Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate84 wrote:No właśnie ja też chciałam z szufladą przez allegro tylko nie chcę się naciąć i żeby przysłali jakieś g
w sklepach to tylko parę firm a zupełnie inne mi się podobają no i oczywiście na allegro są takie hmm, może po prostu wystarczy że będę patrzeć na ocenę?
A jak pofiltrujesz na allegro po twoim mieście, to nie masz żadnych sklepów? Ja właśnie kupiłam niby na allegro, ale byłam to łóżeczko pooglądać w sklepie stacjonarnym.A.Kasia, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Kate84 wrote:No właśnie ja też chciałam z szufladą przez allegro tylko nie chcę się naciąć i żeby przysłali jakieś g
w sklepach to tylko parę firm a zupełnie inne mi się podobają no i oczywiście na allegro są takie hmm, może po prostu wystarczy że będę patrzeć na ocenę?
Ja zamawiałam klupś model Radek V i jest bardzo ładne i solidnezamawiałam przez internet na stronie www.tomi.pl
muminka83, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
Alinali to pięknie, ja nie dała bym rady tak leżeć, mój już by 5 razy był w aptece
Dobrze Ola, że po jechałaś bo to już za wysokie ciśnienie.
Dziewczyny byłam na zakupach, i dzisiaj tragedia, myślałam że nie wrócę do domu. Ból krzyża i dołu brzucha ogromny ;( Nie wyobrażam sobie jeszcze tak miesiąc funkcjonować. Ledwo doczłapałam do samochodu a teraz prawie nie mogę się ruszyć.
A z plusów wyjścia: Koszule w pepco za 9.90 spoko, do porodu może być.Znalazłam w tk max cudowne koszule firmy marilyn monroe do karmienia, nie są to strikte ciążowe, ale mają duży dekolt i rozpinane na guziczki, według mnie są ekstra. Także wszystko już mam -
A.Kasia wrote:Ja 2 lata temu kupiłam takie za 200 zł i jest bardzo solidne. Szuflada świetnie chodzi (a często jej używam bo trzymam tam ręczniki
) i generalnie za taką cenę to jestem bardzo zadowolona. No ale może dobrze trafiłam po prostu...
Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też się zgadzam,że nie zawsze tanie oznacza lipne:)
Ja kupiłam Klupś Radek II bez szuflady w promocji w Smykolandzie za 177zł
Chciałam na początku z szufladą ale poczytałam opinie,że nieraz te szuflady ciężko "chodzą" i zrezygnowałam
muminka83, d'nusia lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nie wiem co napisac , na wkładce znikoma mokra plamka, chyba to fałszywy alarm , no ale jestem przekonana ze to były wody , mocz byłby zółty i brzydko by pachniał
-
nick nieaktualnyalinalii wrote:nie wiem co napisac , na wkładce znikoma mokra plamka, chyba to fałszywy alarm , no ale jestem przekonana ze to były wody , mocz byłby zółty i brzydko by pachniał
Może po prostu jakaś rzadsza wydzielina, podobno na tym etapie może taka występować... -
nie wiem , gdyby mi po nogach nie pociekło to bym pewnie tak nie myslała nad tym , nie daje mi to spokoju
-
Martita88 wrote:Dziewczyny czy herbatka z pokrzywy działa też na opuchliznę? Mam tak popuchnięte szkitki dolne że łydka jest równa z kostką
i nic nie dziala - masaże, moczenie w chłodnej wodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 22:06
-
Martita88 wrote:Dziewczyny czy herbatka z pokrzywy działa też na opuchliznę? Mam tak popuchnięte szkitki dolne że łydka jest równa z kostką
i nic nie dziala - masaże, moczenie w chłodnej wodzie
-
ksanka wrote:Hej mamuśki, odzywam się dopiero teraz bo dziś miałam jakiegoś dołka.
Odniósł się do ewentualnego remedium na opuchlizne - polecam świeży sok z selera naciowego. Na prawdę dobrze działa na usuwanie wody z organizmu.jusiakp
-
Dziewczyna z lutówek właśnie napisała, że miała ostatnio dużo woodnistego przezroczystego jakby śluzu i dzisiaj na wizycie okazało się, że to czop jej odchodzi, więc może alinali u Ciebie to też coś w tym stylu?
nie denerwuj się i obserwuj, a w razie niepokoju podjedź jutro sobie na IP :*