Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko co tu się dzieje. Zaczał się prawdziwy wysyp. Gratulacje dla wszystkich swieżo upieczonych mam. Ja mam nadzieję wytrzymać jeszcze conajmniej miesiąc choć też mam już troszkę dosyć. Jak dla mnie 9 miechów to zbyt długo.Młody daje popalić na całego. Czasem mam wrażenie że on nigdy nie śpi.
Ja tu chyba jestem jedna jedyna która do tej pory pracujeChyba mam to po mamie bo ona będąc w ciąży ze mną też pracowała do ostatniego dnia.
Jak dostać się do Was na Fb? Pytam bo tam czesciej bywam i byloby mi zdecydowanie łatwiej. -
*Beacik* wrote:Matko co tu się dzieje. Zaczał się prawdziwy wysyp. Gratulacje dla wszystkich swieżo upieczonych mam. Ja mam nadzieję wytrzymać jeszcze conajmniej miesiąc choć też mam już troszkę dosyć. Jak dla mnie 9 miechów to zbyt długo.Młody daje popalić na całego. Czasem mam wrażenie że on nigdy nie śpi.
Ja tu chyba jestem jedna jedyna która do tej pory pracujeChyba mam to po mamie bo ona będąc w ciąży ze mną też pracowała do ostatniego dnia.
Jak dostać się do Was na Fb? Pytam bo tam czesciej bywam i byloby mi zdecydowanie łatwiej.
Trzeba zaprosić tu na belly do znajomych jedną z dziewczyn
domiii
A.Kasia
Kate84
a potem wysłać jej twój adres email poprzez wiadomość prywatną, później dziewczyny wysyłają zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 16:08
-
*Beacik* wrote:Matko co tu się dzieje. Zaczał się prawdziwy wysyp. Gratulacje dla wszystkich swieżo upieczonych mam. Ja mam nadzieję wytrzymać jeszcze conajmniej miesiąc choć też mam już troszkę dosyć. Jak dla mnie 9 miechów to zbyt długo.Młody daje popalić na całego. Czasem mam wrażenie że on nigdy nie śpi.
Jak dostać się do Was na Fb? Pytam bo tam czesciej bywam i byloby mi zdecydowanie łatwiej.
Musisz zaprosić domiii, A.Kasia, Kate84 lub aniel93ica do przyjaciółek a jak zaakceptują to wysłać im swojego maila to Cię dodadzą. Niestety póki co 3 z 4 dziewczyn urodziło więc musisz być cierpliwa
Co do spania naszych maluchów to mój prawie cały dzień śpi. Ale jak już się obudzi to mogę naliczyć nawet i 30 ruchów w 10 minSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
baassiia wrote:Teraz chyba będzie ciężko, bo wszystkie administratorki FB urodziły niedawno
Trzeba zaprosić tu na belly do znajomych jedną z dziewczyn
domiii
A.Kasia
Kate84
a potem wysłać jej twój adres email poprzez wiadomość prywatną, później dziewczyny wysyłają zaproszenie
Aha. Ale w takiej sytuacji to dziewczyny powinny przekazać to tym które jeszcze nie urodziły. Wtedy nie byłoby problemuTeresa1992 lubi tę wiadomość
-
Niekoniecznieja prosto z pracy pojechałam do szpitala (35tc) a już jutro (17 dni po porodzie) mam pierwsze zlecenie
M+M+? lubi tę wiadomość
-
MeAmerie wrote:Niekoniecznie
ja prosto z pracy pojechałam do szpitala (35tc) a już jutro (17 dni po porodzie) mam pierwsze zlecenie
A prowadzisz własną działalność? Czy też pracujesz u kogoś?
U mnie ciężko byłoby wrócić po 17 dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:10
-
Ten fejsbuk jest do doopy
Jeśli się czegoś nie skomentowało to nie wyskoczy powiadomienie, że jest nowy post na stronie. Ja bym się tam ograniczyła jedynie do wrzucania zdjęć i ewentualnych relacji "na żywo".
Hannia123, baassiia, Lucky, alinalii, M+M+?, M+M+?, Renka88 lubią tę wiadomość
-
edyś wrote:Ten fejsbuk jest do doopy
Jeśli się czegoś nie skomentowało to nie wyskoczy powiadomienie, że jest nowy post na stronie. Ja bym się tam ograniczyła jedynie do wrzucania zdjęć i ewentualnych relacji "na żywo".
Podpisuję się obiema łapkami pod tymi spostrzeżeniami... A bałagan w tych komentarzach zrobił się nieziemski...Nataszka2200, baassiia, edyś, Lucky, alinalii, Est lubią tę wiadomość
-
dokładnie jestem tego sama zdania, osobiscie wolałam jak było tak jak przedtem beż zadnych podgrup zrobionych na grupie, wtedy jak ktos coś wrzucił posta na grupe to na tablicy wszystko widziałam i jak mnie zainteresowało to czytałam komentarze a teraz szukac w tym komenatarzach to jakaś paranoja wiec juz mało co tam zaglądam.
baassiia, edyś, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Ja też jeszcze w pracy jestem. W styczniu miałam krótką przerwę na szpital (skracająca się szyjka), później wróciłam i w zeszłym tygodniu byłam tydzień na chorobowym bo mocno się przeziębiłam. W tej chwili jeszcze jestem w pracy (szyjka wg. badań w zeszłym tygodniu miała 36 mm!!!) i przygotowuje kolejny przetarg do wysłania:) Chociaż przyznaję, że już jest mi ciężko 9h pracować i koło 14-16 przeżywam kryzys. Pewnie niedługo będę pracowała krócej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:42
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krówka_muffka urodziła Zosie
"Krówka muffka dzisiaj o godzinie 9.05 przyszła na świat Zosia SN 3450 g i 54cm"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:52
d'nusia, Czarodziejka87, Mania1718, Lucky, edyś, Madlene.:), baassiia, Teresa1992, Izoleccc, M+M+?, Hannia123, Renka88, Kajola, Love_life, motylek1909, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:Podpisuję się obiema łapkami pod tymi spostrzeżeniami... A bałagan w tych komentarzach zrobił się nieziemski...
O matko i ja tez i ja tez!
No nie moge sie przekonac do Fb
Tu sie po prostu cofalam pare stron do tylu i juz mialam wszystkie njusy
Nie moglby ten Face B zostac tylko do zdjec??????
Trudno mi tam sie poruszac i coraz rzadziej bywam a potem sie zloszcze na siebie bo wiem ze sporo mnie omijaalinalii, wiewiórka17, edyś, Hannia123 lubią tę wiadomość