Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Ksanko co za emocje
jeszcze chwila i będziesz tulic Zosieńkę ah
Mi się marzy data 06.03 bo to urodziny mojej mamy i na 60 urodziny dostała by prezent w postaci 6-stego wnuczka
a więc trzymam za to marzenie kciuki żeby Ci się sprawdziłoMania1718 lubi tę wiadomość
-
Skurcze zaczęły się pisać,
Są już na 50-60
Jest nieźle! Jeszcze znoszę je.
Jak zacznę wyć to dostanę znieczulenieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 17:17
Madzialena90, d'nusia, Teresa1992, Mania1718, Falon, ryjkek, Hannia123, Izoleccc, Karolina@, Martita88, Marlena, Czarodziejka87, Madlene.:), Love_life, RudyTygrysek, She86, Tova33, foxica, Est, edyś, muminka83, kleo2426, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę podobnie - każdy dzień byle nie 29ty.
Co do chrzcin to mój mąż jak byłam w 12 tygodniu zabrał mnie na obiad do knajpki we wsi nieopodal ( akurat była nasza rocznica ślubu ) i powiedział, ze zabrał mnie tam miedzy innymi dlatego, że organizują też małe przyjęcia okolicznościowe i myślał o chrzcinach
Niestety moja teściowa wychowywała się na typowej wsi ( krowy, świnie i pola uprawne przez cały okres dzieciństwa i wczesnej młodości ) więc w jej wyobrażeniu należy sprosić pół rodziny między innymi jej rodzeństwo ( a jest ich chyba 6 ) razem z żonami, mężami i dziećmi czyli kuzynami męża więc w mieszkaniu gdzie 5 osób to już tłum nie mam opcji organizacji.
Qrka wodna zrobi się z tego małe wesele. Już mi się nie chce...
Nie wiem zastanawiam się jak to rozwiązać.
Tematem natomiast spędzającym sen z powiek jest wybór rodziców chrzestnych. Bardzo zależy mi żeby to byli chrzestni tacy z prawdziwego zdarzenia - tacy do którego moje dziecko będzie mogło zadzwonić o północy i powiedzieć " ciociu/wujku potrzebuję pomocy" i zawsze będzie mogło na nich liczyć w każdej sytuacji. Jeśli mnie i męża zabraknie a moje dziecko w nastoletnim wieku zacznie się staczać na margines społeczny to rodzice chrzestni zareagują i wyciągną z dołka z uszy i postawią do pionu.
Wiem, że to łupie myślenie bo czemu by się mi i mężowi miało coś stać ale chodziło mi o wyjaśnienie tego czego oczekiwałabym od chrzestnych.Love_life, Madlene.:), Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Męża teraz nie ma no to pomagam sobie pisząc do was, łagodzi to bol
d'nusia, Teresa1992, Mania1718, Falon, Hannia123, Izoleccc, Martita88, Madzialena90, Renka88, Czarodziejka87, Love_life, foxica, Est, edyś, muminka83, kleo2426, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O widzę że tutaj relacja na żywo
Ksanka powodzenia
Wszystkim Mamusiom rozpakowanym jeszcze raz gratuluję tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 17:45
ksanka, d'nusia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Vira, od dwóch dni miałam '2'kilka razy dziennie, i bardzo bolało mnie krocze, ale ogólnie to czułam się dobrze i nic mi nie mówiło że to już.
Dziś tylko jak czekałam na ip poczułam taki dziwny ból jakby Zośka spadła 2 cm w dół to chyba rozwarcie się zrobiło większe
Poza tym nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 17:30
-
Mania1718 wrote:Ksanko co za emocje
jeszcze chwila i będziesz tulic Zosieńkę ah
Mi się marzy data 06.03 bo to urodziny mojej mamy i na 60 urodziny dostała by prezent w postaci 6-stego wnuczka
Moja teściowa czeka na 10 wnuczkaMania1718, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny