Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ja brzuch mam jak w 5:D a taki jak Twoj Niepokorna to miałam jakieś 10kg wcześniej
Swojego zdjecia nie wrzucę, bo musiałabym je pokazać dla porównania chyba na listopadowkach:Dmuminka83 lubi tę wiadomość
-
Kurde, mi lekarz teraz na bakterie w moczu nie dał nic:/ tylko mam pic dużo wody i nie przetrzymywać moczu. Martwie sie teraz czy to aby najlepsze rozwiazanie, skoro zapalenie nie jest niczym dobrym. Najlepsze jest to, że nie mam rzadnych objawów zapalenia:/ nic nie piecze, nie boli ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:03
-
RudyTygrysek wrote:Wróciłam od lekarza, wszystko jest w porządku dzidziuś rośnie ma 10,2 mm serduszko bije 147 uderzen na minutkę. Jestem mega szczęsliwa
-
arien wrote:I zurawinkę będę piła...zastanawiam się czy ten mocz nie kwalifikuje mnie przypadkiem do tego, żebym poszła jednak do gina 13ego a nie 27ego. Mam w domu urafuraginum...zaraz poczytam czy mogę to brać. Aha, no już : "nie stosować w I trymestrze ciąży".
-
nick nieaktualnyRenka88 ma rację z tym środkowym moczem. Z resztą próbkę moczu najlepiej pobrać sobie w domu po wcześniejszym podmyciu się, bo później już próbka może być zanieczyszczona. Karmelek, może nie miałaś dużo tych bakterii
Jak się obawiasz to kup sobie sok z żurawiny 100% i popijaj go sobie w rozcieńczeniu z wodą. Urinal to przecież też wyciąg z żurawiny tylko
Renka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyarien wrote:jak Wy tutaj wrzucacie fotki?
Ja korzystam z www.tinypic.com. Rejestrujesz się tam, dodajesz plik, wybierasz opcję rozmiaru Website/Email lub Message Board. Jak już załaduje się fotka to wklejasz na forum Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych, który Ci się wyświetli
Renka88 - nie widzę powodu do zmartwieńJeśli nie miałaś monitorowanego cyklu i nie masz pewności co do dnia zapłodnienia to wiek maluszka może się nie pokrywać z wiekiem wyliczonym z OM. Ja mam jeszcze lepiej, bo zaszłam w ciążę w monitorowanym cyklu, wiem dokładnie w którym dniu a dziecko o tydzień większe! Po tacie chyba taki duży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:26
-
Renka88 wrote:Super!! Ja się zastanawiam kiedy usłyszę serduszko ❤. Bo póki co jak byłam na usg w 7+1 to widziałam na monitorze pikajacy punkcik. Ale z USG wynikało że jest to ciąża 6+3. Wydaje mi się że różnica wynika z późnej owulacji. Nie wiem czy powinnam się martwić?
Renka88 ja też jeszcze nie widziałam serduszka! a nawet pikającego punkcika.., a bylam na usg 2 tyg 1 d temu :] czyli 6+1 (ciąża tez jest mlodsza) Wizytę mam 13-go strasznie się martwię żeby serduszko się pokazało i żeby lekarz miał dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:36
Natalia27.03.2016
-
She86 wrote:Renka88 ja też jeszcze nie widziałam serduszka! a nawet pikającego punkcika.., a bylam na usg 2 tyg 1 d temu :] czyli 6+1 (ciąża tez jest mlodsza) Wizytę mam 13-go strasznie się martwię żeby serduszko się pokazało i żeby lekarz miał dobre wieści
She,
To się będziemy wspierać wzajemnie w ten czwartek. Ja też mam wtedy wizytę.
I moja gin mi w poniedziałek powiedziała, że wtedy musi się już zarodek opowiedziećJakoś to tak średnio zabrzmiało.
Na razie też nic nie widziałam. Niby obie z lekarką zauważyłyśmy coś co mogło być potencjalno-hipotetyczno-teoretycznie sercem, ale nie wiadomo.
O której masz to USG? -
A.Kasia wrote:Renka88 - nie widzę powodu do zmartwień
Jeśli nie miałaś monitorowanego cyklu i nie masz pewności co do dnia zapłodnienia to wiek maluszka może się nie pokrywać z wiekiem wyliczonym z OM. Ja mam jeszcze lepiej, bo zaszłam w ciążę w monitorowanym cyklu, wiem dokładnie w którym dniu a dziecko o tydzień większe! Po tacie chyba taki duży
-
skowroneczka87 wrote:Czy wy tez dziewczyny jestescie takie nerwowe? Wkurza mnie wszystko doslownie...
Skowroneczka,
Chyba telepatycznie się połączyłyśmy, bo właśnie miałam Was zapytać, czy też jesteście jakieś takie, że Was nagle dopadają doły.
Nerwy, czy doły na jedno wychodzi
Ja nerwów właśnie nie mam. Ale nagle mnie potrafi jakiś smęt dopaść i dopatruję się wokół wszystkiego najgorszego. Na przykład teraz wpadłam w jakiś tunel myślowy, że coś jest nie tak, że serca nie będzie, że w ogóle do d***...
A Ty jak dzisiaj z Twoim mężem? -
A o tym słyszałyście ?
http://www.pudelek.pl/artykul/82197/60-letnia_polska_aktorka_urodzila_bliznieta_to_nie_bylo_in_vitro_tylko_cud/
Ja w sumie nie wiem, co o tym myśleć, z jednej strony głupio krytykować, ale z drugiej, jak popatrzyć na to racjonalnie, no to... W sumie twierdzi, że to nie in vitro, hmmm ciekaweChodzi ponoć o Magdę Wollejko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:11