Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na razie u mnie brak skurczy, były na chwilę ale jak położna wbijana wenflon to ucichly.
Męża pogonilam do domu po picie i resztę papierów.
Ale jaja a ja chciałam 29.02
Dzieci jednak lepiej wiedzą co i jakIzoleccc, perła ziemi, d'nusia, Falon, M+M+?, She86, foxica, Kate84 lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Na razie u mnie brak skurczy, były na chwilę ale jak położna wbijana wenflon to ucichly.
Męża pogonilam do domu po picie i resztę papierów.
Ale jaja a ja chciałam 29.02
Dzieci jednak lepiej wiedzą co i jak
a ja zaś się modlę żeby 29 nie urodzić :p
powodzeniaksanka, Mania1718, Vira, Hannia123, She86 lubią tę wiadomość
-
Madlene chyba każdy myślący człowiek ma swoje krytyczne przemyślenia na temat kościoła. To faktycznie trudny temat. My ochrzcimy małą, bo obydwoje wierzymy i chcemy zgodnie z nauką kościoła ją wychowywać, a jak ona będzie się na to później zapatrywać, to już inna sprawa...
a nad ranem zastanawiałam się bardziej nad tym czy nie zrobić obiadu po chrzcinach w domu, a jeśli, to jak ustawić stoły...
))
Kasnka trzymam kciuki i przesyłam pozytywne myśli! jeszcze chwileczka jeszcze momencikbędziesz rodzić sn?
Madlene.:), foxica, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wody mi poszly.
Skurcze nie piszą się ale już je czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 17:03
Madzialena90, Love_life, Czarodziejka87, Mania1718, Teresa1992, Hannia123, d'nusia, Falon, Izoleccc, Karolina@, Marlena, Renka88, Madlene.:), foxica, Est, edyś, muminka83, kleo2426, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
jutro mój termin porodu wg OM a tutaj ani widu ani słychu ....
no cóż może termin z USG się prędzej sprawdzi czyli 28.... byle nie 29 oj nie nie....
nie sądziłam że przenoszę, nikt tego nie zakładał a tutaj proszę wszystko na to wskazujeeh
tylko cierpliwość jest mi potrzebna, uparta ta nasza córeczka po mamusi chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 17:04
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Shaja gratulacje!!:*
Ksanka trzymam kciuki i czekamy na Zosie:)Powodzenia:*
Ja dziś na gotowo ubrałam łóżeczko i przeprałam ostatnie rzeczy więc już całkiem gotowa jestem:)
Trochę porobiłam i czuję się mega zmęczona no ale to już końcówka ciąży więc normalkaksanka lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Gratulacje dla Kolejnych Mam
dziewczyny idziecie tak szybko, że ja przestaję ogarniać kto rodzi, a kto już po
Ksanka jak poszły wody to odwrotu już nie maKciuki zaciśnięte
Ja też bym bardzo nie chciała urodzić 29.02, nawet wizyty przestawiłam z poniedziałkowych (wypada 29.02) na wtorkowe, jakby gin chciał za tydzień pessar ściągnąć
ksanka lubi tę wiadomość
-
Ksanko co za emocje
jeszcze chwila i będziesz tulic Zosieńkę ah
Mi się marzy data 06.03 bo to urodziny mojej mamy i na 60 urodziny dostała by prezent w postaci 6-stego wnuczkaksanka, Hannia123, Izoleccc, Renka88, M+M+?, Madlene.:), foxica, edyś, muminka83 lubią tę wiadomość
[/link]