Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki.
Wczoraj syn miał Akademię z Okazji DM. Płakałam jak bóbr.
Nie ma większego daru jak być matką. Jestem dumna że mam dzieci.
Każdej kobiecie życzę tego daru i wierzę że tego doświadczą.
:-*alinalii, Mania1718, M+M+?, Izoleccc, Kate84, salomea, annak, Falon, Czarodziejka87, Karka, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka.
Nareszcie mam chwilę czasu.
Synek z temperaturą od wczoraj- hmm taka dziwna. Jeszcze o 13:00 było okey. Bawił się, szalał a dosłownie 30 minut później ponad 38 i tak do tej pory. Z tego też powodu zamiast do teściowej teściowa do nas. Z okazji dnia mamyod rana w garach
Ciasto dla mojej rodzinki truskawkowe, obiad... itd. Po obiedzie graliśmy w gry ileż było śmiechu. Judytka robiła co ja pisze robi miny nieziemskie mrucząc przy tym jak misio
Jeszcze tylko kąpiel, masaż... książeczkii wieczorek wolny.
Kochane ostatnio czytam książkę Sekret. Ogólnie jestem optymistką.. zawsze idę do przodu... praktycznie nie płaczę i nigdy się nie poddaje ale ta książka takie wywarła na mnie wrażenie że wręcz umocniłam się w przekonaniu że muszę przejść przez życie z podniesioną głową i nauczyć tego dzieci że najważniejsze jest szczęście i ze tylko my je kreujemy i albo będziemy przyciągać pozytywne myśli albo będziemy wiecznie narzekać.
No cóż :d pogoda może nie jest najpiękniejsza ale życzę wam udanego wieczorku w gronie najbliższych a więc miłości waszego życia...
Pozdrawiam popijając pokrzywkę :d -
Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!
W pewnym momencie przestałam nadążać za postami o kupkach, karmieniu i pieluszkach, więc trochę się odłączyłam. To jeszcze nie mój światSkupiłam się trochę bardziej na różowej stronie forum, gdzie nadal walczymy.
No ale dziś nie mogło mnie nie być z Wami, bo tu jest największa dawka super mamuś, jaką znam
Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki.
Dużo szczęścia i radości z macierzyństwa. Żeby to była najpiękniejsza przygoda w Waszym życiu!
Ściskam Was, pozdrawiam i mam nadzieję, że u wszystkich marcówek i naszych forumowych dzieciaczków wszystko jest w najlepszym porządku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 20:22
muminka83, Kate84, d'nusia, Falon, M+M+?, edyś, Karka, salomea, Mania1718, baassiia, Czarodziejka87, A.Kasia, Izoleccc, alinalii, foxica, Est, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!
W pewnym momencie przestałam nadążać za postami o kupkach, karmieniu i pieluszkach, więc trochę się odłączyłam. To jeszcze nie mój światSkupiłam się trochę bardziej na różowej stronie forum, gdzie nadal walczymy.
No ale dziś nie mogło mnie nie być z Wami, bo tu jest największa dawka super mamuś, jaką znam
Dużo szczęścia i radości z macierzyństwa. Żeby to była najpiękniejsza przygoda w Waszym życiu!
Ściskam Wam, pozdrawiam i mam nadzieję, że u wszystkich marcówek i naszych forumowych dzieciaczków wszystko jest w najlepszym porządku.
salomea, Mania1718, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!
Ściskam Was, pozdrawiam i mam nadzieję, że u wszystkich marcówek i naszych forumowych dzieciaczków wszystko jest w najlepszym porządku.
Kochana życzę Tobie, żebyś w przyszłym roku też świętowała z dzidzią w brzuszku bądź na rękach :-*A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:*
Nawet nie miałam czasu wczoraj napisać życzeń w tak wyjątkowym dla nas dniu więc dziś chciałam życzyć samych pięknych chwil i duużo zdrówka dla Was i maluszków:*
M+M i Madzik nie wiem jak z suplementami ale polecam odżywke Jantar do wcierania bardzo pomocna na wypadanie:)
Miłego dnia!Falon, Mania1718 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyM+M+? wrote:Ja z pytaniem.
Strasznie zaczęły wypadać mi włosy. Czy orientujecie się, czy można brać jakieś suplementy przy karmieniu piersią?
Ja biorę Vitapil Mama na włosy i paznokcie i z tego co wiem są to suplementy dla kobiet w ciąży i karmiących piersią. Ja nie karmię ale ponoć preparat jest skuteczny, więc biorę -
nick nieaktualnyannak wrote:Kochane Mamusie,
Wieki mnie tu nie było!
Serdeczne uściski kochana i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia mamy :* Abyś w przyszłym roku dołączyła do grona mam ziemskiego szkraba a póki co niech Twoje aniołki czuwają nad Tobą każdego dnia :* -
Dziewczyny które kp, bierzecie jakiekolwiek suplementy i witaminy? Ja kończę moje namagazynowane witaminy z czasu ciąży, ale chciałam zmienić na coś może bardziej dostosowanego do kp.
U nas ostatnio to mieliśmy maraton. Wyjazd 300km, upały, karmienie małego w gorącym aucie(oczywiście nie dałam do serwisu klimatyzacji, więc nie chciałam jej włączać, żeby mały się nic nie nawdychał), łażenie po przeludnionej,przesmrodzonej warszawie. Na szczęście młody świetnie wszystko zniósł, i tak współpracował jakby rozumiał, że są ciężkie warunki. Ale po powrocie do domu, sprawdził swoje ulubione miejsca do patrzenia, powyginał się w łóżeczku i padł z wielkim uśmiechem na buzi. Ja za to niedawno wstałam dopiero z łóżka, bo chyba gorzej to zniosłam niż synek -
Na spacerze Dominik ma tak jak w czasie reszty dnia, czyli jak zje to ma godzinę czuwania, a później idzie spać na niecałą godzinkę, i dokładnie co 2h jedzenie. Chyba że ma mniej senny dzień, to śpi pół h lub co któreś karmienie wcale nie śpi. Więc u niego czy wózek się kołysze czy nie to bez różnicy.