X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że tak mi dzisiaj czas leci, że szok :D Szkoda, że całą ciążę tak nie leciał :P

Kate84, Est lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Niby cisza ale jak szłam do kuchni to wolałam patrzeć w drugą stronę :P

Zawsze mnie dziwi ile inwektyw mogą powiedzieć fachowcy w prostym zdaniu ...

Izoleccc lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Zawsze mnie dziwi ile inwektyw mogą powiedzieć fachowcy w prostym zdaniu ...

Ostatnio jak oglądaliśmy z mężem "Usterkę" to się śmialiśmy, że mogliśmy ukrytą kamerę zamontować :D Ale w sumie to chyba nie chce wiedzieć co oni tam robią i o czym rozmawiają...

muminka83 lubi tę wiadomość

• Karka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Ostatnio jak oglądaliśmy z mężem "Usterkę" to się śmialiśmy, że mogliśmy ukrytą kamerę zamontować :D Ale w sumie to chyba nie chce wiedzieć co oni tam robią i o czym rozmawiają...

Jak u mnie robili to siedziałam w 2 pokoju, ale klnęli co chwila i gadali o róóóóżnych rzeczach ;)

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też dzisiaj leci strasznie:) a jeszcze sobie drzemkę walnęłam :D

Przedpołudniem mi TV podłączyli, bo do tej pory miałam naziemną tylko i niby spoko, kanałów bardzo dużo, ale z tej naziemnej przeleciałam na szybko te całe 10 i wiedziała co się w "świecie" dzieje :P a tu trzeba klikać i klikać żeby coś znaleźć :P A wiecie czy można jakoś wywalić nielubiane kanały, tak żeby się nie pojawiały w podglądzie kanałów? Trochę mnie ta ilość denerwuje :/

Plusem jest, że udało się uniknąć dodatkowego pilota i mogę moim starym obsługiwać. Zawsze mnie to u ludzi wkurzało, że 10 tysięcy pilotów i nie wiadomo którym obsługiwać :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:29

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    Mi też dzisiaj leci strasznie:) a jeszcze sobie drzemkę walnęłam :D

Przedpołudniem mi TV podłączyli, bo do tej pory miałam naziemną tylko i niby spoko, kanałów bardzo dużo, ale z tej naziemnej przeleciałam na szybko te całe 10 i wiedziała co się w "świecie" dzieje :P a tu trzeba klikać i klikać żeby coś znaleźć :P A wiecie czy można jakoś wywalić nielubiane kanały, tak żeby się nie pojawiały w podglądzie kanałów? Trochę mnie ta ilość denerwuje :/

Plusem jest, że udało się uniknąć dodatkowego pilota i mogę moim starym obsługiwać. Zawsze mnie to u ludzi wkurzało, że 10 tysięcy pilotów i nie wiadomo którym obsługiwać :p

Nie wiem z jakiej firmy masz Nową TV ale powinna być taka opcja lista gdzie ustawiasz sobie ulubione programy. My to mamy na pilocie. Jak kliknę na guzik list to wyświetla mi się dana ilość kanałów i z nich sobie wybieram.

baassiia, Lilou1984 lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• baassiia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam Mulimedia, ooo to pewnie też coś takiego jest, będe męczyć męża jak wróci, żeby mi to zrobił :D

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • foxica Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matkoo ile nadrabiania, a człowiek tylko do fryzjera na 3 godzinki wyskoczył ;-)
    Ogromne Gratulacje dla Kate ee, Gosss i oczywiście Kate24 :-* ciesze się strasznie i Witam na świecie wszystkie cztery maluszki i nie ukrywam , że portki się zatrzęsły po info od Kate24-wkoncu dzielił nas tylko jeden dzień! Chyba skończę pakować torbę ;-)
    Ale fajny dzień dzisiaj :-)

A.Kasia oczywiście ja też wysłałam zaproszenie

A.Kasia, muminka83, Kate84, Mania1718 lubią tę wiadomość

qdkkwn155308ojoh.png
  • Mietka 30:) Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii wróciłaś już z IP czy szykujesz się też na rozpakowanie:)? jak tam sytuacja?

A.Kasia lubi tę wiadomość

ebf426a748.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mietka 30:) wrote:
    Domiii wróciłaś już z IP czy szykujesz się też na rozpakowanie:)? jak tam sytuacja?

Kurrrr.... siedzę dalej i zaraz mnie cos trafi, bo już ledwo tu żyję:(
    nic nie wiem, jeszcze 1 osoba przede mną....

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Gośś gratulacje ogromne. Maleństwa witajcie po drugiej stronie brzuszka.

Domiii a jak u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:

Ech, trzymaj się :/ I dziwić się, że niektóre kobiety na IP rodzą :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że razem pisałysmy. Daj znać jak będziesz już coś wiedziała. Trzymaj się kochana

domiii lubi tę wiadomość

• Mietka 30:) Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:

no to trzymaj się tam mamuśka!!!!!

ebf426a748.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia pięknie ,gratuluję :) <3 Jak się czujecie?

Domii trzymaj się dzielnie, dawaj znać !I faktycznie nic dziwnego ,że później na IP się rodzi!wrr

Kasia24 gratulacje podwójne :) Jak się czujecie? Czekamy na więcej wieści ! <3 . :-*

Niecierpliwa no to gratuluję ,że szyjka taka piękna , no i wizyta całkiem udana :)

Hannia faktycznie nie taki mały, moja w 36 tc miała 2700kg :D gratuluję ,cieszę się ,że wizyta udana :)

Magdalena może akurat mały teraz przystopuje i nie będzie tak źle ,Kochana życzę Tobie porodu w najbliższym czasie albo właśnie mniejszego wzrostu synka już teraz :-*

Czarodziejka ja też myślę,że koniecznie musisz to skonsultować z ginem, może to właśnie jakiś ucisk?

Karolin@ ło matko przeraziłaś mnie z tym masażem szyjki mimo ,że nic nie bolało :P A to zawsze się robi czy o co tu chodzi? Trzymam kciuki za szybki rozwój wydarzeń u Was :P

Edyśja tak samo , siedzę wciąż na FB i Belly a M na livesrore i jakiś betach :P

Annak innej opcji nie ma musisz dołączyć do Nas na Fb :)

Rudy Tygrysku ja będę mieć żel + hybryda, właśnie dziś robię french ,a myślę ,że przed kolejnym razem zdążę się wypakować...A tak jak pisze Kasia na stopach robię sobie tylko odżywkę :)

Haha ale powiem Wam,że sama nie wiem co czytać to dziś jakieś szaleństwo! Jednak postów na fb nie ogarniam i pewnie połowę przegapię eh :( Aaa położna mówiła ,żeby na pierwszej fazie porodu zająć się czymś co oderwie nasze myśli -pewnie ja będę siedzieć z Wami na grupie lub tutaj :P

Za chwilę znikam na kosmetyczne zabiegi ,pewnie już ostatnie przed porodem . Aż się boję co tu będzie jak wejdę wieczorem!Jestem na paru grupach ale tylu powiadomień na minutę nigdy nie miałam haha :D

Ogólnie dziś czuję się fatalnie , brzuch mi się wciąż spina, biegunka, cokolwiek zjem to od razu skręt jelit, mdłości , do tego ból głowy co to ma być armagedon przedporodowy?

A.Kasia, Lilou1984, Hannia123 lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bym coś zjadła. Pączka z marmoladą - mniam.

Magda lena, RudyTygrysek, Hannia123, muminka83, Izoleccc lubią tę wiadomość

• Falon Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu wysłałam zaproszenie :)

A.Kasia lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super połączenie:
    biegunka, mdłości i skurcze :/
    ciąża to cudowny stan błogosławiony

edyś, d'nusia, Martita88, Izoleccc lubią tę wiadomość

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dziś nieogarnięta z tematami przez tą sytuacje i nerwy już zdążyłam sie dwa razy poryczeć..

Właśnie jade do gina kazał prędzej przyjechać trzymajcie kciuki proszę

Nataszka2200, edyś, Martita88, M+M+? lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena90 wrote:
    super połączenie:
    biegunka, mdłości i skurcze :/
    ciąża to cudowny stan błogosławiony

haha ;) No nie ma jak biegunka i wymioty na raz :P

‹‹ 1928 1929 1930 1931 1932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ