Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Ja mam 160cm i przed ciaza wazylam 56kg a teraz juz mam 2 kg na plusie,
U mnie w domu tez jest masakra bo nie mamy ocieplonego stropu na strych i wszystko przez niego przechodzilatem jest upal a zima znowu cale cieplo mi ucieka na strych
ale w tym roku jeszcze zrobimy z tym porzadek i go ocieplimy
Co do owlosienia to zauwazylam ze tez szybciej mi wloski odrastajaAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Dziewczyny mam pytanie do tych ktore uzywaja clexanu... czy u was tez jest taki problem w aptekach z zamowieniem go? u mnie musze czekac zawsze pare dni bo co 48godzin moga zamowic jedno opakowanieAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyHello,
Melduję, że jestem już zakwterowana w samym centrum Londynu
Póki co strasznie chce mi się spać i trochę mi dały w kość ostatnie dni bo zaczął mnie brzuch pobolewać ale teraz weekend na wolnych obrotach i czas na regenerację
a.kasia- śliczny brzucho
Co do wagi to ja do zeszłego tygodnia zgubiłam 4 kg. Zobaczymy czy się teraz trochę nie dopasę na brytyjskim żarciu.Marcysia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Hello,
Melduję, że jestem już zakwterowana w samym centrum Londynu
Póki co strasznie chce mi się spać i trochę mi dały w kość ostatnie dni bo zaczął mnie brzuch pobolewać ale teraz weekend na wolnych obrotach i czas na regenerację
a.kasia- śliczny brzucho
Co do wagi to ja do zeszłego tygodnia zgubiłam 4 kg. Zobaczymy czy się teraz trochę nie dopasę na brytyjskim żarciu.
To uważaj tam na siebieDobrze Ci, uciekłaś od tych piekielnych upałów. Angielska pogoda to coś, co mi najzupełniej odpowiada
Dla mnie 20 stopni to taki max, który mogę znieść...
Izoleccc lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o wymiary, to u mnie 172 cm i 52 kg.
Ale dziewczyny (tu mówię do tych, które określiły się mianem pulpetów i tym podobnych), pamiętajcie, wszystko zależy jak się te wszystkie kilogramy rozłożą. I czasem ich większa liczba wcale nie jest zła. U mnie niby fajnie, bo szczupło, ale niestety szczupło we wszystkich rejonach. Tak zwanych "walorów" brak
W poprzedniej ciąży od razu mi piersi podskoczyły, ale jak po poronieniu opadły, tak się zmniejszyły do rozmiaru poniżej tego co był przed ciążą. To już chamstwo. Nie dość, że dzieciaczka nie ma, to nawet z resztek biustu okradli.
Tak na marginesie, kiedyś jak byłam na USG piersi, dowiedziałam się, że mam jakąś tam strukturę piersi, gruczołów czy sutków nastolatki (!). Niewspółmierne do mojego rzeczywistego wieku(o czym w sumie wiedziałam bez podstaw medycznych, po samym patrzeniu w lustro
)
-
Ha! U mnie kilogramy rozkładają się tak, że wyglądam jak kasztanowy ludek
bo wszystko pieści się na środku i bez ciąży "byłam w ciąży"
ale mnie to broń boże nie przeszkadza
z resztą chyba nigdy nie przeszkadzało
annak, Magda lena lubią tę wiadomość
-
A u mnie się te kg strasznie kiepsko rozkładaja. Mam bardzo szczupłe nogi i to chyba moj jedyny atut. Chciałabym miec fajniejsza pupe bo jest płaska. Cycków za bardzo też nie mam. Cały tluszcz ktory mam rozkłada się na brzuch, plecy, barki. I w ogole bioder nie mam ani wciecia w talii. Mam taką męską sylwetkę bardzo. Odwrócony trojkąt. Na dole szczuplo, na gorze tłusciutko. Ale najważniejsze, że męzowi to nie przeszkadza. Wczoraj mówie do niego: "kochanie, chyba przytyłam" a on na to: "wiem, widzę. Teraz to już tak będzie". Myślałam, że go zabiję
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Ha! U mnie kilogramy rozkładają się tak, że wyglądam jak kasztanowy ludek
bo wszystko pieści się na środku i bez ciąży "byłam w ciąży"
ale mnie to broń boże nie przeszkadza
z resztą chyba nigdy nie przeszkadzało
No i toooo najważniejsze! -
nick nieaktualnyWaga to ma moim zdaniem średnie znaczenie, np niektórym z większą wagą do twarzy a jak zeszczupleją to im się rysy wyostrzają i już im mniej ładnie. Ja za to nie mogę za dużo ważyć bo mi się buzia robi taka pucołowata i wtedy wyglądam na 14 lat
I tak nie wyglądam na swoje 28 ale już bardziej odmładzać się nie chcę, żeby przy mężu nie wyglądać jak jego córka
Wystarczy mi, że jest ode mnie 33 cm wyższy
maggda, wiewiórka17, Martita88 lubią tę wiadomość
-
U mnie kg w miare dobrze sie rozchodza. I cycki zawsze byly, i pupa, i udko. Teraz troche wiecej w brzusiu, ale mozna kupic cos w normalnym rozmiarze i niezle wygladac;-P Jak to mezus mowi jest za co zlapac i czym sie pobawic:-P pare kilo wiecej nie zaszkodzi.
A.Kasia, Marcysia86, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja z ciuchami mam mega klopot. od dolu noszę 36/38 (nogi). jak spodnie są dobre w pasie to na biodrach i nogach strasznie wiszą, więc kupuję tylko takie z bardzo elastycznych materiałów. Nigdy nie mogę kupić takich eleganckich, lejących się czy lnianych spodni. A np. zakiety noszę rozmiar 42/44
przez szerokie bary i plecy. Pokraka ze mnie:(
-
nick nieaktualnyarien wrote:a ja z ciuchami mam mega klopot. od dolu noszę 36/38 (nogi). jak spodnie są dobre w pasie to na biodrach i nogach strasznie wiszą, więc kupuję tylko takie z bardzo elastycznych materiałów. Nigdy nie mogę kupić takich eleganckich, lejących się czy lnianych spodni. A np. zakiety noszę rozmiar 42/44
przez szerokie bary i plecy. Pokraka ze mnie:(
No to teraz będziesz miała fajnie bo ciążowe spodnie są z gumką w pasieIdealne dziewczyny są tylko na okładkach magazynów. A potem i tak się okazuje, że jednak nie są na żywo takie idealne
Na nasz wzrost i typ figury nie mamy żadnego wpływu, możemy za to nasze mankamenty maskować ubraniem
Radzka ma na youtube fajne filmiki na temat tego, jak dobierać stroje do każdego typu figury, warto spojrzeć.
A apropo ciuchów, myślicie że moje 160 cm w kapeluszu będzie jako tako wyglądać w takich spodniach? Marzą mi się boyfriendy tylko martwię się, czy nie będę w nich źle wyglądać. Nie mam jak przymierzyć bo u mnie w HM ich nie ma... Mogę tylko online zamówić.
-
A.Kasia wrote:A apropo ciuchów, myślicie że moje 160 cm w kapeluszu będzie jako tako wyglądać w takich spodniach? Marzą mi się boyfriendy tylko martwię się, czy nie będę w nich źle wyglądać. Nie mam jak przymierzyć bo u mnie w HM ich nie ma... Mogę tylko online zamówić.
A.Kasia,
Ja po zobaczeniu Twojej foty jestem zdania, że Ty we WSZYSTKIM będziesz dobrze wyglądać.She86, kofeinka lubią tę wiadomość