Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
jutro mój wymarzony 20 luty:) taka idealna data do porodu więc jakbyście mogły to bardzo proszę o przesłanie pozytywnych myśli i kilka snów na wywołanie żeby nasza kruszynka zechciała wyjść w ten weekend
byłabym wniebowzięta
plisss
dobranoc moje kruszynkiRenka88, Hannia123, Karka, kleo2426, d'nusia, Kate84, RudyTygrysek, Robaczek89, nataliano, foxica, Izoleccc, Magda lena, domiii, A.Kasia, ksanka, Falon, Mania1718, Est, Kajola, Martita88, alinalii, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Dziewczyny jak to odstawić leki na tarczycę?! Rozumiem, że wcześniej nie miałyście problemów z tarczycą, dopiero w ciąży pojawiły się jakieś drobne odchylenia?
Moja endo też mówiła że po porodzie raczej nie będzie potrzeby leczenia bo nie ma klinicznych podstaw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:11
-
Domii,Kasia to dobrze wiedzieć bo ja też wszystkie wyniki sama sobie wydrukowałam oprócz tej grupy i przeciwciał
Uska moja 35+3 2650g
Falon ja po porodzie mam wrócić do dawki sprzed ciąży, no bo ja ogólnie mam hashimoto. Po 6tyg kontrola czy ta dawka sprzed ciąży działa tak jak wtedy
Czarodziejka jak wyżej ja też wracam do dawki mniejszej, odstawić nie mogę
Rudy Tygrysku a ja myślałam że mało ważyłam przed ciąża
Paulina Czekamy na wieści i rozwój sytuacjiRudyTygrysek, domiii lubią tę wiadomość
-
Widzę ,że jest rozstrzał spory w wadze - może już sie nie będę tak stresować w sumie lepiej urodzić dziecko o wadze 3kg niż prawie 5 kg ( jak ważył mąż).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:31
Lilou1984, ksanka, Est lubią tę wiadomość
-
U mnie problemy z tarczycą zaczęły się w ciąży dopiero,przedtem badałam i było ok
Ale moja endo mówi że mam brać po porodzie bo miałam antytg i antytpo podwyższone
Jednak mam nadzieje,że potem już sie unormuje i nie będę musiała braćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:30
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Vira wrote:Rany jak mi w szyjce kłuje.Mam ochote wyć z bólu. Któraś opisywała jakby ktos cyrklem tam dziubał. No makabra
zalezy jak glowka ułożona.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaagaaatka wrote:Mam pytanie a propo tego Gbs. Mialyscie pobierany wymaz z obu dziurek?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Mam to samo przy ruchach małego. Wczoraj tak mocno przydusil główka ze duszno mi sie zrobiło z bólu chociaz trwal chwilkę
zalezy jak glowka ułożona.
O dokładnie-przy ruchach małej to czuje (ale tylko wieczorami ), ale jak pytałam o to gin to powiedział ze to moze byc bol niezwiazany z ruchami - no ale mnie sie wydaje chyba ze ja lepjej czuje i wiem kiedy boli.