Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuminko o 5to mnie budzi moj żołądek. Musze sie najesc i potem dalej ide spac.I muszr przyznac ze cala noc mi sie tak dobrze nie spi jak po tej 5ej.
Też dzis wizytuje wiec prosze o kciuki-ale ani czopa ani sluzu czy opadania brzuszka nie widze wiec tez przyjdzie mi jeszcze czekac na moje malenstwokleo2426, muminka83, Love_life, Martita88, Falon lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie:*
I nikt się nie rozpakował w tą pełnie,musicie nadrobić na dniach;)
Ja już jadę na zabieg a potem na 11 fryzjer
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:*
Jacqueline kciuki zaciśnięte:*
Miłego dnia!Jacqueline, Karolina@, muminka83 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Leo - 3960g, 57cm. 10pkt
Czarodziejka87, Renka88, Jacqueline, Teresa1992, foxica, 26Asia, Karmelek211, kofeinka, baassiia, She86, kleo2426, ksanka, M+M+?, Kaarolina, edyś, domiii, skowroneczka87, TaRRa, Est, Kate84, Magda lena, ryjkek, MeAmerie, Madzialena90, alinalii, perła ziemi, Karolina@, nataliano, Kajola, Dorka87, Madlene.:), Mietka 30:), d'nusia, Hannia123, muminka83, Vira, Love_life, olatychy, Martita88, Marlena, Robaczek89, aaagaaatka, Falon, Lucky, Mania1718, RudyTygrysek, Miśken90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamusie!
Powodzenia na wizytach.
Buziaki dla Mamuś i naszych Maluchów.
Margaret Gratuluję!!!! :-* ♥
U nas nocka z przerwami na siku.
Marzy mi się urodzić za tydzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 08:23
margaret26, Lucky lubią tę wiadomość
-
margaret26 gratulacje !!!
ja czekam na obchód i decyzję co do cięcia, mam nie jeść śniadania jeszcze
ale się bojęfoxica, kleo2426, edyś, Kate84, Karolina@, Kajola, margaret26, d'nusia, Hannia123, muminka83, Vira, Renka88, Love_life, Martita88, Falon, Lucky, Est, Mania1718, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Wow Margaret to zaskoczyłas;-) Gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i Leosia ! Swoją drogą kawał chłopaczka jak na taki malutki brzuszek mamy
U mnie tak jak pisałam na fb pełnia skończyła się fatalną nocą z najgorszym jak do tej pory bólami i pobudkami co i rusz, masakra.
margaret26 lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami
wkroczyłam 36 tydzień
Przywitałam dzień dziś kilkoma łyżkami masła czekoladowego na śniadanie... nocka byłą straszna, kręgosłup boli, siku chce się co pół godziny.. ech... chyba już coraz bliżej... w żadnej pozycji nie jest mi wygodnie
margaret gratulacjekleo2426, Czarodziejka87, Kate84, Madzialena90, Kajola, margaret26, Madlene.:), d'nusia, Hannia123, muminka83, Renka88, Falon, Mania1718, RudyTygrysek, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny