Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vira wrote:Dziewczyny czy miewacie czasami taki ból brzuchs jakby Was ktos szczypał w jednym miejscu?Mnie dzis na spacerze cos takiego złapało.Jak odpoczełam w domu to przeszlo.Potem pojawiło sie znowu ale szczypanie w innym miejscu.Nie jest to ból nie do wytrzymania ale takie to zastanawiające. Do tego ledwo w ciągu godziny naliczyłam 10ruchów (moze mała ma dzień lenia) ale to szczypanie mnie niepokoi. I to nie boli mnie caly brzuch czy polowa.Doslownie punkt w ktory jakby mnie ktos szczypał
U mnie takie szczypanie okazało się rozciąganiem skóry
-
nick nieaktualnyHania123-Piatek to nie weekend jak dla mnie.
Uwaga,uwaga-śmiejcie sie albo wyzywajcie mnie. Jesyem na IP.Od wczoraj od 18ani kopniaczka.Od 2 nie spie,wpieprzam slodkie i zero reakcji. Mowiłam ze ruchów nie licze i sie nie denerwuje bo dotad nie mialam sytuacji zeby Oliwka po slodkim nie zareagowała albo nie ruszala sie przez kilkanascie godzin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 08:10
-
Vira wrote:Hania123-Piatek to nie weekend jak dla mnie.
Uwaga,uwaga-śmiejcie sie albo wyzywajcie mnie. Jesyem na IP.Od wczoraj od 18ani kopniaczka.Od 2 nie spie,wpieprzam slodkie i zero reakcji. Mowiłam ze ruchów nie licze i sie nie denerwuje bo dotad nie mialam sytuacji zeby Oliwka po slodkim nie zareagowała albo nie ruszala sie przez kilkanascie godzin.A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Czesc
Mnie zostało już tylko 7 dni do tp, choć nic go nie przewiduje. Wczoraj była u nas taka śliczna pogoda, wybrałam sie nawet z Ł na dłuuugi spacer a dziś wstaje i biało!!
Wczoraj tyle czasu spędziliśmy razem, zastanawiałam sie czy to ostatnia nasza wspólna niedziela.. Taka że możemy w spokoju posiedzieć i np obejrzeć jakiś film. Kurcze boje sie tego co będzie jak urodzi sie Młoda.. Ale w takich sytuacjach myśle jak źle mi było jak nie mogłam zajść w ciąże i wtedy myślę że idziemy w dobrą stronę..
A na miły początek dnia, koleżanka wysłała mi dziś zdjęcie swojego maluszka!! Urodził się o 0:11 choć wody już wczoraj rano odeszły17 dni przed tp
widać że Młody chciał mieć wyjątkową datę utodzin
-
nick nieaktualnyMarita trzymam kciuki.
Vira daj znać co u was.
Ja cały weekend w szkole, było ciężko ale dałam radę, a wczoraj kupiliśmy nianię elektroniczną z podglądem na smartfonie.
Podłączona przetestowana i jestem naprawdę zadowolona i z obrazu i dźwięku myślę że posłuży nam długo, bo sprawdzi się nawet przy starszych dzieciach
Życzę miłego dnia.
Kasiu a Tobie i Tomkowi dobrych wyników i byście szybko wrócili razem do domku.
Dziękuję za piękne i poruszające opisy porodów
Ja zaglądam na bieżąco i tu i na fb i uwielbiam was czytać :-*
-
kleo2426 wrote:
Ja cały weekend w szkole, było ciężko ale dałam radę, a wczoraj kupiliśmy nianię elektroniczną z podglądem na smartfonie.
Podłączona przetestowana i jestem naprawdę zadowolona i z obrazu i dźwięku myślę że posłuży nam długo, bo sprawdzi się nawet przy starszych dzieciach
Kleo a możesz podać model albo linka do tej niani?
Ten podgląd na tel wydaje sie być super
-
nick nieaktualnyMarlena wrote:Kleo a możesz podać model albo linka do tej niani
?
Ten podgląd na tel wydaje sie być super
Na fb wrzucę fotkę w dział Zakupy promocje gadżety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 09:00
Marlena, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w dniu TP
jaaaa,nie myslalam ze tu dotrwamy:)
Vira daj znac co z wami:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 09:12
edyś, baassiia, She86, Izoleccc, Mietka 30:), Madlene.:), Kajola, d'nusia, TaRRa, Madzialena90, Hannia123, Est, Mania1718, RudyTygrysek, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj na świat ma przyjść Tomuś Arien. Trzymamy kciuki &&&&
baassiia, She86, muminka83, Izoleccc, Madlene.:), Kajola, d'nusia, Czarodziejka87, Madzialena90, Hannia123, kleo2426, Est, Mania1718, foxica, Lilou1984, Falon, A.Kasia, RudyTygrysek, Kate84, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
Własnie leciał na DDTVN materiał Filipa Hajzera o ludziach urodzonych 29 lutego!
I pokazywali dwójkę bliźniaków, którzy mówili ze raz na te 4 lata jak wypadał 29 to mogli robić tego dnia co im się żywcem podoba.
Inna osoba mówiła, że w sumie jak rok nie był przestępny to świętowała urodziny przez dwa dni 28.02 i 1.03
No i na koniec pytanie:
Filip: czy liczyła Pani kiedy będzie mieć 18 lat?
Dziewczyna: tak, na wasze to będzie 72 lata.
Filip: Czy to jest miłe?
Dziewczyna: To jest wieczna młodość, to musi być miłe
muminka83, d'nusia, Hannia123, domiii, kleo2426, Mania1718, Lilou1984, RudyTygrysek, Kate84 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Witajcie dziewczyny!
Kofeinka zielona wydzielina to na bank infekcja! Pewnie dostaniesz jakieś globulki.
Martita powodzenia! Faktycznie piękna data!
Niecierpliwa ja będąc równo 37tc miałam wizytę i mnie ginka kazała odstawić jedynie nospe i luteine. Magnez i witaminy mam brać, ale magnezu zmniejszyłam sobie dawkę sama. Przecież on tez działa na skurcze a kiedyś ta macica musi poćwiczyć!
Biorę witaminy i jedna magnelle a miałam 3 dziennie!
Buziaki! Miłego dnia!