Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vira wielkie gratulacje!
Domii zazdroszczę śpiocha, mi się trafił mały aferzysta
M+M doskonale Cię rozumiem, miałam tak samo. Nawet jak urodziłam Małego, to chyba to do mnie nie docieralo, dotarło po kilku godzinach. Ciąża, poród, to była dla mnie abstrakcja. Widocznie niektóre kobiety tak mają, nie wiem.
Na chwilę obecną mój syn to wielka, bezwarunkowa miłość mojego życia, jest taki cudny i tak go kocham, że nie wiem jak mogłam żyć bez niego. Zobaczysz, przyjdzie to do Ciebie, bądź spokojna.Mania1718, Czarodziejka87, domiii, Falon, M+M+?, Love_life, Hannia123, Izoleccc, Vira, foxica, RudyTygrysek, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Zapomnialabym. Drogie Ciocie, my dzisiaj kończymy miesiąc!
edyś, alinalii, d'nusia, Czarodziejka87, domiii, Falon, M+M+?, kleo2426, Robaczek89, Karka, wiewiórka17, She86, Viera Yves, Love_life, Mania1718, ksanka, paola87, Mietka 30:), Tunia.a, Hannia123, Izoleccc, baassiia, Paulina2344, foxica, Kajola, Renka88, RudyTygrysek, perła ziemi, aaagaaatka, Lilou1984, salomea, kofeinka, Kate84, Magda lena lubią tę wiadomość
-
dziewczyny no to trzymajcie kciuki za nas
postaram się coś napisać juz po, z telefonu
a relacje zdam w sobotę, jak będzimy juz w domu
cyaaaaaaaaaa;*:*
to już za kilka godzin !
d'nusia, paola87, Mietka 30:), Dorka87, wiewiórka17, M+M+?, Tunia.a, Hannia123, Izoleccc, Czarodziejka87, domiii, Madlene.:), Est, Miśken90, Madzialena90, foxica, Kajola, Karka, RudyTygrysek, aaagaaatka, Falon, Lilou1984, Kate84, MeAmerie lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za kciuki. Mały urodził się o 14.06 waży 4100 mierzy 53cm i jest cudowny. Zmiana imienia jednak jest Stasiu. Cesarska - ból do zniesienia, strasznie dziwne uczucie jak przestaje sie czuc polowy ciala.
alinalii, edyś, M+M+?, M+M+?, Tunia.a, Hannia123, Viera Yves, d'nusia, Izoleccc, Czarodziejka87, Mania1718, baassiia, domiii, She86, Madlene.:), Est, Miśken90, Madzialena90, Madzik90, foxica, Love_life, Kajola, Renka88, Teresa1992, Karka, Tova33, nataliano, RudyTygrysek, perła ziemi, aaagaaatka, Falon, kleo2426, Robaczek89, Mietka 30:), Lilou1984, Kate84, Andriel lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
ryjek ale duży bobas
gratki
a co do bólu to może mogłabyś coś więcej napisać ;> -
Wielkie gratulacje dla pierwszych marcowych mamuś!!
Dziewczyny wklejam info z fb odnośnie Muminki mam nadzieje że nie będzie za to zła nam mnie...
"I ja trafiłam do szpitala. Dostaje do żyły na złagodzenie skurczów. Mam krzyżowe. Boli. Szyjka bardzo krótka. Jutro już sterydy. Każda mi wytrzymać przynajmniej do
Niedzieli. Cc jest w pogotowiu. Boję się."starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
o kurcze muminko trzymamy kciuki :*
-
nick nieaktualnyRyjkek, Vira gratulacje mamusie
Est buziaki dla Stasia z okazji 1 miesiecznicy
M+M dla mnie też się to wszystko wydaje totalnie nierealne i jakoś nie dociera do mnie, że za tydzień zmieni się całe nasze życie i to nieodwołalnie...
Niecierpliwa daj koniecznie znać po ip.
Est, M+M+?, Vira lubią tę wiadomość
-
Izoleccc ja już jutro będe tulić moją kruszynkę ,
tez do mnie to nie dociera to już? już jutro?
pamiętam jak dopiero co zrobiłam test ciązowy !Izoleccc lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Wszytko ok, ale porodu nie widać, bleeee
Mała waży około 3.3kg i w 40 tyg z prostego rachunku wychodzi około 3.7, więc nic jej nie brakuje, myślałam, że będzie mniejsza bo ja mała jestemZ kilku ostatnich USG wychodzi cały czas większa główka o tydzień a reszta zgodnie z TP. Doktor powiedział, że powinnam dać radę urodzić, oby..
Ryjkek Gratulacje !!! Duży dzidziuś.
Muminka Trzymam za Was kciuki, oby się wszystko wyciszyło :*edyś, Izoleccc, Love_life, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ryjkek ogromne gratulacje!!:*
Muminko trzymaj się tam:* malutka zostań jeszcze trochę w brzuszku!
M+M,Izoleccc ja mam bardzo podobne odczucia,takie to się wydaje nierealne,że za chwilę mój bobas będzie leżał w łóżeczku.
Całe życie się zmieni,jest trochę strach i obawy ale to dlatego,że chciałabym być dla niego najlepszą mamą na świecie.
Dziewczyny musimy dać radę!:*Izoleccc, Falon, M+M+?, Kate84 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny