Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zastanawia mnie to co mówicie apropo ciśnienia. Ja mam akurat dobre ale jak raz miałam 135/90 to położna powiedziała że to już jest za duże i czy mam tak często. Na szczęście nie więc ok ald przy takim jak Wy macie to już chyba trzeba zadziałać wg mnie...Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
No i my juz po
. 11:15 cc 3080g, 54cm
d'nusia, Madzialena90, Kajola, baassiia, foxica, Teresa1992, TaRRa, perła ziemi, kleo2426, Martita88, Robaczek89, Renka88, Dorka87, She86, Mietka 30:), Marlena, niecierpliwaa, Madlene.:), RudyTygrysek, nataliano, polin, skowroneczka87, paola87, edyś, Falon, muminka83, wiewiórka17, ksanka, Izoleccc, Czarodziejka87, Tova33, Vira, Love_life, Hannia123, uska31, M+M+?, Vincent, Miśken90, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny! współczuję problemów ze snem, tym bardziej, że sama od 5 do 7 nie śpię
dzisiaj np w tym czasie rozmyślałam na temat chrzcin, nie mam pojęcia skąd mi się to ubzdurało
na forum maglujecie głównie tematy okołoporodowe, a ja się czuję jakbym była kilka miesięcy za Wamidzisiaj np dopiero poprasowałam ubranka!
najważniejsze dla mnie jest to, że przestał mi twardnieć brzuch, zaczęłam więcej się ruszać i teraz bolą mnie plecy, biodra i często sam brzuszek, który swoją drogą sporo ostatnio urósłw sobotę wyruszamy po wózek i resztę kosmetyków i Gabrysia może się rodzić
trzymajcie się ciepło!edyś, Izoleccc, Vira, Kate84 lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Mam pytanie. Troche krepujace, ale i takie juz tu byly wiec moze ktos pomoze;P Od wczoraj mam parcie na kupetzn. czuje, ze mi sie chce do kibelka, ale jak pojde to wszystko tam na dole, i co dziwne, glownie tu z przodu, w kroczu, nie w odbycie, tak boli, ze nie moge zrobic. Nieraz mialam zaparcia, ale nigdy nie bolalo mnie krocze przy probie zrobienia "2". Czy ktoras moze tak miala?
d'nusia, skowroneczka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcówki się takim tempem rozpakowują ze aż nie wiarygodne,
perła ziemi też ostatnio rozmyślałam nad tematem chrzcin, problem też w tym że nie najlepszy ze mnie katolik, ale mam też swoje zdanie na temat nie których rzeczy obowiązujących w naszym kościele z którymi się nie zgadzam. Chcę ochrzcić dziecko, ale nie wiem czy będę dobrze umiała mu wskazać drogę, i nie chcę też narzucać swoje podejścia, achhh temat rzeka.
-
Jestem na porodówce,
Szyjka ścięta, 4 cm rozwarcie, pecherz napięty.
Dr mówi dziś witamy Zosie
Jak zobaczył status, to się obsmial i pogonil na porodowkeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 16:18
nataliano, baassiia, ryjkek, Madzialena90, kleo2426, edyś, skowroneczka87, Martita88, RudyTygrysek, TaRRa, perła ziemi, Teresa1992, Izoleccc, Karolina@, Mania1718, Kajola, Tova33, Czarodziejka87, Love_life, Vira, Hannia123, olcia87, d'nusia, Falon, Renka88, M+M+?, Madlene.:), domiii, She86, foxica, Vincent, Miśken90, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość