Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bardzo serdecznie chcialam pogratulowac wszystkim Mamusiom
Domiii poszalalas! Taki chłop!
Krowko gratulacje!!!
Magdaleno usciski!
Kasiu jak sie czujesz, napisz cos, ja sie boje swojego cc
Kate buziaki!
Dziewczyny jestescie niesamowite
Jesli ktorąs ominelam to przepraszam ale tyyyyle sie dzieje
Czy w ogole ktos planuje rodzic w marcu????????
Czuje sie osamotniona
Nasz synek tez nieustannie harcuje w brzuchu. Nawet jak przysnie to wystraczy ze popukam i juz odpowiada
Ale w szpitalu ostro każą liczyc i wpisywac w karte. Mają swoje procedury
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:58
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Lucky ja planuje w marcu:)
Mały ma zakaz wychodzenia do 12 marca bo muszę dokończyć zabiegi
A tak wogóle to nie wiem czy nie będę miała CC zaplanowanego przez porażenie:(
jutro mam wizyte muszę porozmawiać z ginemLucky lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Mania1718 wrote:Niewiarygodne jak sprawnie idą porody
Krówko muffko serdecznie gratuluje6
Madzialena90 mam pytanie czy położna wpisuje Ci w karcie ciąży "relation to brim" ?
ja kochana nie mam karty ciąży na papierze tylko kartę elektroniczną na podstawie mojego personnumeru mają wszystkie dane w komputerze w każdym szpitalu... Dziwne tylko jest to że ja nie mam do tej karty dostępu tylko szpitale i położnaLucky lubi tę wiadomość
-
ja chce być następna !
jutro mam wizytę popołudniu więc zobaczymy co i jakLucky, kleo2426, Hannia123, Lilou1984, Renka88, Kajola, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey - co można zrobić żeby mówiąc kolokwialnie "wykurzyć dzieciaka" ?
Czy faktycznie spacery i chodzenie po schodach pomaga?
Sex to wiem bo to mi i lekarz i położna podpowiadali.
Sprzątać dom staram się na tyle na ile mam sił ( wiadomo że teraz niewiele ale bardzo się staram ).
Może Wy jeszcze znacie jakieś magiczne sposoby ? -
Madzialena90 wrote:ja kochana nie mam karty ciąży na papierze tylko kartę elektroniczną na podstawie mojego personnumeru mają wszystkie dane w komputerze w każdym szpitalu... Dziwne tylko jest to że ja nie mam do tej karty dostępu tylko szpitale i położna
Love_life a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:35
[/link]
-
Ja też się gubię na Facebooku
Trochę denerwuje mnie to przewijanie wątku, tematów też jest kilka i w każdy trzeba wejść i przewijaaaaac
Tutaj jak zapamiętałam o której godzinie skończyłam czytać to było dużo prościej.
Ja chce rodzic w marcu 8 lub 10, do wyboru przez małegoalinalii, edyś, Lucky, Hannia123 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Vira wrote:Hey - co można zrobić żeby mówiąc kolokwialnie "wykurzyć dzieciaka" ?
Czy faktycznie spacery i chodzenie po schodach pomaga?
Sex to wiem bo to mi i lekarz i położna podpowiadali.
Sprzątać dom staram się na tyle na ile mam sił ( wiadomo że teraz niewiele ale bardzo się staram ).
Może Wy jeszcze znacie jakieś magiczne sposoby ?
A jeszcze ponoć wszystkie produkty spożywcze, które podrażniają jelita np. pikantne jedzenie itpWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:23
Teresa1992 lubi tę wiadomość
-
Vira, jak ostatnio byłam na ktg, była dziewczyna już po TP i jej dr właśnie zalecala właśnie męża i szczypanie sutkow.
Vira ale jak widziałaś na przykładzie Domiii że i tak wszystko o kant d... Jeśli dzidzius chce dalej siedzieć w brzuszku, a u ciebie jeszcze 2 tygodnie do TP kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:29
Hannia123 lubi tę wiadomość
-
Ja zamierzam w marcu bo mam na 16 cesarkę
Już jestem po wizycie. Moja waga znowu spadła. Nadal ważę tyle ile przed 68.3 kg. Judytka ma się dobrze. Młoda waży 2200 gram-2300. Przepływy super. Łożysko i płyn owodniowy w normie. Serduszko 131 ud/m . Szyjka długa, twarda i zamknięta ma 3 cm. Nie udało się zrobić fajnego zdjęcia bo zakrywała się dłonią.baassiia, d'nusia, ryjkek, Czarodziejka87, Vira, ksanka, Mania1718, edyś, Lucky, RudyTygrysek, kleo2426, M+M+?, Hannia123, Madzialena90, Lilou1984, Vincent, Renka88, Kajola, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Ja zamierzam w marcu bo mam na 16 cesarkę
Już jestem po wizycie. Moja waga znowu spadła. Nadal ważę tyle ile przed 68.3 kg. Judytka ma się dobrze. Młoda waży 2200 gram-2300. Przepływy super. Łożysko i płyn owodniowy w normie. Serduszko 131 ud/m . Szyjka długa, twarda i zamknięta ma 3 cm. Nie udało się zrobić fajnego zdjęcia bo zakrywała się dłonią.
To maleńka jest jeszcze. Ma prawidłową wagę ?
Mnie szacowali na poród 3200 a młoda już wczoraj tyle ważyła i jak wiesz na świat jej nie spieszno więc jak tak dalej pójdzie dojade do 4kg -
Tez uwazam, ze niepotrzebnie jest to na fb porozbijane na watki. Przez to jest to mniej czytelne jak dla mnie. Tu jest wygodniej.
Ja po ktg. Serduszko pieknie sie zapisalo, skurczy brak. Czekamy dalej.baassiia, wiewiórka17, Lucky, Mania1718, Teresa1992, edyś, Hannia123, Madlene.:), alinalii, Kokaina, Kajola lubią tę wiadomość
-
Hej lasencje.
Jak zwykle wylaczylam sie na jakiś czasserdecznie gratuluję nowym mamusiom,,pidczytuje i jestem w szoku ze tak się pięknie rozpakowujemy
My jestesmy od 11.02 w szpitalu z powodu starego, podziurawionego lozyska, ale jest ok. Termin ciecia mamy na 01.03 o ile nic się wcześniej nie po popsuje/nie zacznie. Ale nie przewidujemy tego i stawiamy na 01takze i ja mam zamiar urodzić w marcu jak tytuł wątku wskazuje
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
Vira wrote:To maleńka jest jeszcze. Ma prawidłową wagę ?
Mnie szacowali na poród 3200 a młoda już wczoraj tyle ważyła i jak wiesz na świat jej nie spieszno więc jak tak dalej pójdzie dojade do 4kg
Tak, zarówno na prenalatnych i moja lekarka pokazywały mi że mieści się w siatce centylowej. Ja mam tendencje do małych dzieci. Mój syn miał wagę urodzeniową 2700 więc też kolos nie był a ja sama nie jestem wielkoludemVira, ksanka lubią tę wiadomość
-
edyś wrote:Ten fejsbuk jest do doopy
Jeśli się czegoś nie skomentowało to nie wyskoczy powiadomienie, że jest nowy post na stronie. Ja bym się tam ograniczyła jedynie do wrzucania zdjęć i ewentualnych relacji "na żywo".
Ja powiem szczerze, tez tego fejsbuka nie ogarniam.alinalii lubi tę wiadomość