X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:
    No właśnie ja też chciałam z szufladą przez allegro tylko nie chcę się naciąć i żeby przysłali jakieś g :-P w sklepach to tylko parę firm a zupełnie inne mi się podobają no i oczywiście na allegro są takie hmm, może po prostu wystarczy że będę patrzeć na ocenę?

A jak pofiltrujesz na allegro po twoim mieście, to nie masz żadnych sklepów? Ja właśnie kupiłam niby na allegro, ale byłam to łóżeczko pooglądać w sklepie stacjonarnym.

A.Kasia, muminka83 lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:
    No właśnie ja też chciałam z szufladą przez allegro tylko nie chcę się naciąć i żeby przysłali jakieś g :-P w sklepach to tylko parę firm a zupełnie inne mi się podobają no i oczywiście na allegro są takie hmm, może po prostu wystarczy że będę patrzeć na ocenę?

Ja zamawiałam klupś model Radek V i jest bardzo ładne i solidne ;) zamawiałam przez internet na stronie www.tomi.pl :)

muminka83, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinali to pięknie, ja nie dała bym rady tak leżeć, mój już by 5 razy był w aptece ;)
    Dobrze Ola, że po jechałaś bo to już za wysokie ciśnienie.

Dziewczyny byłam na zakupach, i dzisiaj tragedia, myślałam że nie wrócę do domu. Ból krzyża i dołu brzucha ogromny ;( Nie wyobrażam sobie jeszcze tak miesiąc funkcjonować. Ledwo doczłapałam do samochodu a teraz prawie nie mogę się ruszyć.

A z plusów wyjścia: Koszule w pepco za 9.90 spoko, do porodu może być.Znalazłam w tk max cudowne koszule firmy marilyn monroe do karmienia, nie są to strikte ciążowe, ale mają duży dekolt i rozpinane na guziczki, według mnie są ekstra. Także wszystko już mam :)

28whyx8d41olhvnv.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Ja 2 lata temu kupiłam takie za 200 zł i jest bardzo solidne. Szuflada świetnie chodzi (a często jej używam bo trzymam tam ręczniki :P) i generalnie za taką cenę to jestem bardzo zadowolona. No ale może dobrze trafiłam po prostu...
    Dokładnie. Nie wszystko co tanie to szmelc. My kupiliśmy z KlupŚ i jest bardzo masywne. Cena w empik 200 zł. Bez szuflady.

Czarodziejka87 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zjadłabym rosół yyyyyyyy

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Ale zjadłabym rosół yyyyyyyy

A ja pomelo bym zjadła :D

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zgadzam,że nie zawsze tanie oznacza lipne:)
    Ja kupiłam Klupś Radek II bez szuflady w promocji w Smykolandzie za 177zł:)
    Chciałam na początku z szufladą ale poczytałam opinie,że nieraz te szuflady ciężko "chodzą" i zrezygnowałam

muminka83, d'nusia lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co napisac , na wkładce znikoma mokra plamka, chyba to fałszywy alarm , no ale jestem przekonana ze to były wody , mocz byłby zółty i brzydko by pachniał

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii wrote:
    nie wiem co napisac , na wkładce znikoma mokra plamka, chyba to fałszywy alarm , no ale jestem przekonana ze to były wody , mocz byłby zółty i brzydko by pachniał

Może po prostu jakaś rzadsza wydzielina, podobno na tym etapie może taka występować...

• alinalii Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem , gdyby mi po nogach nie pociekło to bym pewnie tak nie myslała nad tym , nie daje mi to spokoju

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy herbatka z pokrzywy działa też na opuchliznę? Mam tak popuchnięte szkitki dolne że łydka jest równa z kostką :/ i nic nie dziala - masaże, moczenie w chłodnej wodzie :(

dqprwn15leplej5m.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde z tego tel nie mogę wkleić Wam linka jutro zrobię z kompa to może doradzicie.

Alinali może jednak nie wody, bo one to by się chyba sączyły cały czas, choć w sumie nie wiem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 21:59

km5szbmhexpco9m1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Dziewczyny czy herbatka z pokrzywy działa też na opuchliznę? Mam tak popuchnięte szkitki dolne że łydka jest równa z kostką :/ i nic nie dziala - masaże, moczenie w chłodnej wodzie :(

Mam to samo :(

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    Mam to samo :(

To jest masakra jakaś :/ jeszcze wynalazłam z necie że można moczyć w zimnej wodzie z dodatkiem olejku z drzewa herbacianego... chyba spróbuje bo akurat mam ten olejek

dqprwn15leplej5m.png
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomalowałam paznokcie u nóg! ale wyczyn! hihi :P

Alinali ja też miałam kilka razy taką wodnistą wydzielinę bezzapachową co mi pociekła po nogach, więc bym nie panikowała, ale obserwuj się uważnie jesteś w sumie bliżej TP:)

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Mi nic nie pomaga, jedynie po odpoczynku przechodzi lub nie, zależy od dnia. Daj znać jak z tym olejkiem, ja moczyłam same w zimnej wodzie, jedyne co dawało ulgę ale jak wyciągałam to prosiakowa stopa nadal zostawała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 22:06

28whyx8d41olhvnv.png
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki, odzywam się dopiero teraz bo dziś miałam jakiegoś dołka.
    Odniósł się do ewentualnego remedium na opuchlizne - polecam świeży sok z selera naciowego. Na prawdę dobrze działa na usuwanie wody z organizmu.

Madlene.:) lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Pokrzywa dziala moczopędnie ale nie wiem czy zmniejszy opuchlizne. Myślę ze mozesz spróbować

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka wrote:
    Hej mamuśki, odzywam się dopiero teraz bo dziś miałam jakiegoś dołka.
    Odniósł się do ewentualnego remedium na opuchlizne - polecam świeży sok z selera naciowego. Na prawdę dobrze działa na usuwanie wody z organizmu.
    witaj w klubie dołków :/

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna z lutówek właśnie napisała, że miała ostatnio dużo woodnistego przezroczystego jakby śluzu i dzisiaj na wizycie okazało się, że to czop jej odchodzi, więc może alinali u Ciebie to też coś w tym stylu?
    nie denerwuj się i obserwuj, a w razie niepokoju podjedź jutro sobie na IP :*

d69c2n0azl70dnw1.png
‹‹ 1800 1801 1802 1803 1804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ