Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki.
Wczoraj syn miał Akademię z Okazji DM. Płakałam jak bóbr.
Nie ma większego daru jak być matką. Jestem dumna że mam dzieci.
Każdej kobiecie życzę tego daru i wierzę że tego doświadczą.
:-*
alinalii, Mania1718, M+M+?, Izoleccc, Kate84, salomea, annak, Falon, Czarodziejka87, Karka, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka.
Nareszcie mam chwilę czasu.
Synek z temperaturą od wczoraj- hmm taka dziwna. Jeszcze o 13:00 było okey. Bawił się, szalał a dosłownie 30 minut później ponad 38 i tak do tej pory. Z tego też powodu zamiast do teściowej teściowa do nas. Z okazji dnia mamy
od rana w garach
Ciasto dla mojej rodzinki truskawkowe, obiad... itd. Po obiedzie graliśmy w gry ileż było śmiechu. Judytka robiła co ja pisze robi miny nieziemskie mrucząc przy tym jak misio 
Jeszcze tylko kąpiel, masaż... książeczki
i wieczorek wolny.
Kochane ostatnio czytam książkę Sekret. Ogólnie jestem optymistką.. zawsze idę do przodu... praktycznie nie płaczę i nigdy się nie poddaje ale ta książka takie wywarła na mnie wrażenie że wręcz umocniłam się w przekonaniu że muszę przejść przez życie z podniesioną głową i nauczyć tego dzieci że najważniejsze jest szczęście i ze tylko my je kreujemy i albo będziemy przyciągać pozytywne myśli albo będziemy wiecznie narzekać.
No cóż :d pogoda może nie jest najpiękniejsza ale życzę wam udanego wieczorku w gronie najbliższych a więc miłości waszego życia...
Pozdrawiam popijając pokrzywkę :d -
Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!
W pewnym momencie przestałam nadążać za postami o kupkach, karmieniu i pieluszkach, więc trochę się odłączyłam. To jeszcze nie mój świat
Skupiłam się trochę bardziej na różowej stronie forum, gdzie nadal walczymy.
No ale dziś nie mogło mnie nie być z Wami, bo tu jest największa dawka super mamuś, jaką znam
Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki.
Dużo szczęścia i radości z macierzyństwa. Żeby to była najpiękniejsza przygoda w Waszym życiu!
Ściskam Was, pozdrawiam i mam nadzieję, że u wszystkich marcówek i naszych forumowych dzieciaczków wszystko jest w najlepszym porządku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 20:22
muminka83, Kate84, d'nusia, Falon, M+M+?, edyś, Karka, salomea, Mania1718, baassiia, Czarodziejka87, A.Kasia, Izoleccc, alinalii, foxica, Est, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Kochana życzę Ci z całego serca aby Wasze marzenie się spełniło ♡♡♡annak wrote:Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!
W pewnym momencie przestałam nadążać za postami o kupkach, karmieniu i pieluszkach, więc trochę się odłączyłam. To jeszcze nie mój świat
No ale dziś nie mogło mnie nie być z Wami, bo tu jest największa dawka super mamuś, jaką znam
Dużo szczęścia i radości z macierzyństwa. Żeby to była najpiękniejsza przygoda w Waszym życiu!
Ściskam Wam, pozdrawiam i mam nadzieję, że u wszystkich marcówek i naszych forumowych dzieciaczków wszystko jest w najlepszym porządku.

salomea, Mania1718, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!
Ściskam Was, pozdrawiam i mam nadzieję, że u wszystkich marcówek i naszych forumowych dzieciaczków wszystko jest w najlepszym porządku.

Kochana życzę Tobie, żebyś w przyszłym roku też świętowała z dzidzią w brzuszku bądź na rękach :-*
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:*
Nawet nie miałam czasu wczoraj napisać życzeń w tak wyjątkowym dla nas dniu więc dziś chciałam życzyć samych pięknych chwil i duużo zdrówka dla Was i maluszków:*
M+M i Madzik nie wiem jak z suplementami ale polecam odżywke Jantar do wcierania bardzo pomocna na wypadanie:)
Miłego dnia!
Falon, Mania1718 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyM+M+? wrote:Ja z pytaniem.
Strasznie zaczęły wypadać mi włosy. Czy orientujecie się, czy można brać jakieś suplementy przy karmieniu piersią?
Ja biorę Vitapil Mama na włosy i paznokcie i z tego co wiem są to suplementy dla kobiet w ciąży i karmiących piersią. Ja nie karmię ale ponoć preparat jest skuteczny, więc biorę
-
nick nieaktualnyannak wrote:Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!

Serdeczne uściski kochana i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia mamy :* Abyś w przyszłym roku dołączyła do grona mam ziemskiego szkraba a póki co niech Twoje aniołki czuwają nad Tobą każdego dnia :* -
Dziewczyny które kp, bierzecie jakiekolwiek suplementy i witaminy? Ja kończę moje namagazynowane witaminy z czasu ciąży, ale chciałam zmienić na coś może bardziej dostosowanego do kp.
U nas ostatnio to mieliśmy maraton. Wyjazd 300km, upały, karmienie małego w gorącym aucie(oczywiście nie dałam do serwisu klimatyzacji, więc nie chciałam jej włączać, żeby mały się nic nie nawdychał), łażenie po przeludnionej,przesmrodzonej warszawie. Na szczęście młody świetnie wszystko zniósł, i tak współpracował jakby rozumiał, że są ciężkie warunki. Ale po powrocie do domu, sprawdził swoje ulubione miejsca do patrzenia, powyginał się w łóżeczku i padł z wielkim uśmiechem na buzi. Ja za to niedawno wstałam dopiero z łóżka, bo chyba gorzej to zniosłam niż synek
-
Na spacerze Dominik ma tak jak w czasie reszty dnia, czyli jak zje to ma godzinę czuwania, a później idzie spać na niecałą godzinkę, i dokładnie co 2h jedzenie. Chyba że ma mniej senny dzień, to śpi pół h lub co któreś karmienie wcale nie śpi. Więc u niego czy wózek się kołysze czy nie to bez różnicy.