Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam , że gdybym nie była w podwójnej ciąży to tez pewnie koniec końców stałabym się kwietniòwką, mówi się , że blizniaki rodzą się dużo wcześniej i tak też wszystkim wmawiałam, a tu ? Gucio prawda Ani widu ani słychu
czasem w nocy pokłuje w spojeniu przy przekręcaniu lub wstawaniu na siku, ale to wtedy jak się nachodzę i narobię w ciągu dnia.. bo jak przebycze cały dzien to i w nocy jest luuuz
i tak się zastanawiam bo 17 marca mam umówione cc , ale co będzie jak oboje będą głowkami w dół? Będą na sile wywoływać lub kroić? Cały czas nie wiem na czym stoję i panicznie boje się porodu SN
A tak ogólnie im mniej czasu zostało zaczynam z każdym dniem bać się coraz bardziej nie tylko samego porodu , ale tez wszystkiego co nastapi po nim.. na początku zazdrościlam dziewczynom które były 3, 4 a nawet 5 tygodni przede mną , czułam się 100 lat za Wami, a teraz przeciagnelabym to chyba o kolejne 9 miesięcy .. boje się nawet tego , że nie będę potrafiła wziąć ich na ręce, Nie mówiąc o przewijaniu, jedzeniu, pielęgnacji i wszystkiego co tylko, również tego , że okaże się , że poprostu nie nadaje się na matkę i co wtedy.. wiem, dużo dziewczyn tak ma , ale nie wszystkie mają dwie lewe ręce tak jak ja i wszystkie obawy , o których pisała Andriel..
To tak z rana..
Wszystkiego dobrego Dziewczyny z okazji Dnia Kobiet i czekamy na wieści od Dziewczyn , które dziś mają rodzic (a jest ich dzis kilka)
Wszystkim Wam życzę szybkiego lekkiego porodu i czekamy na wieści
Miłego Dnia ! ja prezent od M dostałam juz wczoraj, dwie zawieszki do bransoletki Pandory jedna "M" druga "T"♡♡
Mietka 30:), TaRRa, d'nusia, Mania1718, RudyTygrysek, Love_life, Falon, Izoleccc, Andriel lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, witam w najlepszym miejscu na spędzanie Dnia Kobiet
Bo gdzie jest aż tak kobieco jak tu? Skoro właśnie tutaj spotyka się cała banda nieznających się dziewczyn i przez X miesięcy dyskutuje o czymś, co - jak by nie było - jest największym symbolem kobiecości.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!
Życzę nam wszystkim szczęścia, spełnienia i spokoju ducha. A skoro tak wszystko na "s", to jeszcze życzę nam super seksów (po ciążach albo przed), a co! Należy się!
Trzymam kciuki za dzielne Mamy, które dzisiaj przejdą "na drugą stronę".kleo2426, d'nusia, Mietka 30:), Madzialena90, Mania1718, foxica, alinalii, Lilou1984, RudyTygrysek, Love_life, Falon, Izoleccc, Kajola, Andriel, Karolina@, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
foxica - to tak jakbym widziała siebie czytając Twój wpis.. boję się czy dam wystarczająco dużo z siebie aby móc przywitać, dać dużo miłości, nie skrzywdzić przy codziennej pielęgnacji (ponieważ też nic nie umiem i mam dwie lewe ręce), ale tak sobie tłumaczę, że muszę dać radę bo to maleństwo będzie takie bezbronne i co dopiero ono czuje będąc po drugiej stronie. Rodziców się nie wybiera, dlatego każda z nas będzie najlepszą mamą dla swojego dziecka. Poród- ? o ludzie... trzęsę się na samą myśl, z każdą godziną drżę jak osika. Boję się bólu, tego że przyniosę wstyd mężowi na porodówce, bo zacznę panikować, płakać, krzyczeć i nie wiem co jeszcze..
A na dzień matki w maju podaruję mojej mamie najpiękniejszy bukiet kwiatów, dopiero teraz zaczęłam doceniać co przez całe życie dla mnie poświęciła i jak bardzo mnie kocha.
Dziewczyny - wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet !!Mania1718, foxica, RudyTygrysek, d'nusia, Falon, M+M+?, Andriel lubią tę wiadomość
-
taka ze mnie kobietka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b93b8a1770eb.jpgTaRRa, Madzialena90, Mania1718, kleo2426, Lilou1984, polin, RudyTygrysek, d'nusia, She86, foxica, baassiia, Love_life, Falon, Mietka 30:), Renka88, Izoleccc, Kajola, edyś, Kokaina, Andriel, Est, Paulina2344, Teresa1992, Karka, Karolina@, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Jakie wam wychodzilo tetno dzidzi na KTG? U mnie chyba jakos tak wysokie, od 150-160 gdy siedziala spokojnie, jak fikalal to do 180, polozna mowila ze ok, ale nie za wysokie? Skurcze u mnie marne jakies tam do 40 i dwa na 80 i jeden na 100
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:56
-
Basiu u mnie było podobnie z tym tętnem na ktg. Jak siedział spokojnie to pomiędzy 140-150 a podczas skorczu i jak się ruszał 170-180.
Madzialena90 może nasze dzieci to typowi patriocinie chcą wychodzić w obcym kraju haha . Od rana mam bolesne skórcze co 20 minut, nie liczę ze to "to" ale próbowałam się zdrzemnac i mnie wybudzajà. . Wstaje się rozruszać
baassiia, Madzialena90, Love_life lubią tę wiadomość
[/link]
-
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!
a ja się witam podobnie jak Kofeinka w rozpoczętym 38 tygodniu, prawie zamykając marzec!
ale ten czas leci! zaraz będzie połowa Naszego miesiąca
Foxica szyjka na medal! pięknie donosiłaś ciąże:)
myślę, że wszystkie na tym etapie mamy podobne obawy i jest to absolutnie normalne. szczególnie u tych z Nas które zostają mamami po raz pierwszy. Nawet wczoraj mąż mi się przyznał, że dotarło do niego że za jakieś 2 tygodnie mała będzie z nami i że zaczyna się stresować i zastanawiać się jak to będzie
jakoś będzie!
wszystkie damy rade, a niektóre marcówki dają już nam piękny przykład
ściaskam wtorkowo
trzymam kciuki Madlene i anielica żeby gładko poszło i Wasze małe kobitki wyskoczyły szybko i sprawnie, bo to w końcu ICH dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 11:11
Madzialena90, d'nusia, foxica, Falon, Mania1718, Andriel lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Basiu u mnie było podobnie z tym tętnem na ktg. Jak siedział spokojnie to pomiędzy 140-150 a podczas skorczu i jak się ruszał 170-180.
Madzialena90 może nasze dzieci to typowi patriocinie chcą wychodzić w obcym kraju haha . Od rana mam bolesne skórcze co 20 minut, nie liczę ze to "to" ale próbowałam się zdrzemnac i mnie wybudzajà. . Wstaje się rozruszać
no to mała ma pecha bo do Polski jedziemy dopiero w czerwcu heh ciąża jak u słonicy.
trzymam kciuki żeby się u Ciebie rozkręciło....Mania1718, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Hejo
I ja dołączam do życzeń. Spełnienia marzeń, zdrowych i ślicznych maluchów Wam życzę
Love_life a mówiła ile masz cm? Jak chcesz to zerknę na swój wykres i Ci napisze jak to wygląda.
Madlene kochana czekam na wieści. Ale dzieciątko wybrało se datę. Szczesciara! !
U mnie bbf pokazuje 100%Męczy mnie biegunka od nocy i nieregularne skórcze. Ale nadal czekamy na rozwój akcji
Nie mowila ale teraz patrze do notek fundal hight 40 cm to chyba to tak?Mania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Madzialena90 wrote:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET
u mnie w nocy było już plamienie na brunatno ale postępu brak niestety zapowiada się na to że dojdzie do wywoływania
Madziu ja mialam 3 x robiony masaz I zero plamien raz moze tak delikatnie zabarwiony sluz no I nie wiem sama czy to cos dalo... ja zaraz znowu na pilke siadam I bede po schodach chodzic moze cos wychodze[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
baassiia wrote:Jakie wam wychodzilo tetno dzidzi na KTG? U mnie chyba jakos tak wysokie, od 150-160 gdy siedziala spokojnie, jak fikalal to do 180, polozna mowila ze ok, ale nie za wysokie? Skurcze u mnie marne jakies tam do 40 i dwa na 80 i jeden na 100
U mnie tento skakalo od 120-170baassiia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
baassiia wrote:Jakie wam wychodzilo tetno dzidzi na KTG? U mnie chyba jakos tak wysokie, od 150-160 gdy siedziala spokojnie, jak fikalal to do 180, polozna mowila ze ok, ale nie za wysokie? Skurcze u mnie marne jakies tam do 40 i dwa na 80 i jeden na 100
u mnie też skakało między 140-170 -
Hej dziewczyny
Ja to na sekundkę, do "odhaczenia" na pierwszej stronie
Tomek urodzony 29.02.2016r, CC, 3200g, 51cmMadzialena90, Love_life, Lilou1984, Mania1718, baassiia, foxica, Marlena, d'nusia, domiii, Mietka 30:), Falon, Renka88, kleo2426, Izoleccc, Kajola, RudyTygrysek, edyś, She86, Kokaina, M+M+?, Andriel, Est, Vincent, Paulina2344, Teresa1992, Karka, Karolina@, Hannia123 lubią tę wiadomość