Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nataszka2200 wrote:Hej
Dziewczyny mój Aleks po jedzeniu straasznie charczy jqkby mial katar ale jk odcigam katarek to nic nie ma;/ nie wiem czy mleczko sie dostaje gdzies gdzie nie powinno/ to tylko po jedeniu tk charczy;/
Może to sapka? ale wtedy by nie było tylko po jedzeniuNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:Taka cudowna pogoda, a mój Synek toleruje tylko jakieś pół godziny spaceru
Najpierw płacz, potem z 15 minut pośpi i znowu p, acz i pędzikiem do domu. Nawet się nigdzie dalej nie można zapuścić
A tak się cieszyłam na te spacery
A jak jest u Was?
Ja ma prawie godzinne spacery. Jak nakarmię, uspokoję dziecię bo ostatnio chce zasypiac na brzuszku na mnie to wyjdzie mi godzinka lub pół jeśli jeszcze przewijam go. A dziś to pogonił matke... nakarmiłam, ululałam, wyszłam na spacer, drugi zakręt a mały w ryk i mlaska, no to w tył zwrot i biegiem gdzieś go nakarmić (karmiłam na klatcew bloku) godzinka spaceru i na czas na planowe karmienie wróciłam. No to pytam się syna czy już się najadł bo chcę iść jeszcze raz połazić, to się tylko uśmiechnął. Weszłam w trzeci zakręt a on mlaska i ryk...normalnie maraton.
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
Mój dzisiaj też śpi ale jest dużo na podwórku bo piękna pogoda więc pewnie dlatego
A co u nas? Wprowadzamy mleko Nan wg zaleceń lekarki. Od wczoraj zjadł 4 porcje tego mleka z nowej butli Avent i póki co wszystkie karmienia bez płaczu i krzyku i zjada pięknie po 110mlzauważyłam że nie ulewa po tym mleku co często się zdarza jak dam Hipp. Zrobił już 2 razy piękną kupkę więc póki co Wszystko ok
Zmiana mleka, nowa butla i leki dają radę chybabaassiia, Czarodziejka87, edyś, Mania1718 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
no mój troll śpi dzisiaj większość dnia
zje, posiedzi chwilkę i się pouśmiecha i w kimono
tak to ja mogę
prysznic wzięłam jak człowiek a nie na raty
pranie wstawiłam no normalnie żyć nie umierać
dziewczyny a jak wychodzicie na spacery? raz dziennie? czy częściej??baassiia, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
kurcze jak czytam o problemch z kupkami to jestem przerazona
moja mała robi codziennie ,a jak nie zrobi to strasznie płacze,
co do kremu z filtrem to my używamy z pharmaceris +50 SPF specjalna seria
dla dzieci tylko cena 50zł... -
Martita88 my w zależności od rytmu dnia
czasem siedzimy na polku cały dzień
z przerwami na jedzenie i zmiane pieluszki
-
Martita88 wrote:no mój troll śpi dzisiaj większość dnia
zje, posiedzi chwilkę i się pouśmiecha i w kimono
tak to ja mogę
prysznic wzięłam jak człowiek a nie na raty
pranie wstawiłam no normalnie żyć nie umierać
dziewczyny a jak wychodzicie na spacery? raz dziennie? czy częściej??
My póki co raz dziennie tak ok.2 godziny ale jak będzie tak ciepło jak dziś to pewnie dwa spacerki zaliczymy;)
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyskowroneczka87 wrote:Dzieki Basia. Zauwazylas jakas poprawe po tym? Jak sie dzidzius zachowywal? Juz niewiem co mam robic. Weronika ulewa na potege, mam wrazenie, ze wiecej niz zjada. Odbijam, nosze po jedzeniu, karmie z glowa wyzej, staram sie nie dawac jej tego plynnego mleczka tylko jak zleci to gestsze. I nic. Czasem jest dzien ze uleje raz czy dwa, ale czasami non stop. Juz nie mam sil. Dzis rycze jak glupia z kazdym ulaniem.
U nas też skaza białkowa i zauważyłam że jak zjem coś co małemu nie służy to wtedy ulewa jak np po jogurcie sojowym. Zjadłam jednego dnia a na kolejny dzień mały ulewał po każdym karmieniu.
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu 6w1 i rota zostawiłam w przychodni 540 zł ktoś pytał o cenę rota ja brałam dwudawkowy i ten kosztuje 325 zł. -
Kurczę mój mały wczoraj i dzis po kapieli płakał bardzo i skręcał sie-ewidentnie od brzuszka. Dzis cały dzien nie zrobił kupki, po czym wieczorem zrobił olbrzymia, zielona jak trawę i śmierdząca...martwie sie co to. Wczesniej raz sie tak zdarzyło ale dzis z tym płaczem...martwie sie
mój lekarz mowi ze to normalne ze takie kupy sie zdarzają. Miałyście tak?