Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam za godzinę wizytę, proszę o kciuki
Gratulacja dla Tomusiakleo2426, baassiia, Lilou1984, Madzialena90, anitka19953, Love_life, Tova33, perła ziemi, Kajola, Karolina@, edyś, d'nusia, Izoleccc, TaRRa, Kokaina, Falon, RudyTygrysek, Madlene.:), Hannia123, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Karolina@ Wielkie Gratulacje! dzielna mamusia! Witamy Tomka
Martita trzymam kciuki!
Vira Co tam się u Was dzieje? daj znać
domii cudownie!dzisiaj już noc we własnym łóżku..no z krótkimi przerwami
ze mnie dzisiaj upuścili kilka fiolek krwiiczekam na wyniki GBSu nadal nie widzę w systemie lux-medu a pobierali w czwartek. jutro wizyta lekarza u prowadzącego. mam nadzieje, że już ostatnia
Karolina@, domiii lubią tę wiadomość
-
anitka19953 wrote:Cześć, u mnie dziś 38 tc (37+0) słabo się czuje dziś jak stoję albo leżę, mam odczucie takiego zmęczenia jakbym biegła, ciśnienie mam dobre tylko tętno ok 125/ min i nie wiem co się dzieje może to od tarczycy?
lubię za rozpoczęcie nowego tygodniaanitka19953 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ gratuluje kochana moja bohaterko.
U nas wszystko ok.Na ktg byly widoczne nieregularne skurcze ktorych wogole nie czułam. Puscili nas do domu.Tetno małej ok,wody w normie ale rozwarcia mi nie sprawdzili.darra991, Karolina@, edyś, Renka88, aaagaaatka, Madzik90, Lilou1984, Czarodziejka87, baassiia, Falon, muminka83, Izoleccc, Madzialena90, RudyTygrysek, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisałam na fb, ale jeszcze tu dodam
Ja po wizycie. Miało byc ktg tylko, ale se Jasiek kręcił się jak na karuzeli to miałam usg i wizytę oraz kolejne ktg. Doktor daje mi 1-2 dni. Powiedział, ze juz na pewno nie liczymy w tygodniach... Narazie krwawię po badaniu, ale mówił, że tak moze byc.edyś, Love_life, Izoleccc, domiii, Madlene.:), Lilou1984, Czarodziejka87, She86, Tova33, Falon, muminka83, Madzialena90, RudyTygrysek, M+M+?, Hannia123, Mania1718, Kate84, A.Kasia, Kajola lubią tę wiadomość
-
Z tego co widzę w Roczniku '89 Arien też już po CC i tuli się ze szkrabem.
Arien czekamy na wieści od Ciebie
Vira dobrze, że wszystko z małą ok. A jeśli z nią ok to znaczy, że u Ciebie w brzuchu jej dobrze i nie ma pośpiechu.Teresa1992, d'nusia, TaRRa, She86, Vira, Falon, muminka83, Hannia123, foxica, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:Karolina@ Wielkie Gratulacje! dzielna mamusia! Witamy Tomka
Martita trzymam kciuki!
Vira Co tam się u Was dzieje? daj znać
domii cudownie!dzisiaj już noc we własnym łóżku..no z krótkimi przerwami
ze mnie dzisiaj upuścili kilka fiolek krwiiczekam na wyniki GBSu nadal nie widzę w systemie lux-medu a pobierali w czwartek. jutro wizyta lekarza u prowadzącego. mam nadzieje, że już ostatnia
Lilou1984 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
A.Kasia wrote:Zielonkawa wydzielina to na moje oko infekcja bakteryjna. Skonsultuj kochana z lekarzem.
Miłego dzionka wszystkimJa właśnie pędze busem do mojego synka. Dziś ostatnia dawka antybiotyku, msm nadzieję że już nic się nie wydarzy i wrócimy na dniach do domu.
Tylko ta wydzielina to jednorazowy incydent... jest normalnie już po tamtym...
Będzie wszystko dobrze z synkiem3mam za Was kciuki
-
Lilou1984 wrote:hmm to dzisiaj popoludniu moglby byc... oby do jutra do 11 sie pojawił przed wizytą
My dzisiaj jedziemy na KTG, ciekawe jak tam się macica przygotowuje, czy dalej ma lenia
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
Ja też po wizycie, szyjka trzyma rozwarcia brak. Pobrała wymaz na GBS ale nie było to przyjemne. Mówiła że skurcze mogą się pojawiac ale to dobrze bo macica musi się przygotować. Wyniki krwi się poprawiły, nie mam juz anemii ale dalej mam brać żelazo w takiej samej ilości.
Karolina Gratulacje!ryjkek, M+M+?, M+M+?, Hannia123, muminka83, aaagaaatka, Czarodziejka87, Karolina@, Kajola lubią tę wiadomość
-
d'nusia wrote:Czarodziejko a Ty juz po zabiegu? Nie wiem czy przegapiłam:/
Kochana ja mam codziennie zabiegi rehabilitacyjne prócz weekendu i do 11 marca aż. Więc synek ma zakaz wyjścia do 12 marca bo jeszcze gin na urlopied'nusia, Hannia123 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Gratulacje Karolina, wszystkiego dobrego dla Was.
Kciuki dla rodzacych i wizytujacych.
My juz w domku, dzis nas wypuscili. Nie mam sily zupelnie, ale jestem szczesliwa, ze mam juz wszystko za soba i corunie w ramionach.
Madzialena90, Teresa1992, Czarodziejka87, RudyTygrysek, baassiia, d'nusia, Madlene.:), kofeinka, Hannia123, edyś, polin, niecierpliwaa, alinalii, aaagaaatka, TaRRa, Mietka 30:), Mania1718, Lilou1984, Karolina@, domiii, Falon, Kate84, Kokaina, Tova33, Kajola lubią tę wiadomość