Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalej mój gin jest w szoku, dlatego mam wizyty co tydzień
Jestem dowodem na to że ze zgladzoną szyjką można chodzić
Zofia i Sofija bardzo ladnie, sama chciałam mieć Zosię ale byly dość gwałtowne protesty. W sumie jak na Marysie, ale już mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:50
ksanka, muminka83, A.Kasia, She86 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kasia, Domii trzymam kciuki!!!
Pamietajcie: piszemy z porodowki !
Nazwiemy później nasz wątek: Matki Wariatkiksanka, Magda lena, domiii, Karka, muminka83, Kokaina, Martita88, A.Kasia, Kajola, foxica, Czarodziejka87, She86, Falon, Izoleccc, Madzialena90, RudyTygrysek, Mietka 30:), Karolina@, Lilou1984, 26Asia lubią tę wiadomość
-
A.Kasiu jak dalej będzie bolało to jedzcie na ip bo trzeba zdjąć pessarium.
Ale liczę na to że skurcze ci się wycisza.
Mam jeszcze do ciebie i Oli pytanie, czy dalej bierzecie nospę na stałe i w jakiej dawce? Bo ja zaczęłam powoli odstawić i zostawiłam tylko na noc
Olka gratulacje z okazji rozpoczęcia 37 tc!!!!
Jesteście niesamowiteWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 00:01
aleksandrazz lubi tę wiadomość
-
Est cieszę się, że się odezwałaś
napisz jak Stasio, bo Ty już pewnie śmigasz na całego
Domii możesz śmiało łyknąć nospę, jak się zaczną TE właściwe skurcze to żadna nospa ich nie wyciszyW wielu SR podpowiadają by jak się nie jest pewną czy to już poród właśnie wziąść prysznic czy łyknąć nospę i jak nie przechodzi to IP
Dobranoc -
Aaa witam się również w rozpoczetym 35 tygodniu!
Magda lena, Kokaina, Martita88, A.Kasia, muminka83, Kajola, Hannia123, ksanka, Kate84, foxica, Mania1718, Czarodziejka87, She86, Falon, Izoleccc, Madzialena90, RudyTygrysek, Est, edyś, Karolina@, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się w 37 tygodniu!!!
Kasiu, Domi, też o Was myślę, dajcie znać co tam, jak tam.
Ja zaliczyłam wczoraj ostatni wypadzik do kina, polecam nowego Pittbulla jak coś
W Macu się objadlam, a dzisiaj paczkowe szaleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 06:34
d'nusia, A.Kasia, muminka83, Kajola, Hannia123, ksanka, Kate84, Mania1718, Czarodziejka87, She86, Madzialena90, Mietka 30:), edyś, Karolina@, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyDzień dobry
u mnie spoko, rozeszło się po kościach po wieczornej dawce nospy i magnezu. Co nie zmienia faktu, że mocno się przestraszyłam bo takich skurczy w tej ciąży jeszcze nie miałam. Jeszcze bym chciała tydzień wytrzymać skoro jesteśmy już tak blisko ciąży donoszonej.
Ksanka - ja o pessar się nie boję, w szpitalu mi mówiono, że jak się szyjka zgładzi to pessar się z niej po prostu zsunie i krzywdy nam nie zrobi. Gorzej jakby był szew - wtedy trzeba szybko reagować.
Ola - gratuluję skończonego 36 tygidziesz jak czołg!
MeAmerie - co u Ciebie, wszystko w porządku?
Smacznych pączków i innych słodkościJa ze stresu związanego z wczorajszymi skurczami szykuję się do laboratorium coby zrobić ten ostatni zestaw badań przed porodem.
Kokaina, d'nusia, aleksandrazz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę magnelle 4x1 i nospe 3x2, oraz luteine 200x2. Jak mi zejdzie opryszczka, która jednak wyszła a tak się cieszyłam że mam tylko spuchnieta warge
mysle ze to będzie w okolicach niedzieli, schodze do nospy 2x1, od następnego czwartku odstawiam.A co do luteiny to we wtorek zapytam gina co z nią
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
baassiia wrote:darra991 Ty już masz 5 dni do ciąży donoszonej, wydaje mi się, że to są normalne odczucia przedporodowe, bo organizm trenuje. Część lekarzy w ogóle od skończonego 37 tygodnia zaleca odstawienie wszystkich nosp, magnezów itd, aby nie blokować orgiazmu. Za to zachęcają do masażu sutków, sexu itd
darra991, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Kasiu cieszę się że wszystko się uspokoiło, bo trochę myślałam o tobie i domiii, co tam się dzieje.
Ja mam wszystko odstawić od przyszłej środy.
Miłego tłustego czwartku kobietki i chwalić się ile pączków wchlonelyscie a ja zrobię poprawiny po porodzie! I nie ma znaczenia że post!
-
aleksandrazz wrote:Ja biorę magnelle 4x1 i nospe 3x2, oraz luteine 200x2. Jak mi zejdzie opryszczka, która jednak wyszła a tak się cieszyłam że mam tylko spuchnieta warge
mysle ze to będzie w okolicach niedzieli, schodze do nospy 2x1, od następnego czwartku odstawiam.A co do luteiny to we wtorek zapytam gina co z nią
Ola a czymś smarujesz? bo mi też wyskoczył parchi nie wiem czy mogę zowirax jak do tej pory przed ciążą?