Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja idę w środę
bedzie to już 10 tydz
znów zobaczę mojego bąbla
-
Dziewczyny przepraszam, że tak milczałam, ale raz, że upał dał mi popalić a dwa, goście na cały weekend. ..
Ja strasznie znoszę te temperatury, wciąż zawroty głowy, problemy z oddychaniem, słabo mi bardzo eh niech już będzie chłodniej.
Któraś z Was pytała o :
Depilację woskiem ja chodzę teraz w ciąży niestety częściej tak mi rosną, fakt chyba bardziej odczuwam ból ale staram się nie spinać bo myślę, że bardziej może być szkodliwe niż sam wosk, żadnego podrażnienia nie mam
O farbowanie włosów szczerze ja farbowałam już 3 tygodnie temu, i niedługo pewnie znów pójdę. Mój gin mówi, że to chodzi o wdychanie a nie samą farbę, ale jak idę jestem sama, nakładamy, czekamy, zmywamy i tyle
Na hybrydy też chodzę a przecież lampa ktoś mógłby powiedzieć...
A jak widać nasz dzidziuś ma się dobrze i tak ma być do końca!
Co do częstego usg ja prowadzę podwójnie ciążę ze względu na darmowe badania i czasem mam co tydzień, ale przecież w szpitalu na zagrożonej ciąży robią nawet co dzieńapropo w czwartek znów idę dzidzie podglądać
Pozdrawiam Was upalnie, niedzielnie
Est lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudyTygrysek wrote:A powiedzcie dziewczyny co kladziecie na kanapki bo moja gin mowila zeby unikac wedlin bo duzo chemii ale w serkach topionych i pasztetach i innych rzeczach tez jest tego pelno. Wiec juz sama nie wiem czy jesc czy nie
To idąc tym tropem nic byśmy nie jadłyJa zasadę od lat mam taką, że nie kupuję wędliny tańszej niż 30 zł/kg. Tak samo z serem, kupuję tylko te prawdziwe sery a w zasadzie głównie jeden bo mam pewność co do jego jakości. Najlepiej po prostu czytać składy tego, co kupujemy. Ja mam trochę w tym temacie zboczenie, zostało mi po zajęciach z żywienia na studiach. Do tej pory znam na pamięć podział dodatków z listy E
Jusiap - mam identycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 18:16
alinalii lubi tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Czy was boli glowa? Ja sie z bolem mecze od wczoraj, dzis nie wytrzymalam i wzielam apap, pomogl.. na 5 min doslownie
i leze nie wiedzac co robic, niech te upaly juz spadaja do afryki
Ja jak mnie boli głowa to staram się zdrzemnąć. Leków żadnych nie zamierzam brać. Albo rób sobie zimny okład na czoło i kark -
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz. Dzis kupilam parowki dla dzieci. Tak jak nigdy nie jadam dzis na kolacje sobie zaserwuje. A jutro przy poniedzialku skocze na zakupy po smaczna wedlinke i jakis ser i cos na obiad a pomyslu wiecznie brak. Mam ochote na golabki a brak czasu na zrobienie