Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:Czesc kochane! U mnie nastrój już trochę lepszy ale tak sie niemiłosietnie wkurzyłam w nocy, ze głowa mała. Serio, nie pamiętam kiedy tak się wściekłam. A to tylko dlatego, że sie przebudziłam i było mi tak straszliwie gorąco, nos zatkany, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, jak się ułożyć
Padaczka jakas. Dopiero mąż koło 7 przyniósł wiatrak do sypialni i chyba dzięki temu pospałam do 9
No i witam się już w 9tc
Doskonale cię rozumiem. Nie wiem jaki czort mnie pokusił by mieszkać na poddaszu. Musiałam być szalona inaczej tego nie wyjaśnię.
Tak więc na moim poddaszu średnia temperatura w dzień do 35 C -36 C.
Natomiast w nocy 32 C. Idzie jobca dostać. Obecnie jest godzina 9:42 a mój termometr ( jest ustawiony z dala od okien ) wskazuje 33 C. Wiatraki idą ciągle. -
wiewiórka17 wrote:Jak myślicie kiedy te objawy "gazowe" mi przejdą ? Nigdzie się dalej ruszyć nie moge bo musze mieć wc pod ręką.to jest jakaś masakra.a jeszcze jutro wyjeżdżam na wakacje.ja nie wiem jak zniose ta podróż.chyba w pampersie haha
mi w pierwszej ciąży towarzyszyły do ostatniego dnia cesarki. Rzygałam jak kot. Pamiętam jak byłam u teściowej to jak się zaczęło podczas rosołu tak leciało. Nie dałam rady dolecieć na czas do toalety więc miała zarzygany salon, przedpokój , drugi pokój, łazienkę a nawet trochę było w butach mojego męża. Cały czas im tłumacze że Oliwier miał już ich dość więc dał im do wiwatuwiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNIEPOKORNA wrote:A.Kasia,
A dlaczego ja nie mogę zobaczyć jak wyglądasz? I nie widziałam pokoju
Kliknij na mój nick pod zdjęciem a później na /liczba wpisów do pamiętnika/ i powinno Cię przenieść do mojego pamiętnika
Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim! Ja to miałam dopiero noc, śniło mi się, że wcale nie byłam mężata, dzieciata ani nic z tych rzeczy, mieszkałam sobie w jakimś akademiku i prowadziłam prace badawcze z dziedzin behawioralnychA moim najlepszym przyjacielem a zarazem wielką miłością był Dr Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) i miałam rozkminę jak mu to dać do zrozumienia
Niestety pęcherz mnie obudził w najlepszym momencie, gdy siedzieliśmy sobie i rozmawialiśmy na schodach jakiegoś starego budynku więc nie wiem jak się dalej sytuacja potoczyła
Próbowałam później dośnić ale nic z tego
Martita88 - ja też mam zakaz praktycznie wszystkiego łącznie z seksem, więc łączę się w bóluA dzidzia super rośnie, oby tak dalej!
maskora - bardzo mi przykro kochana, na szczęście po burzy zawsze wychodzi słońce! U mnie też średnio bo mój teść w bardzo ciężkim stanie leży w szpitalu a ja nawet nie mogę go odwiedzićNo ale nie mamy wpływu na to, co jest komu od życia pisane...
annak - ja też to mam! Jestem przerażona! Całe życie byłam z siebie dumna, że nigdy nie popadłam w żaden nałóg a tu klopsCo ciąża robi z człowiekiem pytam się???
Zazdroszczę manicure, ja zawsze chciałam się wybrać na hybrydę ale tak mi szybko rosną paznokcie, że to nie ma najmniejszego sensu
Karolina@ - Witaj w 11 tygodniuMoja apka mówi, że w tym tygodniu jest szansa, że całkiem znikną nasze dolegliwości, jupi
Polin - jak dałaś radę wstać na 7 do pracy? Ja - ranny ptaszek - ostatnio nie mogę się przed 9 zwlec...
kofeinka - nie martwimy sięskupmy się na tych dobrych stronach sytuacji: cycki nie bolą więc można spać na brzuchu, mdłości brak więc można zacząć normalnie funkcjonować
Nic tylko się cieszyć
Margaret26 - ja też uwielbiam basen! Jedyne czego mi szkoda od czasu gdy jestem w ciąży to aqua aerobik z którego musiałam zrezygnowaćNiby ginek mówi, że pływanie spoko ale tylko w czystych wodach tylko gdzie ja znajdę czystą wodę? Nawet na basenie się jakieś syfy znajdą ;(
wiewiórka - znikną niebawem, ja pamiętam że poprzednio do końca 3 miesiąca mi przeszły.
Madzialena90 - moja waga wyjściowa przy 160cm wzrostu to 50-51 kg. Właśnie sama się dziwię że tak szybko widać, bo niby na wadze nic nie przybyło a brzuszek spory. Podobno w każdej następnej ciąży szybciej się uwidacznia. A może taka już moja uroda i taką mam budowę, bo poprzednio też szybko było brzuch widać tylko że wtedy to chyba głównie od wzdęć.
muminka83 - to Ty masz już tropiki na swoim poddaszuMi się takie mieszkania na poddaszu zawsze podobały bo mają fajny klimat.
Ech, opisałam się, chciałam dodać posta a tu internet się rozłączył i musiałam restartować komputerotwieram forum a tam znowu nowe posty! Syzyfowa praca z tym odpisywaniem
wiewiórka17, kofeinka lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Doskonale cię rozumiem. Nie wiem jaki czort mnie pokusił by mieszkać na poddaszu. Musiałam być szalona inaczej tego nie wyjaśnię.
Tak więc na moim poddaszu średnia temperatura w dzień do 35 C -36 C.
Natomiast w nocy 32 C. Idzie jobca dostać. Obecnie jest godzina 9:42 a mój termometr ( jest ustawiony z dala od okien ) wskazuje 33 C. Wiatraki idą ciągle.
Skąd ja to znam... też mam taką masakrę... dzień i noc wiatrak chodzi a tu nawet trochę chłodu i tak nie ma.... w nocy wychodzę z mężem na spacery żeby się ochłodzić choć trochę, a w dzień ratuje mnie miska z zimną wodą i moczenie w niej nóg -
laski nie nadążam za wami ;P alee wpisów ;p
-
wiewiórka17 wrote:Ale ja mówię o biegunce i gazach
wymiotowac nie wymiotuje o tyle dobrze
mam nadzieje ze mi to szybko minie
hahaha no to mam zaćmienie mózgu. Wybacz :d Gazy są dobremąż mówi że wypędzasz czorty z tyłka
wiewiórka17, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Kochane. Mykam. Idę do Poradni Genetycznej. Musze odebrac zaświadczenie o przebiegu choroby genetycznej by Ginekolog mógł wystawić skierowanie na bezpłatne badania
:d mimo że wiekowo jeszcze mnie to nie obowiązuje. Jednak wyszłam z założenia że skoro za darmo to korzystamy. :-*
A więc kochane ciężarne :d miłego przedpołudnia. :-* Pewnie jak wrócę będzie z 5 stron do czytania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudyTygrysek wrote:Witajcie kochane, właśnie dzwoniłam do lekarza idę na wizytę na 13.15 już się doczekać nie mogę
A moja waga przy wzroście 158 to 42,8. I brzuszek też już widać ale wydaje mi się że to są bardziej wzdęcia.
O rany, Ty to dopiero jesteś drobinkaJa raz w życiu tyle ważyłam - w dniu ślubu bo mnie tak zeżarły nerwy przez pół roku przygotowań
Tylko to mnie czasem powstrzymuje od rozwodu, że drugi raz za mąż wyjść nie dałabym rady
(mężu jak to czytasz, to żartowałam of course
)
arien lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta.
Mam do Was pytanko.
czy macie większe owłosienie na ciele....? nie wiem czy o tym pisałyście wcześniej, bo mam kilkadziesiąt stron do nadrobienia
Ja muszę częściej się depilować no i najgorsze.... na brzuchu mam włoski, a nigdy nie miałam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:05