Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vira, ja też czuje nieprzyjemne kłucie jak mała się rusza, czasem innych ruchów nie czuję tylko to gmerdolenie w szyjce.
Kochane Mamusie dobranoc wam życzę.
Spokojnej i relaksującej nocy.
Mnie coś podbrzusze zaczyna boleć ciekawe czy to już To czy jeszcze nieVira lubi tę wiadomość
-
M+M+? nie ma jej na fb tak jak i Roletki. Ciekawe co u dziewczyn.
Vira ja porównywałam to do cyrklawyjątkowo paskudne uczucie.
Kate84,Paola87,Edyś ja tak jak Wy na tarczycę (niedoczynność) zaczęłam się już leczyć wcześniej. Po tym co piszecie wnioskuję, że jednak wizyta mnie nie ominie i nie powinnam tego lekceważyć i sama kombinować bo jednak nie jest to oczywiste. No trudno... zaliczymy wizytę. Dzięki za podpowiedzi! -
Witajcie. Termin porodu już znam to 23.03.Mam zgłosić się do szpitala na CC.Synek ważył dzisiaj 2411g.Mam anemię i żelazo mnie czeka.Miałam badanie na paciorkowca też dzisiaj robione.Proszę o dopisanie do listy.Synek na imię będzie miał Fabianek.
Love_life, Kate84, ksanka, Kajola, baassiia, A.Kasia, edyś, Czarodziejka87, Falon, Izoleccc, Karka, Hannia123, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Vira wrote:Rany jak mi w szyjce kłuje.Mam ochote wyć z bólu. Któraś opisywała jakby ktos cyrklem tam dziubał. No makabra
Vira mam to samo!!! Wlasnie mialam pisac czy ktos tak ma I czy to moze sa skurcze..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Hej Dziewczyny.
Ja mam też kłucia w szyjce, bóle podbrzusza, spinanie całego brzucha. Zawsze myślę, że to może już "to" , ale jeśli nie ma regularności w tym i mija po kilku godzinach to wiadomo, że to jakieś takie straszaki i macica, organizm przygotowuje się do porodu.
Wczoraj mój mały dał taki pokaz... Nigdy nie był aż tak ruchliwy i żwawy. Wystraszyłam się. Miałam wrażenie, że diabeł go opętał, próbował wyjść przez brzuch!!!!!! Uspokoił się po 1h. Mam nadzieję, że wszystko jest okej teraz. Jeeeny. Ruchy są w normie, nie za mocne, nie za lekkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 06:13
-
Z listy na pierwsze stronie dziś wybija dzień anie93licy
Ostatni dzidziuś 16 lutego, więc wzięły byście się do roboty
No chyba, że rzeczywiście to 2000 stron chcemy walnąć
A tak w ogóle to u mnie dziś śniegWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 07:27
A.Kasia, edyś, Est, RudyTygrysek, Mania1718, Falon lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w skończonym 38 tc
Ciekawe która dzisiaj rozpocznie weekendowy wysypbaassiia, Kokaina, Magda lena, d'nusia, A.Kasia, Madlene.:), Madzialena90, edyś, Czarodziejka87, M+M+?, RudyTygrysek, Mania1718, Falon, Izoleccc, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
U nas po wczorajszej wizycie wszytsko ok
Nic nie wskazuje na to, żebym rodziła, szyjka twrada zamknięta
więc się już nie łudzę, że coś sie zacznie dziac tylko czekam na rozwój sytuacji
z małą wszystko ok, waży 3,3 kg, ktg ok, ani jednego skurczu
tylko ginowi ciśnienie dalej nie pasuję i chciał mnie wysłac do szpitala, ale pozostaliśmy na tym, że porobię badania i jak coś wyjdzie nie tak to pojade odrazu
kolejną wizitę mam w date porodu, a jak do 9 maarca nic mnie nie wezmie to szpital i wywoływanie
baassiia, Kokaina, Magda lena, Kajola, d'nusia, A.Kasia, Madzialena90, Kate84, edyś, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Mania1718, Falon, Izoleccc, Hannia123, Karka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
U mnie 7 dni do terminu porodu! :o :o :o
Teraz to się zaczęłam stresowaćKokaina, Kajola, baassiia, alinalii, d'nusia, A.Kasia, Madlene.:), Martita88, Madzialena90, She86, Kate84, Est, edyś, RudyTygrysek, Mania1718, Falon, Izoleccc, Hannia123, salomea, Karka, Mietka 30:), Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Falon wrote:Dziewczyny które biorą eutyrox. Czy macie jakieś zalecenia od endokrynologa jak je brać zaraz po ciąży? Czy należy to skonsultować? Ja mam zalecenie aby sobie co 6 tygodni oznaczać TSH i samej kontrolować czy nie ma jakiś odchyleń. I wszystko jest wciąż w porządku. Mówiąc szczerze wolałabym sobie darować dodatkową wizytę przed ciążą jeszcze tam. Chodzę prywatnie i tych 130zł trochę mi szkoda.
Mój Michałek w 34tc ważył 2000g
A w ogóle to dzień dobry!Falon, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Tova, może nie poczułaś, że z drugiej też brał
Ja gdyby mi lekarz nie powiedział, to bym nie wiedziała, bo nic nie czułam.
Acw ogóle Magda jak tam Twoje rozwarcie? ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 07:51