Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem Wam szczerze dziewczyny ze to jest niesamowite.Wiadomo kochamy te dzieciaczki jak sa u nas w brzuchu ale dopiero jak sie je zobaczy swiat zmienia swoj kolor i kat o 180stopni. Moja Oliwcie pokochałam w pierwszej sekundzie tak mocno (i moze to zabrzmi groźnie) ze bylabym w stanie zabic by ja chronic. To jest uczucie calkowicie nie do opisania
Izoleccc, d'nusia, Love_life, edyś, Karka, Tunia.a, nataliano, baassiia, RudyTygrysek, aaagaaatka, Czarodziejka87, Falon, kleo2426, Hannia123, She86, TaRRa, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
My z M korzystamy jeszcze póki można i byliśmy w kinie na "7 rzeczy których nie wiecie o mezczyznach" - bardzo fajny film i cały czas miałam w głowie dzisiejszy wpis alinalii , bo dokładnie za 2 tygodnie w środę będę przeżywać to samo, o ile wcześniej nic się nie wydarzy, oczywiście z jednej strony radość ogromna, z drugiej przerażenie jak będzie. .
Alinalii Powodzenia jutro i śpij dziś dobrze
Vira i Ryjkek ogromnie Gratuluję pierwsze 'marcowe' mamusie !♡
Niecierpliwa daj znac co u Ciebie?
Est Wszystkiego co Najlepsze dla Stasia z okazji pierwszego skończonego miesiącai całuski dla pierwszego forumowego Dzieciaczka
Muminko Trzymam kciuki za Ciebie i Judytke aż do 16 marca , to dowód na to, że naprawdę nie zna się dnia ani godziny , brrr trzęsę portkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 21:23
alinalii lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za gratulacje. Niby Stasiu z wagi wydaje się duży, ale dla mnie to taka kruszynka. Co do bólu po cesarce to jest takie pieczenie i szczypanie w miejscu cięcia. Jak dla mnie do przeżycia. Ja jeszcze po porodzie dostałam oksytocyne, żeby macica się obkurczyla. W ogóle miałam stracha przed cesarska, bo lekarz postraszyl mnie, że przez miesniaka mogę stracić macice. Mieli trochę problemów, żeby wyjąć małego ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. A i macica też się prawidłowo obkurcza.
Muminko trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.Renka88, edyś, Madzialena90, Izoleccc, Hannia123, Kajola, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
My już też po wizycie, lekarz zrobił mi masaz szyjki ( nawet bardzo nie bolało) żeby coś ruszyc
rozwarcie na 2 palce, wszystko już przygotowane do porodu
mała waży 3700g ale gin mówił że to są juz nie wiarygodne pomiary bo głowka jest niziutko i nie ma jej jak dokładnie zmierzyc. Obstawia że do kilku dni urodzę, i najprawdopodobniej mi odejdą pierwsze wody, bo przy badaniu wyczuwał dobrze pęcherz. Ale jak by jakimś cudem nic sie nie zaczeło to w wtorek kładę się do szpitala. Ktg w porządku, skurcze na max 60.
Madlene.:), Love_life, Mania1718, baassiia, RudyTygrysek, edyś, Falon, Madzialena90, Izoleccc, Hannia123, Kajola, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Meldujemy się normalnie z domu. Na IP ktg i badanie ginekologiczne mi zrobili. Na ktg tętno małego ok. Skurcze pojedyńcze i nieregularne ale nawet jeden na 100
Szyjka skrócona i ma teraz nie całe 2 cm. Dalej zamknięta.
Ogólnie wszystko ok. Mam się zgłosić gdy będą mocniejsze bóle i regularne.
Po badaniu teraz w domu zauważyłam śluz z krwią ale lekarz ostrzegał że tak może być więc ok.
Jedynie co mnie wkurzyło to to że ginka moja nie kazała już brać nospy ani magnezu a w szpitalu lekarz zapisał magnez 3x1 tab i nospa 3x2tab!!! I teraz zgłupiałam czy mam brać czy nie...Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Mam nadzieję, że nie będziecie mi miały tego za złe, bo wy Tu cieszycie się maleństwami w ramionach, kolejne w kolejce i ja też się z tego cieszę
U mnie miał być marcowy dzidziuś, nie wyszło...
Miał być październikowy - też nie będzie12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żaczku...
Kochana... Ja już Ci pisałam na różowej stronie, ale piszę też tu, żebyś wiedziała, że jestem z Tobą w każdym miejscu. I bardzo mocno wspieram.
Tak mi przykro.
Wiem, że nie ma słów...
Tak bardzo rozumiem, co czujesz. Dlatego wiem, że nie ma słów...
Pisz do mnie jak tylko będziesz potrzebować.