Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja myślę, że na forum będziemy się udzielać tylko po prostu nie wrzucajmy zdjęć czy informacji, które mogą być później wykorzystane przez osoby trzecie?
M+M ja zostanę na forum i będę się udzielać i myślę, że dziewczyny też będą tak robić
Tygrysek ja niestety nie mogę - na stronie szpitala jest napisane, że bez lakieru i z krótko przyciętą płytką paznokciaM+M+?, Hannia123, Kokaina lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Witam sie dopiero. Od rana w drodze. Najpierw badania, potem lekarz rodzinny, zakupy. Dopiero niedawno sie zwleklismy do domu. Infekcja mi nie przeszla. Okazalo sie ze sa jakies szmery wiec dostalam antybiotyk, amotaks brala moze ktoras? Doktor mowila ze teraz juz nie zaszkodzi.
Kateee gratulacje. Cieszcie sie soba, duzo zdrowka dla Was.
Ja brałam na paciorkowca, bierz coś oslonowo dopochwowo mi po tym wyszedł grzyb w pochwie. -
nick nieaktualnyJa się stąd nigdzie nie wybieram, na fb łatwiej mi wchodzić z telefonu ale tu tez się zamierzam udzielać. Bez zdjęć, jakiś szczegółów itd ale nie zamierzam opuszczać forum
Co do paznokci - byle u nóg były niepomalowane. U rąk sobie możecie nawet 10cm szpony pomalowane na czerwono zapodaćNo chyba, że szpital ma swoje specjalne obostrzenia w tym temacie.
Martita88, Hannia123, M+M+?, Kate84, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki,
Dziękuję Wam za te wszystkie dobre słowa...
Aż się pobeczałam. Choć u mnie to się tego hormonami wyjaśnić nie da, hehe
Martita88,
Jakoś się zmieniłaś w tej ciąży...Lilou1984, kleo2426, salomea, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem bo nie pamiętam która z Was prosiła o zdjęcie tych falbanek na niestandardowy wymiar 40 cm przy łóżeczku z bokami zabudowanymi.
Więc jestem bardzo zadowolona i gdyby ktoś chciał skorzystać polecam. Pani ta naprawdę starannie szyje a do tego jest tania.
Za 2 falbanki (turkusowo-szara) i (szaro-w białe gwiazdki ) za 2 organizery w kolorach jak falbanki i za etui na pieluchy zapłaciłam 170 zł z wysyłką. Wysyłam zdjęcia jednego kompletu drugi szary jest.
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny spokojnie
mysle ze nadal sie tu bedziemy udzielać , poprostu moze bardziej uwazniej i bez zdj jesli nie którre z nas mają do tego obawy, ja sie nigdzie stad nie ruszam
muminka83, Kokaina lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Haha mi z fb na telefon ciągle przychodzą powiadomienia.
Tu jest trochę łatwiej bo leci strona za stroną na fb chyba lepiej utworzyć kanały gdzie będą posty
Zdecydowanie łatwiejJa zapchałam w ekspresowym tempie swoją skrzynkę pocztową, ale już temat opanowany
-
Ja też stąd nie uciekam!!!!!! Nigdy w życiu!
Tyle miesięcy tu spędziłam. Najpierw na ovufriend teraz na belly. Jakieś 14 miesięcy jak liczę.
Właśnie skończyłam sprzątać samochód. Wyszorowałam w środku, odkurzyłam, odświeżyłam. Jak będę wychodzić ze Stasiem ze szpitala niech ma limuzynę pachnącą i czystąmuminka83, Madlene.:), Lilou1984, domiii, RudyTygrysek, Kate84, Karolina@, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Ja też stąd nie uciekam!!!!!! Nigdy w życiu!
Tyle miesięcy tu spędziłam. Najpierw na ovufriend teraz na belly. Jakieś 14 miesięcy jak liczę.
Właśnie skończyłam sprzątać samochód. Wyszorowałam w środku, odkurzyłam, odświeżyłam. Jak będę wychodzić ze Stasiem ze szpitala niech ma limuzynę pachnącą i czystą
Ty to jesteś herod "babka" hihih widzę że stosujesz zasadę ruch , seks
Magda lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny