Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, przepraszam ze nie pisałam tutaj tylko na fc, ale mam tu internet z pakietu i lepiej mi pisać przez aplikację. Więc zaczęło się pięknie, w sobotę od 24 skurcze, potem o 4 juz bardzo bolesne i regularne. Sama nie wiedziałam czy jechać ale tak mnie bolało wiec stwierdziłam ze to juz .Podpieli mnie do ktg, skurcze pięknie się pisały, na badaniu stwierdzili ze 4 cm rozwarcia i przyjmują do porodu, zaczelam plamic, lewatywa, brak jedzenia ii... DUPA. Jak reka odjal zero skurczy, brzuch przestal bolec. Dali mi jeszcze czopek ale nic nie ruszyło, po usg powiedzieli ze nie beda na sile wywoływać porodu bo jest jeszcze tydzień, a dziecko dojzale nic sie nie dzieję w środku, można rodzić i chodzić w ciąży też... Ale oczywiście musiałam dziś zostać jeszcze bo trzeba być trzy doby. Jutro mam mieć badanie i pewne do domu. Macie racje że może i bez sensu wywolywac jeszcze, ale Ksanka rozumie mój bol, chciałabym mieć to już za soba...aaaa i mój tato stwierdzil ze on od razu wiedział ze,to jeszcze nie porod, bo jak się ubieralam to strasznie chciało mi się,zjeść takiej robionej kiełbasy, a on stwierdził że jak krowa żuje to jeszcze się nie cieli....
ksanka, Martita88, aaagaaatka, Lilou1984, Love_life, Vira, muminka83, d'nusia, Kajola, Falon, kleo2426, edyś, Izoleccc, She86, Madzialena90, Karolina@, Hannia123, Mietka 30:), RudyTygrysek lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:.aaaa i mój tato stwierdzil ze on od razu wiedział ze,to jeszcze nie porod, bo jak się ubieralam to strasznie chciało mi się,zjeść takiej robionej kiełbasy, a on stwierdził że jak krowa żuje to jeszcze się nie cieli....
muminka83, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
uważa że jeśli jest weterynarzem to wie wszystko najlepiej. Odkąd pamiętam nie był nigdy u lekarza, a na jego półce w łazience sa masci z napisem wyłącznie dla zwierząt
M+M+?, ksanka, Kate84, Vira, muminka83, d'nusia, kleo2426, She86, Hannia123, Mietka 30:), RudyTygrysek lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ola ale akcja! Brawa dla taty
Ale dzis ciezki dzien w ogole to wszystko juz mi ciezko robic...myslalam ze urodze jak ubieralam skarpetki! Tp za 2 dni aaaaa!! Ale bedzie jak marcowki urodza a ja dalej sie nie rozpakuje[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualnyKate84 nie martw sie. Mąż Twoj sie wyspał, drogi są teraz puste. Lepiej jak jedzie wypoczety i o tej porze niz wieczorem na przyklad. Nie martw sie- dojedzie cało i zdrowo (zwlaszcza jesli jedzie autostrada ). Poza tym Tobie nie wolno sie stresowac bo stres obniza poziom magnezu i jeszcze urodzisz z tego wszystkiego zanim on wroci. Masz zakaz stresowania dzidziusia.
PS.mój mąż pyta czy mozemy przelozyc to rodzenie na niedziele bo mu sobota nie pasuje?
edyś, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Cześć dziewczynki, przepraszam ze nie pisałam tutaj tylko na fc, ale mam tu internet z pakietu i lepiej mi pisać przez aplikację. Więc zaczęło się pięknie, w sobotę od 24 skurcze, potem o 4 juz bardzo bolesne i regularne. Sama nie wiedziałam czy jechać ale tak mnie bolało wiec stwierdziłam ze to juz .Podpieli mnie do ktg, skurcze pięknie się pisały, na badaniu stwierdzili ze 4 cm rozwarcia i przyjmują do porodu, zaczelam plamic, lewatywa, brak jedzenia ii... DUPA. Jak reka odjal zero skurczy, brzuch przestal bolec. Dali mi jeszcze czopek ale nic nie ruszyło, po usg powiedzieli ze nie beda na sile wywoływać porodu bo jest jeszcze tydzień, a dziecko dojzale nic sie nie dzieję w środku, można rodzić i chodzić w ciąży też... Ale oczywiście musiałam dziś zostać jeszcze bo trzeba być trzy doby. Jutro mam mieć badanie i pewne do domu. Macie racje że może i bez sensu wywolywac jeszcze, ale Ksanka rozumie mój bol, chciałabym mieć to już za soba...aaaa i mój tato stwierdzil ze on od razu wiedział ze,to jeszcze nie porod, bo jak się ubieralam to strasznie chciało mi się,zjeść takiej robionej kiełbasy, a on stwierdził że jak krowa żuje to jeszcze się nie cieli....
Lubie to z uwagi na ostatnie zdanie -
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Dziewczyny a ja mam tp na 9 a na suwaczkach idziemy łeb w łeb
Tez juz mi się to rzuciło w oczy. Ciekawe czemu tak sie dzieje. W kazdym razie Maniu jesli masz termin jeden dzien wczesniej niz ja to zakladam ze dzis rozpoczynasz kolejny tydzien (39ty) i tego gratulujeMania1718 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Choć wstałam już o 5-tej
Powiedziałabym, że spałam nawet dobrze, gdyby nie to, że córcia obudziła się nad ranem, po 3-ciej, i potem krótko po 4-tej trąbił budzik M
Mogę się budzić nawet pare razy w nocy i się wyśpię, ale nie w tak krótkich odstępach
Witam się w 8 tygodniu
Więc tak, dziś wieczorem chwila prawdyAlbo będę skakać z radości (no może nie skakać, ale mieć banana na twarzy
Albo będzie totalna załamka...
Zdecydowanie obstaje za pierwszą opcją
Miłego dniaksanka, M+M+?, Mania1718, edyś, Vira, Izoleccc, Kate84, Est, Madzialena90, Karolina@, Mietka 30:), muminka83, Hannia123, aaagaaatka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline kciukaski za piękne serduszko!
I witajcie kochane mamusie, pełnią minęła ja dalej 2w1 za kilka godzin kolejna wizyta ciekawe co gin powie na nas, pewnie znów będzie bolesne badanie rozwarcie.
Jacqueline, d'nusia, Kajola, aleksandrazz, Mania1718, edyś, Kate84, Madzialena90, Karolina@, muminka83, Falon, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jacqueline Wszystko będzie dobrze!!!! Kciuki zaciśnięte &&&&
My dziś mamy kontrolę u gina i coś czuję, że jeszcze sobie w tej ciąży pochodzę. A już nawet mój M nie może się doczekać synka i ciągle go pyta kiedy wychodzi
Ta pełnia była jednak przereklamowana!!!Jacqueline, ksanka, Mania1718, edyś, Izoleccc, domiii, Kate84, Love_life lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
I ja się witam z rana.. Dzień dobry
Była pelnia? To już wiem dlaczego Krzyś tak źle spał a ja razem z Nim
Może są jakieś Maluchy z pełni tylko jeszcze nie wiemy o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 08:45
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Jac i Ksanka trzymam kciuki :-* Ja dzisiaj będę badana dwa razy i juz mam świeczki w oczach. Teraz po wizycie, i nie odwoływałam wizyty u mojego gina wiec prosto ze szpitala jadę do niego
ksanka, muminka83 lubią tę wiadomość
J 15, 7
Dziękuję za groszka