Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MeAmerie - Duży chłopak.
FANTASTYCZNIE! Mój mały tydzień temu ważył 3,2kg (oczywiście to tylko waga orientacyjna), teraz pewnie gdzieś 3,4-3,5kg , gdzie jestem w o tydzień starszej ciąży. WoW! Fajnie, że Ci jeszcze wypuszczą przed porodem!!!! U nas w szpitalu od 35 tc nie wypuszczają i trzymają do porodu
bez sensu.
Muminko - jesu. Przerażające to zdjęcie. ale złoooo. Jak to trzeba uważać, ale ja jako rodzić zaraz bym zareagowała!
Karka - hmmmm nie podoba mi się ta listakwasów omega nie można przyjmować? Czosnku? Imbiru? Buuuuu. Eeee tam. Moja bratowa poszła rodzić kilka godzin po kolacji w meksykańskiej knajpie. Jeszcze miałam wyrzuty sumienia, że to przeze mnie, bo ją do tego namówiłam
Ale dzięki temu ja byłam przy porodzie bratanicy
Wszystko było dobrze, żadnych rewolucji nie było
-
dziewczyny , poszłam się myć , rozebrałam się i poczułam jak mi po nogach cieknie.... nie było tego dużo , no ale troche pokapało ze mnie , minimalna ,,kałuża '' się zrobiła , mniejsza jakbym wylała kieliszek wódki , czy to wody się zaczeły sączyc ?????? heelpp
-
aa i dodam ze to nie mocz , bo nie pachniało moczem i było przezroczyste moze ciut mleczne
-
typowa mokra woda ! wlasnie leże z chusteczkami i obserwuje , leciutkoooo się sączy bardzooo leciutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:04
-
hmmm alinalii. Mi kilka razy po nogach pociekło, ale na tym się skończyło. Tylko, że ja miałam pessar, więc śluz się zbierał i czasami nadmiar tak właśnie wylatywał
Ja bym na Twoim miejscu obserwowała przez noc czy coś więcej się wydarzy... Jeśli poleci Ci jeszcze raz to bym jechała na IP.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:05
-
Ale produkujecie! Tempo atomowe!
do 2000 stron dobijemy bez problemu
krówka_muffka wrote:Falon a mogę prosić o przepis?? Bo dostalam slinotoku !
Odpisuję po całym dniu nieobecności, jeśli ktoraś z dziewczyn mnie wcześniej nie wyręczyła to wstawiam ten słynny porzepisPrzy okazji mile widziane kolejne propozycje
http://www.mojewypieki.com/post/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka
Paola ja piekłam z grzaniem góra-dół bez termoobiegu. I-wszą część tak jak w przepisie 20min, po 15stu wyciągnęłam do przestudzenia. II-gą 40minut, a za drugim razem porzedłużyłam do 50ciu, troszkę wyższe wyszło
Użyłam mieszanki owoców mrożonych leśnych z Hortexu 450g, a za drugim podejściem tańszej mieszanki z Tesco, efekt ten sam. Mniamuszki dla brzuszka!
paola87, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
mam lekarza kazał dzwonic jak cos , poobserwuje jeszcze jakis czas i zobacze ,
leze goła i badam sytuacje , -
no na stojąco pociekło w lazience , wzielam szybki prysznic , i teraz leże maluśka plamka wyciekła , widać ją na narzucie , leżze z lusterkiem i sie gapie heh gdybyscie to widziały;p
domiii, A.Kasia, d'nusia, edyś, Kate84, Falon, Lilou1984, Martita88, She86, Renka88, kateee, kleo2426, Izoleccc, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:ja bym wstała i porobiła coś, bo tak na leżąco to ciężko, żeby coś wypłynęło
domiii lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie. Gin kazał mi mierzyć ciśnienie bo ostatnio mialam 150/100 ,powiedzial ze jak bedzie wysokie to mam jechac na szpital. Od jakiegos czasu mam 147/90.Dzwonić do gina czy co?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
alinalii wrote:no na stojąco pociekło w lazience , wzielam szybki prysznic , i teraz leże maluśka plamka wyciekła , widać ją na narzucie , leżze z lusterkiem i sie gapie heh gdybyscie to widziały;p
A u Ciebie w planach SN czy CC ? Generalnie jakby nawet całe wody chlusnęły to z 1-2h można w domu poobserwować. A przy takim sączeniu wiesz może jaka jest praktyka w szpitalach? tzn czy czekają na skurcze czy podają Oxy i rozkręcają poród?
-
nick nieaktualnyalinalii wrote:no na stojąco pociekło w lazience , wzielam szybki prysznic , i teraz leże maluśka plamka wyciekła , widać ją na narzucie , leżze z lusterkiem i sie gapie heh gdybyscie to widziały;p
Wyobrażam sobieJak się wody sączą to się sączą cały czas. Tak więc jeśli coś tam poleci a potem przez jakiś czas sucho to to nie wody
Jeśli masz GBSa ujemnego to sobie na spokojnie obserwuj sytuację, jeżeli to wody to w końcu przestaną się sączyć i chlusną raz a dobrze