Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Zawsze mnie dziwi ile inwektyw mogą powiedzieć fachowcy w prostym zdaniu ...
Ostatnio jak oglądaliśmy z mężem "Usterkę" to się śmialiśmy, że mogliśmy ukrytą kamerę zamontowaćAle w sumie to chyba nie chce wiedzieć co oni tam robią i o czym rozmawiają...
muminka83 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ostatnio jak oglądaliśmy z mężem "Usterkę" to się śmialiśmy, że mogliśmy ukrytą kamerę zamontować
Ale w sumie to chyba nie chce wiedzieć co oni tam robią i o czym rozmawiają...
Jak u mnie robili to siedziałam w 2 pokoju, ale klnęli co chwila i gadali o róóóóżnych rzeczach
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Mi też dzisiaj leci strasznie:) a jeszcze sobie drzemkę walnęłam
Przedpołudniem mi TV podłączyli, bo do tej pory miałam naziemną tylko i niby spoko, kanałów bardzo dużo, ale z tej naziemnej przeleciałam na szybko te całe 10 i wiedziała co się w "świecie" dziejea tu trzeba klikać i klikać żeby coś znaleźć
A wiecie czy można jakoś wywalić nielubiane kanały, tak żeby się nie pojawiały w podglądzie kanałów? Trochę mnie ta ilość denerwuje
Plusem jest, że udało się uniknąć dodatkowego pilota i mogę moim starym obsługiwać. Zawsze mnie to u ludzi wkurzało, że 10 tysięcy pilotów i nie wiadomo którym obsługiwać :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:29
-
baassiia wrote:Mi też dzisiaj leci strasznie:) a jeszcze sobie drzemkę walnęłam
Przedpołudniem mi TV podłączyli, bo do tej pory miałam naziemną tylko i niby spoko, kanałów bardzo dużo, ale z tej naziemnej przeleciałam na szybko te całe 10 i wiedziała co się w "świecie" dziejea tu trzeba klikać i klikać żeby coś znaleźć
A wiecie czy można jakoś wywalić nielubiane kanały, tak żeby się nie pojawiały w podglądzie kanałów? Trochę mnie ta ilość denerwuje
Plusem jest, że udało się uniknąć dodatkowego pilota i mogę moim starym obsługiwać. Zawsze mnie to u ludzi wkurzało, że 10 tysięcy pilotów i nie wiadomo którym obsługiwać :p
Nie wiem z jakiej firmy masz Nową TV ale powinna być taka opcja lista gdzie ustawiasz sobie ulubione programy. My to mamy na pilocie. Jak kliknę na guzik list to wyświetla mi się dana ilość kanałów i z nich sobie wybieram.baassiia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
O matkoo ile nadrabiania, a człowiek tylko do fryzjera na 3 godzinki wyskoczył
Ogromne Gratulacje dla Kate ee, Gosss i oczywiście Kate24 :-* ciesze się strasznie i Witam na świecie wszystkie cztery maluszki i nie ukrywam , że portki się zatrzęsły po info od Kate24-wkoncu dzielił nas tylko jeden dzień! Chyba skończę pakować torbę
Ale fajny dzień dzisiaj
A.Kasia oczywiście ja też wysłałam zaproszenieA.Kasia, muminka83, Kate84, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia pięknie ,gratuluję
Jak się czujecie?
Domii trzymaj się dzielnie, dawaj znać !I faktycznie nic dziwnego ,że później na IP się rodzi!wrr
Kasia24 gratulacje podwójneJak się czujecie? Czekamy na więcej wieści !
. :-*
Niecierpliwa no to gratuluję ,że szyjka taka piękna , no i wizyta całkiem udana
Hannia faktycznie nie taki mały, moja w 36 tc miała 2700kggratuluję ,cieszę się ,że wizyta udana
Magdalena może akurat mały teraz przystopuje i nie będzie tak źle ,Kochana życzę Tobie porodu w najbliższym czasie albo właśnie mniejszego wzrostu synka już teraz :-*
Czarodziejka ja też myślę,że koniecznie musisz to skonsultować z ginem, może to właśnie jakiś ucisk?
Karolin@ ło matko przeraziłaś mnie z tym masażem szyjki mimo ,że nic nie bolałoA to zawsze się robi czy o co tu chodzi? Trzymam kciuki za szybki rozwój wydarzeń u Was
Edyśja tak samo , siedzę wciąż na FB i Belly a M na livesrore i jakiś betach
Annak innej opcji nie ma musisz dołączyć do Nas na Fb
Rudy Tygrysku ja będę mieć żel + hybryda, właśnie dziś robię french ,a myślę ,że przed kolejnym razem zdążę się wypakować...A tak jak pisze Kasia na stopach robię sobie tylko odżywkę
Haha ale powiem Wam,że sama nie wiem co czytać to dziś jakieś szaleństwo! Jednak postów na fb nie ogarniam i pewnie połowę przegapię ehAaa położna mówiła ,żeby na pierwszej fazie porodu zająć się czymś co oderwie nasze myśli -pewnie ja będę siedzieć z Wami na grupie lub tutaj
Za chwilę znikam na kosmetyczne zabiegi ,pewnie już ostatnie przed porodem . Aż się boję co tu będzie jak wejdę wieczorem!Jestem na paru grupach ale tylu powiadomień na minutę nigdy nie miałam haha
Ogólnie dziś czuję się fatalnie , brzuch mi się wciąż spina, biegunka, cokolwiek zjem to od razu skręt jelit, mdłości , do tego ból głowy co to ma być armagedon przedporodowy?A.Kasia, Lilou1984, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dziś nieogarnięta z tematami przez tą sytuacje i nerwy już zdążyłam sie dwa razy poryczeć..
Właśnie jade do gina kazał prędzej przyjechać trzymajcie kciuki proszęNataszka2200, edyś, Martita88, M+M+? lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny