pachwinach, trace dech co jakiś czas i chodzę do łazienki cokolwiek bym nie zjadła...doris85 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Tak coby Wam zapewnić rozrywkę na wieczór informuję, że dostałam mega skurczy. Wzięłam nospę i trochę zelżało ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Ból jak cholera
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO mamo co tu się dzieje na chwilę Was kobitki zostawić
EST ogromne gratulacje, maleństwo witaj na świecie
Kasiu jakby co trzymam kciuki
Ja trochę zabiegana jak zwykle i nawet nie miałam jak Was poczytać, a dzisiaj wchodzę i takie nowiny
Z tego wszystkiego zapomniałam co pisać miałam, ale to nic.
Kasiu informuj co u Was, bo chyba nie zasnę -
nick nieaktualny
RudyTygrysek, A.Kasia, Czarodziejka87, M+M+?, domiii, Kate84, Magda lena, Mania1718, d'nusia, Madlene.:), muminka83, ksanka, Lilou1984, edyś, Hannia123, Karka, Karmelek211, Kokaina, krówka_muffka, Martita88, Kajola, ryjkek, She86, Falon, Madzialena90, Mietka 30:), Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:domiii u Ciebie to dużo się dzieje, czyżby już tuż, tuż? Organizm się lubi oczyszczać zaraz przed porodem, ale może przespać to Ci da jeszcze dzisiaj
dzieje się aż za dużo... ewidentnie organizm wariuje...
jadę jutro rano zrobić badania najświeższe - miałam robić w przyszłym tygodniu, ale mam jakieś przeczucie, że będzie za późno... -
nick nieaktualnyCiri nie dręcz człowieka tymi słodkimi cudami
Przez pół godziny były co kilka minut a pomiędzy nimi młody strasznie się wiercił. Najgorszy ten ból w krzyżuNa szczęście chyba przeszło i mam nadzieję, że to tylko straszak bo nie chce mi się dzisiaj nigdzie jeździć nie mówiąc o porodzie;)
Domiii - ojj czuję, że mnie wyprzedziszA brałaś coś rozkurczowego?
Kate84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
ostatnio lubie sie zajmowac takimi rzeczami a dzisiejsze 4 godzinne skurcze sprawily ze mialam jeszcze wiecej inwencji bo zajmowalam mysli
Ale kurde kilkanascie pierwszych mialam dosc dlugich i dosc czesto wiec w pewnym momencie myslalam ze to juz...
Mloda sie za to zaczela wiercic i poza bolem plecow jaki mi zostal po skurczach jeszcze ona sie teraz mega wypina i wierci (nie zebym narzekala, wole tak niz bym miala sie martwic ze sie nie rusza)
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny,ja jestem lutowka ale tak Was podczytuje od dwóch dni i wow macie niesamowite tempo
zdrowka dla Was i szybkich i jak najmniej bolesnych porodów
Ksanka śliczny kocyk i przepiękne imie dla córciu mnie będzie pisane imie Sofija a u Ciebie ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:27
Magda lena, d'nusia, Gośśś, domiii, muminka83, Kokaina, krówka_muffka, Martita88, ryjkek, Czarodziejka87, Falon, Madzialena90, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
A ja myślę że Est tak podzialala nam na psychikę ze teraz myśliśmy że zaraz urodzimy
Tydzień do donoszonej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:33
ksanka, Est, Hannia123, muminka83, A.Kasia, Kajola, Kate84, Mania1718, She86, Falon lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hej Biedroeczko,
U twojego skarbeczka też piękne imię
U mnie Zofia klasycznie, ale i tak pewnie wszyscy będą mówili Sofijka bo już tak mówię ja i dziadkowiei dziękuję za miłe słowa odnośnie kocyka.
Miło że odezwałaś się.
Olu a pamiętasz jak jeszcze nie tak dawno szykowalas się że Mary będzie wczesniaczek a ty za 20 min zaczynasz 37tydzień!
Nawet jak teraz Mary będzie chciała wyjść to już tylko wczesny poród a jak sie zasiedzi to jeszcze potrzymaja cie do 38.
Ja tak jakoś przewiduje że moja rybka pojawi się w tygodniu 38+ ale zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:42
muminka83 lubi tę wiadomość