X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak tylko to. Aczkolwiek zamierzam się także spytać w końcu o mój puls bo w spoczynku ostatnio codziennie mam 130-140...

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko co tu się dzieje. Zaczał się prawdziwy wysyp. Gratulacje dla wszystkich swieżo upieczonych mam. Ja mam nadzieję wytrzymać jeszcze conajmniej miesiąc choć też mam już troszkę dosyć. Jak dla mnie 9 miechów to zbyt długo.Młody daje popalić na całego. Czasem mam wrażenie że on nigdy nie śpi.
    Ja tu chyba jestem jedna jedyna która do tej pory pracuje :) Chyba mam to po mamie bo ona będąc w ciąży ze mną też pracowała do ostatniego dnia.
    Jak dostać się do Was na Fb? Pytam bo tam czesciej bywam i byloby mi zdecydowanie łatwiej.

mhsv3e5ehjywnm6i.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Beacik* wrote:
    Matko co tu się dzieje. Zaczał się prawdziwy wysyp. Gratulacje dla wszystkich swieżo upieczonych mam. Ja mam nadzieję wytrzymać jeszcze conajmniej miesiąc choć też mam już troszkę dosyć. Jak dla mnie 9 miechów to zbyt długo.Młody daje popalić na całego. Czasem mam wrażenie że on nigdy nie śpi.
    Ja tu chyba jestem jedna jedyna która do tej pory pracuje :) Chyba mam to po mamie bo ona będąc w ciąży ze mną też pracowała do ostatniego dnia.
    Jak dostać się do Was na Fb? Pytam bo tam czesciej bywam i byloby mi zdecydowanie łatwiej.
    Teraz chyba będzie ciężko, bo wszystkie administratorki FB urodziły niedawno :P

Trzeba zaprosić tu na belly do znajomych jedną z dziewczyn
    domiii
    A.Kasia
    Kate84

a potem wysłać jej twój adres email poprzez wiadomość prywatną, później dziewczyny wysyłają zaproszenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 16:08

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Beacik* wrote:

Musisz zaprosić domiii, A.Kasia, Kate84 lub aniel93ica do przyjaciółek a jak zaakceptują to wysłać im swojego maila to Cię dodadzą. Niestety póki co 3 z 4 dziewczyn urodziło więc musisz być cierpliwa :)

Co do spania naszych maluchów to mój prawie cały dzień śpi. Ale jak już się obudzi to mogę naliczyć nawet i 30 ruchów w 10 min :P

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    Teraz chyba będzie ciężko, bo wszystkie administratorki FB urodziły niedawno :P

Trzeba zaprosić tu na belly do znajomych jedną z dziewczyn
    domiii
    A.Kasia
    Kate84

a potem wysłać jej twój adres email poprzez wiadomość prywatną, później dziewczyny wysyłają zaproszenie

Aha. Ale w takiej sytuacji to dziewczyny powinny przekazać to tym które jeszcze nie urodziły. Wtedy nie byłoby problemu :)

Teresa1992 lubi tę wiadomość

mhsv3e5ehjywnm6i.png
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beacik to nie takie proste. Nie znasz dnia ani godziny :-) Kate84 była pewniakiem przynajmniej do weekendu.

Kajola, She86, RudyTygrysek, Est, foxica lubią tę wiadomość

• MeAmerie Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Beacik* wrote:

Niekoniecznie ;) ja prosto z pracy pojechałam do szpitala (35tc) a już jutro (17 dni po porodzie) mam pierwsze zlecenie :D

M+M+? lubi tę wiadomość

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialena90 wrote:
    a ile przytyłaś łacznie w ciąży??? jeśli można wiedzieć...

7 kilogramów ;)

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii jesteś moją bohaterką :) gratuluję Ci z całego serca!!!!
    Wszystkiego dobrego dla Ciebie i synka <3

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    Niekoniecznie ;) ja prosto z pracy pojechałam do szpitala (35tc) a już jutro (17 dni po porodzie) mam pierwsze zlecenie :D

A prowadzisz własną działalność? Czy też pracujesz u kogoś?
    U mnie ciężko byłoby wrócić po 17 dniach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:10

mhsv3e5ehjywnm6i.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten fejsbuk jest do doopy :/ Jeśli się czegoś nie skomentowało to nie wyskoczy powiadomienie, że jest nowy post na stronie. Ja bym się tam ograniczyła jedynie do wrzucania zdjęć i ewentualnych relacji "na żywo".

Hannia123, baassiia, Lucky, alinalii, M+M+?, M+M+?, Renka88 lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M+? wrote:
    Beacik to nie takie proste. Nie znasz dnia ani godziny :-) Kate84 była pewniakiem przynajmniej do weekendu.

Przezorny zawsze ubezpieczony jak to mawiają ;)

mhsv3e5ehjywnm6i.png
  • Hannia123 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:
    Ten fejsbuk jest do doopy :/ Jeśli się czegoś nie skomentowało to nie wyskoczy powiadomienie, że jest nowy post na stronie. Ja bym się tam ograniczyła jedynie do wrzucania zdjęć i ewentualnych relacji "na żywo".

Podpisuję się obiema łapkami pod tymi spostrzeżeniami... A bałagan w tych komentarzach zrobił się nieziemski...

Nataszka2200, baassiia, edyś, Lucky, alinalii, Est lubią tę wiadomość

1usai09khne0c7t3.png
  • Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie jestem tego sama zdania, osobiscie wolałam jak było tak jak przedtem beż zadnych podgrup zrobionych na grupie, wtedy jak ktos coś wrzucił posta na grupe to na tablicy wszystko widziałam i jak mnie zainteresowało to czytałam komentarze a teraz szukac w tym komenatarzach to jakaś paranoja wiec juz mało co tam zaglądam.

baassiia, edyś, Hannia123 lubią tę wiadomość

• polin Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Beacik* wrote:

Ja też jeszcze w pracy jestem. W styczniu miałam krótką przerwę na szpital (skracająca się szyjka), później wróciłam i w zeszłym tygodniu byłam tydzień na chorobowym bo mocno się przeziębiłam. W tej chwili jeszcze jestem w pracy (szyjka wg. badań w zeszłym tygodniu miała 36 mm!!!) i przygotowuje kolejny przetarg do wysłania:) Chociaż przyznaję, że już jest mi ciężko 9h pracować i koło 14-16 przeżywam kryzys. Pewnie niedługo będę pracowała krócej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:42

Lucky lubi tę wiadomość

02.01.2015 puste jajo płodowe
    marzec 2016 córa

7u22gov3o7mn8ymo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dzidziuś kolejny w relacjach z porodówki :D

edyś, baassiia, Mania1718, Hannia123, Renka88, Kate84 lubią tę wiadomość

• edyś Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj urodzaj :)

d'nusia, Mania1718, Hannia123 lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krówka_muffka urodziła Zosie

"Krówka muffka dzisiaj o godzinie 9.05 przyszła na świat Zosia SN 3450 g i 54cm"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:52

d'nusia, Czarodziejka87, Mania1718, Lucky, edyś, Madlene.:), baassiia, Teresa1992, Izoleccc, M+M+?, Hannia123, Renka88, Kajola, Love_life, motylek1909, Kate84 lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannia123 wrote:
    Podpisuję się obiema łapkami pod tymi spostrzeżeniami... A bałagan w tych komentarzach zrobił się nieziemski...

O matko i ja tez i ja tez!
    No nie moge sie przekonac do Fb
    Tu sie po prostu cofalam pare stron do tylu i juz mialam wszystkie njusy
    Nie moglby ten Face B zostac tylko do zdjec??????
    Trudno mi tam sie poruszac i coraz rzadziej bywam a potem sie zloszcze na siebie bo wiem ze sporo mnie omija :(

alinalii, wiewiórka17, edyś, Hannia123 lubią tę wiadomość

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krówka muffka gratulacje!!:*
    Witamy Zosie:)

Nie no dziewczyny idą jak burza!:)

Filip 28.03.2016 <3
‹‹ 2023 2024 2025 2026 2027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ