Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Tu już się robi naprawdę poważnieCiekawe która będzie następna
Wczoraj się przełamałam i włączyłam porody na ipli- rewelacja!!! Spodziewałam się że zobaczę tylko ból i krew- a od tego mnie w ciąży odrzuca ale tak drastycznie nie byłoTak mnie wciągnęło, że obejrzałam 7 odcinków, dzisiaj wieczorem katuje dalej ten program
Lucky lubi tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Martita88, Kokaina, Madlene.:), Mania1718, Lucky, Est, Karolina@ lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Martita kup sobie erazban albo tonisan H,jest bezpieczny w ciąży a o zoviraxie są różne opinie
Martita88, Lucky lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Ja biorę magnelle 4x1 i nospe 3x2, oraz luteine 200x2. Jak mi zejdzie opryszczka, która jednak wyszła a tak się cieszyłam że mam tylko spuchnieta warge
mysle ze to będzie w okolicach niedzieli, schodze do nospy 2x1, od następnego czwartku odstawiam.A co do luteiny to we wtorek zapytam gina co z nią
A ja się tak ograniczam z tą magnella 2x1 to sobie większe do 3 szczególnie na noc, tak samo nospe mam 3x1. Wole teraz wziąć więcej jak brzuch się spina by przetrzymać do końca lutego. A potem zmniejszać dawki.Lucky lubi tę wiadomość
-
Ja oczywiście kolejna noc nieprzespana już nie pamiętam kiedy pospałam
brzuch mnie cały czas jak na @ boli eh eh, mała buszuje i od rana to samo. Ale ogarnęłam już badania krwi i moczu na w razie w aktualne
teraz śniadanie, no i dziś wieczorem wizyta i M przyjeżdża na parę dni
Domii, Kasia też o Was w nocy myślałam, ale taka byłam jakaś spokojna więc podejrzewałam, że to jeszcze nie teraz
Miłego tłustego czwartku Marcówki :-*Lucky lubi tę wiadomość
-
Jestem Kochane.. w domu co prawda, ale miałam taką noc z bólami, ze dopiero nad ranem przyszła mi myśl, że może jednak zdążę zrobić badania, wypić latte z Coffee heaven i zjeść kilka pączków... Chociaż teraz to nie jestem pewna już niczego
buziaczki
d'nusia, Martita88, Kokaina, Madzialena90, Lucky, Mietka 30:), A.Kasia, Hannia123, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Włączam tv a tam wszędzie pączki pokazują jeny ale apetytu robią.
Magda lena ostatnio pisała,że jej brzuszek zrobił się na chwilę płaski a mi się to dzisiaj przyśniło
Zrobił się na chwilę płaski i taki"sflaczały" i bylam przerażona w tym śnie heh
Muszę powiedzieć,że Gemini się trochę poprawiło z dostawą bo zamawiałam we wtorek a właśnie kurier dzwonił,że będzie między 12.30-14.30:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:):*
Gratuluję nowo rozpoczętych tygodni:)
Miłego dnia i smacznych pączków:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 08:56
Lucky, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Dzień dobry. Zostawić Was na pare godzin a tu takie rzeczy się dzieją!
Trzymam kciuki za wszystkie kobietki ze skurczami.
Ja tak sobie myślę że chyba nie miałam jeszcze skurczu bo każdy mówi że od razu bym wiedziała że to właśnie one. No zobaczymy.
U mnie dziś dzień pełen pracy. Muszę dokończyć rozdział pracy licencjackiej, zrobić pranie, obiad i ogarnąć w domu.
Życzę Wam miłego dnia i pysznych pączusiówLucky lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
No i witamy się w 34 tygodniu
d'nusia, Kokaina, Martita88, Madlene.:), Czarodziejka87, Falon, Madzialena90, Renka88, Mania1718, Lucky, ksanka, Kajola, Mietka 30:), nataliano, edyś, Karolina@, A.Kasia, Hannia123, Kate84, Karka, Gośśś lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
hehe mi się dzisiaj śniło, że zaczął się poród i pojechałam na IP a tam lekarz mówi robiąc usg że nie ma ciąży że to tłuszczyk od pączka
o matko! obudziłam się i sprawdzałam czy w brzuchu Filip siedzi
chora głowa
d'nusia, niecierpliwaa, Madlene.:), ryjkek, Izoleccc, Falon, muminka83, Kokaina, Mania1718, Lucky, Czarodziejka87, RudyTygrysek, ksanka, Est, Kajola, Mietka 30:), Karolina@, Gośśś, darra991, A.Kasia, krówka_muffka, Hannia123, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
Aja się witam w skończonym 34 tygodniu i rozpoczętym 35! 9 dni do 9 miesiąca i 3 tygodnie do ciąży donoszonej. Jeszcze sporo dni, ale oby szybko zleciało
kamka wrote:dziewczyny a gdzie można od 9 odc obejrzeć bo mi sie blokuja??
no i zostało nam 27 dni czyli blisko coraz bliżej...
Mi na Chromie nie działała też, a na Mozilii Firefox tak, może spróbuj też?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:12
Kokaina, Renka88, Lucky, Mania1718, Madlene.:), Czarodziejka87, ksanka, Kajola, Karolina@, A.Kasia, Hannia123, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martita88 wrote:Ola a czymś smarujesz? bo mi też wyskoczył parch
i nie wiem czy mogę zowirax jak do tej pory przed ciążą?
ja przykladalam plasterki 3x dziennie i po 3 dniach byl juz strupek
Lucky lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*