Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziś o 12:00 przez cc urodził się mój największy skarb Mateuszek. 56 cm 3300g
Był spadek tętna dlatego momentalnie cesarka.RudyTygrysek, Mania1718, domiii, M+M+?, d'nusia, muminka83, baassiia, Est, alinalii, Falon, Madzialena90, ksanka, edyś, Lilou1984, Teresa1992, aaagaaatka, Renka88, skowroneczka87, salomea, Andriel lubią tę wiadomość
-
M+M+? wrote:Mój synek nie śpi już od 10.... M wezwany na pomoc przyjechał ok 14 i się nim zajmuje, ale widzę że i on ma na dziś już dość. Nie wiem co się stało, mały oczy jak 5 złotych i nic, żadne szumy, kołysanki i noszenie nie jest w stanie go uśpić.
łączę się... tylko ja sama jestem, bo P wróci z pracy dopiero koło 18
poszłam na spacer, bo myślałam, że chociaż tam się prześpi z godzinkę (zawsze śpi na spacerze) i dupa, może z pół godzinki podrzemał i ryk.
no ale ja tak jak pisałam, podejrzewam skok rozwojowy, bo zachowuje się jak nie moje dzieckoM+M+? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agu88sia wrote:Dziś o 12:00 przez cc urodził się mój największy skarb Mateuszek. 56 cm 3300g
Był spadek tętna dlatego momentalnie cesarka.
Cudownie Agu88sia!!! wreszcie doczekałaś się!gratulacje ogromne i witamy Mateuszka!
Ja juź po KTG, na którym cisza, a kolejne mam w niedzielę. Spotkałam w szpitalu dziewczynę którą poznałam w SR - fajnie; ) znajoma mordka może na sali będzie
d'nusia lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Dziewczyny w dwupakach - trzymam kciuki, żeby te pierwsze dni kwietnia były dla Was szczęśliwe jeśli chodzi o porody
Powiedzcie mi proszę czy na przyjęciu po chrzcie będziecie podawać alkohol? Nie bardzo się orientuję w tym temacie...
My nie
-
Karolina ja daję Małemu wodę przegotowana i bardzo chętnie ją pije.
Domii u nas skok objawial się dużym rozdraznieniem, Mały ciągle chciał byc na rekach i przytulany, i zauwazylismy, że zaczął uważnie się rozglądać (książeczki kontrastowe to u nas hit), wodzi za nami wzrokiem, uśmiecha się.
Alina u nas przy zaparciach pomogły kropelki Bio Gaja.domiii, alinalii lubią tę wiadomość
-
d'nusia wrote:Czekamy, pijemy liście malin, spacerujemy, jem ananasy, robimy to i owo i NIC.
Jaś się zaparł i koniec
Aguśśś gratulacjed'nusia, Est, Falon lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki nie mam zbytnio czasu na forum... Od powrotu ze szpitala córeczka zajmuje mój cały czas. Wczoraj mieliśmy atak kolkowy trwał 3 godziny ciężka sprawa.. co radzicie na kolki???
na szczęście od powrotu ze szpitala z mała coraz lepiej, ładnie je i to jest ważne, niestety muszę odciągać pokarm bo Sofia nie chce chwytać cyca, zła jestem bo w szpitalu kazali mi odciągać i córeczka się rozleniwiła i za diabła nie chce cyca
Wczoraj też byliśmy na kontroli Sofia w tydzień przybrała 300 gram i urosła 1cm czyli teraz ma 4420 i 55,5cm kawałek kobietki...
gratuluje wszystkim mamusiom zarówno tym marcowym jak i kwietniowymwielkie gratulacje dla was kochane
M+M+? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie. W nocy jesli uslysze ze mała robi w pieluche ( czasem taką torpede puszcza ze sie budze bo tak glosno to robi ) a śpi smacznie to co mam zrobic ? Wybudzac ją i przewinac czy poczekac az sama sie wybudzi. Nie ma opcji by przewinac ja na spiocha - próbowałam i nie zdaje to egzaminu bo sie mała wybudza.