Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
I witam się z Wami w rozpoczętym 38 tygodniu, czyli ciąża donoszona
Dziś sobie pozwolę i zjem kawałek ciacha od cioci mojego M
Jak jeszcze spałam to M zaczepiał synka i czułam przez sen jak Kostek się ruszał i odpowiadał na zaczepki tatusiad'nusia, Madzialena90, Kajola, Czarodziejka87, kofeinka, niecierpliwaa, alinalii, Izoleccc, Lilou1984, Madlene.:), kleo2426, muminka83, M+M+?, edyś, Renka88, Falon, Mania1718, foxica, Mietka 30:), Hannia123, Kaarolina, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Karolina@ super,że maluda zdrowy i tak ładnie śpi:) nic tylko się cieszyć
Kaarolina dużo zdrówka:*
Polin szacun,że jeszcze pracujesz naprawdę!
U mnie moja wydajność w tych ostatnich tygodniach spadła już znacznie,szybko się męczę niestety..Kaarolina lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj miałam tylko KTG. Zapis prawidłowy, skurczy oczywiście brak. Na izbie zamieszanie z moim Galganem bo strasznie mu ten zapis nie pasował i ciągle uciekał i kopał w pelote, tak więc s moim przypadku zapis ciągły nie był
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Dzien dobry!
Dzisiaj wychodzimy do domu z Tomkiem. Malutki jest zdrowy jak rybka. Trafil mi sie wyjatkowy egzemplarz, ktory non stop spi! Nie obudzi sie na karmienie, nie zakomunikuje, ze ma pampersa pelnego. Przesypiam praktycznie cale noceZobaczymy co bedzie w domu
ja też mam śpiocha konkret i muszę go na prawie każde karmienie wybudzać
zupełnie jak nie łobuz, który wariował mi w brzuchu
ale weźmy pod uwagę też to, że pierwsze tygodnie ogólnie należą do jedzenia i snu jako głównych czynności malucha
-
Dziewczyny ale Wam dobrze że takie grzeczne dzieciaczki
Moja siostra cioteczna wczoraj mi opowiadała jak męczyła się ze swoim. Mówi że przez pierwsze 3 miesiące. (łącznie z nocą po porodzie itp) mały nie dawał jej spać w ogóle ani czegokolwiek zrobićSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
Teresa1992 wrote:Dziękuję
masaż szyjki...hmm nie wiem czy mój gin to praktykuję ale w sumie wolała bym żeby nie , bo to podobno bardzo bolesne, a przy mojej panice co mnie nawet badanie ginekologiczne bardzo boli to wolała bym tego nie doświadczyc
Teresa mnie masaz szyjki w ogole nie bolal wlasnie badanie ginekologiczne bardziej mnie bolaloide w piatek na poprawke chociaz moja polozna mowi ze nie wiadomo czy to w ogole cos dziala..
Teresa1992 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
darra991 wspolczuje Ci kochana ze tak sie nameczylas i odeslali Cie do domu. Ale coz ja jestem 1 na liscie i ani boli cisza.. ja dzis sprawdzilam i jednak wywolanie mam 9 marca i tak jak Ty na poczatku mialam TP na 3.03 ale pozniej z usg zmenili mi na 25go lutego. damy rade jeszcze troche i bedziemy miec nasze malenstwa z nami
Mania1718 wrote:Vira zazdroszczę
mam nadzieje ze dostaniesz przeciwbólowe konkretne i szybko urodzisz
Tobie pomogły metody wyganiania a ja latam jak szalona i nic. ..
Ryjkek kciuki kochana
Zaczynamy 40 tydzień ciąży kiedy to zleciało? ? Haniu świętuje z Tobą i telepatycznie korzystam z zaproszenia
Mania a Tobie tez maja jakis zel aplikowac na wywolanie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Ryjkek powodzenia, marcowa mamusiu!!!
Ja jeszcze w ogóle nie czuję, aby to było już. Chociaż mam straszne obawy, o których ostatnio napisałam Wam w długaśnym poście, który ostatecznie mi skasowało... Nie pisałam drugi raz bo uznałam, że widocznie tak miało być... Generalnie czuję ogromny strach przed spotkaniem z moim nieznajomym. Boję się tego pierwszego spojrzenia na niego, czy będzie zdrowy, tego jaki w ogóle będzie. Wczoraj miałam podły nastrój podszyty pytaniem, czy go bez względu na wszystko pokocham? Mój M pięknie odpowiedział mi, że to będzie nasze dziecko, nasze i tyle. I że wszystko będzie dobrze, a na nas spłynie tylko miłość i radość.
Dziś już moje samopoczucie lepsze. Już się cieszę, już chcę. I jak czytam wpisy naszych mam, to wierzę że i mnie zaleje fala miłości bez wględu na wszystko (bo ja strasznie się boję czy będzie zdrowy, proporcjonalny itp i nie potrafię tego strachu okiełznać).
Tak więc proszę trzymajcie za mnie kciuki i myślcie o mnie oraz moim synku ciepło, tak jak ja dotychczas o każdej z Was dotychczas myślałam. Dam znać jak już dojdę do siebie.d'nusia, RudyTygrysek, Love_life, Vincent, muminka83, Hannia123, Lilou1984, Izoleccc, Est, perła ziemi, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Kciuki zaciśnięte za Ciebie Vira. Jutro będe ściskać za cesarkowe mamusie
Zazdroszcze śpiochów, moja niestety czasem daje popalić. O przespanej nocy mogę pomarzyć, 4h to max spania. Rośnie mała terrorystkaM+M+?, Love_life, Paulina2344, Vira lubią tę wiadomość
-
dziewczyny była u mnie siostra , ostatni raz zobaczyć brzuszek
na pożegnanie schyliła się pocałowała brzuszek i powiedziała
,,pa pa Emilko jutro się już zobaczymy ''
noo ryczęnataliano, Madzialena90, domiii, Kajola, RudyTygrysek, Love_life, Madlene.:), Czarodziejka87, annak, aaagaaatka, muminka83, Mania1718, Hannia123, Lilou1984, TaRRa, kleo2426, ksanka, kofeinka, Izoleccc, Kaarolina, perła ziemi, Kate84 lubią tę wiadomość
-
alinalii wrote:dziewczyny była u mnie siostra , ostatni raz zobaczyć brzuszek
noo ryczę
Słoneczko nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczęLove_life, alinalii, kofeinka lubią tę wiadomość
-
Love_life wrote:darra991 wspolczuje Ci kochana ze tak sie nameczylas i odeslali Cie do domu. Ale coz ja jestem 1 na liscie i ani boli cisza.. ja dzis sprawdzilam i jednak wywolanie mam 9 marca i tak jak Ty na poczatku mialam TP na 3.03 ale pozniej z usg zmenili mi na 25go lutego. damy rade jeszcze troche i bedziemy miec nasze malenstwa z nami
Love_life lubi tę wiadomość
-
alinalii wrote:dziewczyny była u mnie siostra , ostatni raz zobaczyć brzuszek
noo ryczę
ohh jak Ci zazdroszcze!alinalii, Madzialena90 lubią tę wiadomość
2.02.15 7 tc mój aniołek :*