Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina@ wrote:Ciocie, Tomasz przyszedl na swiat 29.02.2016. Godzina 4:47. Porod sn 7h, bez naciecia ale z kilkoma szwami. 3540 kg, 56 cm.
Bol niesamowity, ale chwile po prodzie bezcenee. I ta duma, że dalo sie rade
Kochana GratulacjeTo jest wspaniała Data przynosząca szczęście
Karolina@, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
-
Dziekujemy. Oczywiscie porod pisze, ale juz w domu. A jest co opisywac
na fb wrzuce tez fotke jak sie ogarne. Spelnilo sie marzzenie mojego meza o dniu przestepnym, oraz moje: Mocno owlosiona glowka z czarnymi wloskami. Po mamusi
Kokaina, kleo2426, domiii, Renka88, d'nusia, Mania1718, Hannia123, Teresa1992, Madlene.:), Marlena, Kajola, perła ziemi, M+M+?, Lilou1984, Mietka 30:), Madzialena90, Falon, She86, Izoleccc, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:W Szwecji
Mi pewnie we wtorek to samo powiedza takze nie martw sie jedziemy na tym samym wozku. Wlasnie u nas tez nie zatrzymuja przy braku ruchow tylko podlaczaja dopplera ale moze w tak zaawansowanej ciazy inaczej to wyglada no zobaczymy.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualny
-
Hannia123 wrote:Domii nie wiem czy mi umknęło, a pisałaś, a Ty już w domku czy jeszcze w szpitalu z Małym?
Nie Haniu, niestety wciąż w szpitalu.wynik mocznika jest zawyżony, nerki potrzebują więcej czasu na poprawne funkcjonowanie po trudnym starcie...
Jutro rano powtórka badań i decyzja... modlę się żeby nas juz wypuścili, bo szpital przyprawia o depresję.
-
Hek kochane witam sie w 38tc
wszystko by bylo ok gdyby nie ten bol krocza leze boli chodze boli jakas masakra w piatek wizyta na.szczescie wiec zobaczym:)))
Karolina gratulacje:)Madzialena90, baassiia, Hannia123, She86, edyś, Karolina@, Czarodziejka87, Kokaina, RudyTygrysek, Kate84 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Nie Haniu, niestety wciąż w szpitalu.
wynik mocznika jest zawyżony, nerki potrzebują więcej czasu na poprawne funkcjonowanie po trudnym starcie...
Jutro rano powtórka badań i decyzja... modlę się żeby nas juz wypuścili, bo szpital przyprawia o depresję.
W takim razie kciuki zaciśnięte za dobre wyniki Małego i Wasz szybki powrót do domku
:przytulam -
Love_life wrote:Mi pewnie we wtorek to samo powiedza takze nie martw sie jedziemy na tym samym wozku. Wlasnie u nas tez nie zatrzymuja przy braku ruchow tylko podlaczaja dopplera ale moze w tak zaawansowanej ciazy inaczej to wyglada no zobaczymy.
jeżeli się zgodzisz oczywiście. Przy obawach pod koniec kładą Cię na ktg (bynajmniej tak było w moim przypadku ) opiekuje się Tobą położna a jak masz nadal obawy przychodzi lekarz
PS jak chcesz żeby zbadali Ci szyjkę powiedz ze dzień wcześniej miałaś plamieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:56
[/link]
-
Karolina@ gratulacjeee
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Karolin@ ogromne gratulacje!!! Super że udało się SN!!!
Cześć kochane!
Emil dzisiaj kończy 3 tygodnie, ależ zleciało!!!
Ciągle jesteśmy tylko na piersi, ładnie śpi, daje mi popracować bo w zasadzie już troszkę pracuję. Starszy synek super odnalazł się w roli starszego brata, ogromnie mi pomaga, jest grzeczny.
Chyba w połowie marca już wszystkie będą rozpakowane, bo widać że tempo zacne.
Jak tam inne mamusie dajecie sobie radę z dzieciakami?
Ps. Odpadła nam już pępowinamuminka83, Madlene.:), Hannia123, Mania1718, baassiia, Kajola, domiii, alinalii, perła ziemi, M+M+?, Lilou1984, d'nusia, Mietka 30:), Madzialena90, Falon, Tova33, edyś, Karolina@, Izoleccc, Renka88, Czarodziejka87, Kokaina, RudyTygrysek, Est, Kate84, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:mogę pójść i naściemniać że nie czuje ruchów ale oni mi wtedy zrobią tylko KTG i USG i puszczą do domu tutaj nie przyjmują na oddział na obserwację przed skończonym 42 tygodniem... jak nie urodzę do piątku to pojadę do szpitala niech chociaż to zrobią....
nie rozumie tego wszyscy mówili że nie donoszę ciąży a tutaj wręcz przeciwnie.. w takich momentach żałuje że nie rodzę w Polscebo co jak co ale w Polsce podejście do ciężarnych mają zajebiste i opieka jest super moim zdaniem...
-
domiii wrote:Nie Haniu, niestety wciąż w szpitalu.
wynik mocznika jest zawyżony, nerki potrzebują więcej czasu na poprawne funkcjonowanie po trudnym starcie...
Jutro rano powtórka badań i decyzja... modlę się żeby nas juz wypuścili, bo szpital przyprawia o depresję.domiii, d'nusia, edyś lubią tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:W takim razie kciuki zaciśnięte za dobre wyniki Małego i Wasz szybki powrót do domku
:przytulam
Masz niesamowite te kciuki! Właśnie był lekarz i okazało się że pomylili wyniki i te złe były z wczoraj, a dzisiaj wszystko spadło!!! Idziemy do domku!!! Boże jak ja się cieszęjupiiii
Tunia.a, alinalii, perła ziemi, M+M+?, Mania1718, kleo2426, anitka19953, Madlene.:), baassiia, Hannia123, Lilou1984, d'nusia, aaagaaatka, Dorka87, Mietka 30:), Madzialena90, Falon, muminka83, muminka83, She86, Kajola, polin, Nataszka2200, edyś, Karolina@, Izoleccc, MeAmerie, Renka88, Marlena, Czarodziejka87, Kokaina, RudyTygrysek, skowroneczka87, foxica, Est, Kate84 lubią tę wiadomość