Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejoo
w ten śniegowy dzień
pięknie jest
mi też pobrali tylko z jednej dziurki ;P:P
u mnie 12 dni zostało do planowanego porodu
aleee kto wie ;P może lada dzieńKate84 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj było USG jakieś dopplerowskie. Wyszło że waga nie 2800 tylko 2600 co mnie nawet cieszy.
Podobno wszystko jest ok, ale szczegółów nie znam bo żadnego wyniku nie dali. Pewnie przy wypisie.
Kurde ciśnienie mam wyższe niż w domu a ci tylko obserwują...
A w ogóle to Michał chyba wie że teraz wszystko się wokół niego kręci (ten szpital i w ogóle) bo wariuje jak pokrecony. Najbardziej na KTG ale też i w nocy spac nie daje... -
Dzień dobry
38 tydzień skończony,, powiem to kolejny raz, już nie mogę się doczekać swojego dzubka koło siebie
Znowu mi się włączył strach przed porodem, ;/ A myślałam że już mi przeszło
Nowe stare, życie już tuż tuż,
Madzialena90, She86, A.Kasia, Kate84, Teresa1992, edyś, d'nusia, Kajola, Czarodziejka87, kleo2426, RudyTygrysek, Mania1718, Falon, Izoleccc, Hannia123, Mietka 30:), Karka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Teresa nigdy nie mów nigdy
jak córeczka pięknie waży! Pozostaje Tobie tylko czekać na spokojnie
Magdalena
Ja całą noc nie zmrużyłam oka taki miałam ogromny ból głowy! Z migrenami walczyłam w 1 trymestrze, wczoraj cały dzień mnie bolała ale w nocy to był koszmardo tego nadal nie przeszło...
Żeby było jeszcze mniej przyjemnie to hemoroid co to mi wyszedł w 2 trymestrze, ale ani nie bolał ani nie swędział no nic to od wczoraj zrobił się jakiś wielki i strasznie, strasznie boliskąd taka zmiana?
Teresa1992 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! A ja mam jakiś zjazd psychiczny, wszystko mnie boli, wszyscy mnie wkurzają, jest 9 rano a ja wpieprzam czekoladę milke.
Dla przeciwwagi tym, które chcą już rodzić poproszę o jeszcze kilka dni świętego spokoju. O 13:15 mam usg i nawet to mnie dzisiaj nie cieszy -
Witam wam dziewczyny.
Co do GBS miałam pobierany i z "piaskownicy" i "kanalizacji"
Faktycznie na wynik czekałam kilka dni bo w piątek tydzień temu był pobierany a w czwartek wyniki już rano były w przychodni. Wynik ujemny.
Za te co pragną urodzić dziś to trzymam za nie kciuki
A.Kasiu na zdrowie. Czasem takie dni są. Człowiek budzi się i ma ochotę zaraz wymordować połowę społeczeństwa bo powód zawsze się znajdzie. Zjedz tą czekoladkę bo a jak, może relaksująca kąpiel. Poczytaj jak masz ochotę - zrób coś dla siebie.
Myślę że stres cię dopada - bo teraz nie wiesz co będzie za moment bo pessara już nie ma. Jak pojedziesz na USG to humor powinien wrócić.
krówka_muffka czyli tzw straszak?? Może dziś ruszy ....A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krówka_muffka wrote:Hej dziewczyny! Witam się z ocp. Miałam mocne skurcze co 8 minut i i na porodowce akcja zanikla. Poza tym w nocy odpadł czop i teraz miałam plamienia z krwią. Ech
A te plamienia to pewnie z rozwierającej się szyjki. Rozwarcie masz? Oby poszło szybko i bez komplikacji :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 09:37
-
AAAA zazdroszczę sniegu! U nas piękne słońce a ja zalegam jeszcze w łóżku. Nie chce mi się wychodzić z sypialni bo mam Armagedon po wczorajszych urodzinach męża
dzisiaj znowu goście i jutro chyba też...
Dziewczyny czytałam,że biegunki po żelazie to norma,ale żeby już po jednym dniu? Do tego to ciągle bulgotanie w brzuchu.
Kate poczytaj czy w ciąży można zrobić sobie parówek z kory dębu. Ja przed ciążą stosowana z zaleceń lekarza i były super efekty
I nas akcja wybierania wózkadługo czekalyscie na dostawę swoich?
Miłego dnia! -
Krówka muffka no właśnie a jak rozwarcie? Trzymam kciuki, żeby akcja konkretna za chwilę ruszyła i wszystko poszło szybko i sprawnie
Kasiu współczuję kiepskiego samopoczucia, u mnie podobnie ale przez różne bólemam nadzieję, że po usg humorek się poprawi :-*
Perła ziemi dziękuję poczytam. U mnie na wózek czekało się ok miesiąca z tym, że my zamówiliśmy we wrześniu bo była promocja a odbiór na połowę lutego żeby gwarancji nie tracić -
nick nieaktualny
-
Witam się mamusie w rozpoczętym 37 tygodniu(36+0)! I 90% ciąży
U mnie śniegu brak,troszkę słońce przebija
Noc przespana nie ma to jak w swoim łóżku:)
Krówka muffka to czekamy na rozwój wydarzeń trzymaj się!
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:*
Gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni:)
Miłej soboty:)Magda lena, kleo2426, d'nusia, Madlene.:), A.Kasia, Mania1718, Falon, RudyTygrysek, She86, Kajola, Madzialena90, Hannia123, Kate84, baassiia, krówka_muffka, Karka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016