Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam się z Wami w rozpoczętym 38 tygodniu, czyli ciąża donoszona :D
    Dziś sobie pozwolę i zjem kawałek ciacha od cioci mojego M :)
    Jak jeszcze spałam to M zaczepiał synka i czułam przez sen jak Kostek się ruszał i odpowiadał na zaczepki tatusia :)

nick nieaktualny, Madzialena90, Kajola, Czarodziejka87, kofeinka, niecierpliwaa, alinalii, nick nieaktualny, Lilou1984, Madlene.:), nick nieaktualny, muminka83, M+M+?, edyś, Renka88, Falon, Mania1718, foxica, Mietka 30:), Hannia123, Kaarolina, Kate84 lubią tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jest tak uparty że reaguje tylko na moje zaczepki bądź męża. Innych ma gdzieś :D
    To chyba po tatusiu taki charakterek :P

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ super,że maluda zdrowy i tak ładnie śpi:) nic tylko się cieszyć:)

Kaarolina dużo zdrówka:*

Polin szacun,że jeszcze pracujesz naprawdę!
    U mnie moja wydajność w tych ostatnich tygodniach spadła już znacznie,szybko się męczę niestety..

Kaarolina lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam tylko KTG. Zapis prawidłowy, skurczy oczywiście brak. Na izbie zamieszanie z moim Galganem bo strasznie mu ten zapis nie pasował i ciągle uciekał i kopał w pelote, tak więc s moim przypadku zapis ciągły nie był :)

Madlene.:) lubi tę wiadomość

• domiii Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Dzien dobry!
    Dzisiaj wychodzimy do domu z Tomkiem. Malutki jest zdrowy jak rybka. Trafil mi sie wyjatkowy egzemplarz, ktory non stop spi! Nie obudzi sie na karmienie, nie zakomunikuje, ze ma pampersa pelnego. Przesypiam praktycznie cale noce <3 Zobaczymy co bedzie w domu :)

ja też mam śpiocha konkret i muszę go na prawie każde karmienie wybudzać :)
    zupełnie jak nie łobuz, który wariował mi w brzuchu :D
    ale weźmy pod uwagę też to, że pierwsze tygodnie ogólnie należą do jedzenia i snu jako głównych czynności malucha :)

d69c2n0azl70dnw1.png

Wysłany: 2 marca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale Wam dobrze że takie grzeczne dzieciaczki :D

Moja siostra cioteczna wczoraj mi opowiadała jak męczyła się ze swoim. Mówi że przez pierwsze 3 miesiące. (łącznie z nocą po porodzie itp) mały nie dawał jej spać w ogóle ani czegokolwiek zrobić :)

• Love_life Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teresa1992 wrote:
    Dziękuję :) masaż szyjki...hmm nie wiem czy mój gin to praktykuję ale w sumie wolała bym żeby nie , bo to podobno bardzo bolesne, a przy mojej panice co mnie nawet badanie ginekologiczne bardzo boli to wolała bym tego nie doświadczyc :)

Teresa mnie masaz szyjki w ogole nie bolal wlasnie badanie ginekologiczne bardziej mnie bolalo ;) ide w piatek na poprawke chociaz moja polozna mowi ze nie wiadomo czy to w ogole cos dziala..

Teresa1992 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darra991 wspolczuje Ci kochana ze tak sie nameczylas i odeslali Cie do domu. Ale coz ja jestem 1 na liscie i ani boli cisza.. ja dzis sprawdzilam i jednak wywolanie mam 9 marca i tak jak Ty na poczatku mialam TP na 3.03 ale pozniej z usg zmenili mi na 25go lutego. damy rade jeszcze troche i bedziemy miec nasze malenstwa z nami <3

• Love_life Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira jednak wychodzila swoje :) trzymam kciuki za szybki porod

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Love_life Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 wrote:
    Vira zazdroszczę :) mam nadzieje ze dostaniesz przeciwbólowe konkretne i szybko urodzisz ;) Tobie pomogły metody wyganiania a ja latam jak szalona i nic. ..

Ryjkek kciuki kochana <3

Zaczynamy 40 tydzień ciąży kiedy to zleciało? ? Haniu świętuje z Tobą i telepatycznie korzystam z zaproszenia :)

Mania a Tobie tez maja jakis zel aplikowac na wywolanie?

• edyś Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie wiem jak ona to zrobiła. Mi od spacerów kręgosłup pęka w pół. Chciałam się wziąć za sprzątanie ale ledwo się po domu przejdę i już plecy i nogi bolą.

Love_life, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png

Wysłany: 2 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyś ja mam to samo. Pranie powiesiłam i już brzuch w dole kłuje i krzyż. Ale właśnie może tak ma być to wtedy znaczy że działa haha? :P

• M+M+? Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryjkek powodzenia, marcowa mamusiu!!!

Ja jeszcze w ogóle nie czuję, aby to było już. Chociaż mam straszne obawy, o których ostatnio napisałam Wam w długaśnym poście, który ostatecznie mi skasowało... Nie pisałam drugi raz bo uznałam, że widocznie tak miało być... Generalnie czuję ogromny strach przed spotkaniem z moim nieznajomym. Boję się tego pierwszego spojrzenia na niego, czy będzie zdrowy, tego jaki w ogóle będzie. Wczoraj miałam podły nastrój podszyty pytaniem, czy go bez względu na wszystko pokocham? Mój M pięknie odpowiedział mi, że to będzie nasze dziecko, nasze i tyle. I że wszystko będzie dobrze, a na nas spłynie tylko miłość i radość.
    Dziś już moje samopoczucie lepsze. Już się cieszę, już chcę. I jak czytam wpisy naszych mam, to wierzę że i mnie zaleje fala miłości bez wględu na wszystko (bo ja strasznie się boję czy będzie zdrowy, proporcjonalny itp i nie potrafię tego strachu okiełznać).
    Tak więc proszę trzymajcie za mnie kciuki i myślcie o mnie oraz moim synku ciepło, tak jak ja dotychczas o każdej z Was dotychczas myślałam. Dam znać jak już dojdę do siebie.

nick nieaktualny, RudyTygrysek, Love_life, Vincent, muminka83, Hannia123, Lilou1984, nick nieaktualny, Est, perła ziemi, Kate84 lubią tę wiadomość

• Kasmira Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte za Ciebie Vira. Jutro będe ściskać za cesarkowe mamusie :)

Zazdroszcze śpiochów, moja niestety czasem daje popalić. O przespanej nocy mogę pomarzyć, 4h to max spania. Rośnie mała terrorystka :)

M+M+?, Love_life, Paulina2344, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relggu1r2zuga2rf.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M oczywiście, że trzymamy kciuki. A Twój brzdąc będzie najwspanialszy na świecie!

M+M+?, Love_life lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny była u mnie siostra , ostatni raz zobaczyć brzuszek ;)
    na pożegnanie schyliła się pocałowała brzuszek i powiedziała
    ,,pa pa Emilko jutro się już zobaczymy ''

noo ryczę <3 <3

nick nieaktualny, Madzialena90, domiii, Kajola, RudyTygrysek, Love_life, Madlene.:), Czarodziejka87, annak, aaagaaatka, muminka83, Mania1718, Hannia123, Lilou1984, TaRRa, nick nieaktualny, ksanka, kofeinka, nick nieaktualny, Kaarolina, perła ziemi, Kate84 lubią tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii wrote:

noo ryczę <3 <3

Słoneczko nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę <3 <3 <3

Love_life, alinalii, kofeinka lubią tę wiadomość

• darra991 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Love_life wrote:
    darra991 wspolczuje Ci kochana ze tak sie nameczylas i odeslali Cie do domu. Ale coz ja jestem 1 na liscie i ani boli cisza.. ja dzis sprawdzilam i jednak wywolanie mam 9 marca i tak jak Ty na poczatku mialam TP na 3.03 ale pozniej z usg zmenili mi na 25go lutego. damy rade jeszcze troche i bedziemy miec nasze malenstwa z nami <3
    Wiem slonce ze damy rade,nie mamy innego wyjscia. Byleby tylko z maluszkami wszystko bylo dobrze:*

Love_life lubi tę wiadomość

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii wrote:

noo ryczę <3 <3

ohh jak Ci zazdroszcze!

alinalii, Madzialena90 lubią tę wiadomość

• Love_life Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darra991 wrote:
    Wiem slonce ze damy rade,nie mamy innego wyjscia. Byleby tylko z maluszkami wszystko bylo dobrze:*

Ja nawet inaczej nie mysle. Sciskam! <3

darra991 lubi tę wiadomość

‹‹ 2075 2076 2077 2078 2079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ