Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
i mnie dopadły okropne rozstępy !
mimo smarowania się , drogimi balsamami:(
-
Karmelku wanienke już Domiii poleciła
Co do termometru to ja się zdecydowałam na Microlife nc100 którym zmierzysz temperature maluszka,otoczenia,pokarmu
Do wody mam termometr kaczuszka Canpol
I też wszystko na Gemini zamawiałam:)Karmelek211 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyNie wiem czy powaznie sie robi u mnie, bo takie skurcze to dziewczyny potrafia miec przez miesiac takie skurcze, wiec zobaczymy co tu sie stanie.
DO tej pory zastanawialam sie w ogole co to sa skurcze ale dzis jak je dostalam nie mialam watpliwosci ze to skurcz.
U mnie bezy siedza w piekarniku, sa roznokolorowe! Jak juz sie zrobia to dam zdjecieksanka, A.Kasia, Kate84, muminka83, nataliano, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyksanka wrote:Ciri lubię za bezy, aż mi ślina pociekla po brodzie.
Jak ja jutro przeżyję tłusty czwartek na diecie!
Pani doktor mówiła w szpitalu: "pączka zjeść ale wtedy cukru nie mierzyć"
Magda lena, A.Kasia, baassiia, Izoleccc, muminka83, Czarodziejka87, ksanka, Karmelek211, She86, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdnosnie twardnien brzucha to ja tak mam bo mi sie macica jakby stawia.Czasem sie kryja za tym skórcze jak mi mowil ginekolog i trzeba sprawdzic na ktg.Ja juz kilka razy panikowalam bo brzuch twardy i taki wydety ale skorczy na ktg nie bylo.Zauwazylam ze jesli cod robie w ciagu dnia to mi sie wieczorem stawia a jesli odpoczywam i np caly dzien leze to sie nie stawia i mam spokoj. Moj gin mi generalnie kaze siedziec w domu i nigdzie sie nie ruszac a jesli juz to z obstawa a samej mi nie wolno.
-
nick nieaktualnyKarmelku- wanienkę my kupiliśmy Bebe jou. Tyle, że używaną bo nowka kosztuje fortunę. Jestem mega zadowolona ze stabilności stojaka. No i nie trzeba podnosić, żeby wylać wodę po kąpieli. Termometr, jak duża część dziewczyn Microlife.
Ja dzisiaj cały dzień w biegu i na mega nerwie więc i brzuch ciągnie. Na szczęście nie stawia się jakoś specjalnie a i mały szaleje więc jutro powinno już być ok
Spokojnej nocy wszystkim marcówkom. Dajcie się jeszcze wykazać lutówkomKarmelek211 lubi tę wiadomość
-
Ja termometr kupilam taki:
http://www.ceneo.pl/24360946#tab=spec
Nawet jestem z niego zadowolonazobaczymy jak sie sprawdzi, opinie ma dosyc dobre
Ale bym zjadla taka beze
Ksanka sliczny kocykKarmelek211, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Karolina@, domiii, Madlene.:), Gośśś, d'nusia, A.Kasia, Kate84, muminka83, nataliano, Magda lena, Mania1718, Marlena, baassiia, Czarodziejka87, Vincent, RudyTygrysek, M+M+?, Izoleccc, ksanka, edyś, Hannia123, Karka, Renka88, Karmelek211, Kokaina, Martita88, Kajola, ryjkek, Falon, Madzialena90, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Tak coby Wam zapewnić rozrywkę na wieczór informuję, że dostałam mega skurczy. Wzięłam nospę i trochę zelżało ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Ból jak cholera
Kasiu, czyżbyś podzieliła się z Tymkiem swoim pomysłem na wyjście, o którym dziś pisałaś? trzymam kciuki :* -
nick nieaktualny