X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    Jak myslicie dziewczyny... Jutro mielismy miec szczepienie ale Mala zlapala katar. Boje sie ze ta nasza pediatra moze ja puscic do szczepienia mimo to. Moze leiej nie isc jutro i wstrzymac sie tydzien?

Ja bym się nie zgodziła. Dodatkowo proponuję zrobić morfologię, posiew moczu i jego badanie oraz CRP.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Malina81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki na FB wrzuciłam zdjęcie wyników moczu synka. Jeśli znajdziecie chwilkę proszę o zerkniecie, mysle ze wszystko ok...
    Moj mały od poniedziałku i wczoraj miał podwyższoną temperature... i gorączkował, raz do 39. stopni, a tak to 37. 6, 38.9. 37.2. 36.4 . Dziś i i w nocy ok, bez gorączki bez paracetamolu. O matko ile ja się napłakałam z nerwów. Dziś odebralam wyniki moczu, wg. mnie ok, chyba, w pt mamy odebrać posiew i na wizytę iść, jesli bedą bakterie. Proszę zerknijcie czy ok.Pozdrawiam i dziękuję! Ps- doktor podejrzewala jakiś wirus, albo zakazenie ukladu moczowego.

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, powiem Wam, że o ile samo zawiązanie chusty nie jest może jakoś szczególnie skomplikowane tak Tymkowi póki co średnio się podoba. No nic, popróbujemy a jakby co to mam namiary na instruktorkę chustonoszenia w mojej okolicy...

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko my dziś szczepimy. Ehh, zawsze jestem bardzo nerwowa kiedy Franek ma szczepienia :/ :(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w biedrze są fajne projektory dla maluchów, świnka, owca, smok i miś. 40 zł

alinalii, Kate84 lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/

201604051765.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy zauważacie skoki rozwojowe u swoich dzieci? Tzn. zmiany zachowania kilkudniowe które możnaby tym tłumaczyć..?

• Malina81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:
    Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/

Falon, właśnie męża pytałam i mówi żebyś spróbować jeśli masz kartę pamięci do telefonu to włożyć ta kartę i przegrać. A tak w ogóle to po kabelku powinno pójść .powodżeni.

Falon lubi tę wiadomość

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Dziewczyny czy zauważacie skoki rozwojowe u swoich dzieci? Tzn. zmiany zachowania kilkudniowe które możnaby tym tłumaczyć..?

Moja od paru dni jest małą diablicą więc się zastanawiam nad tym :-P no albo źle znosi upały albo zęby...

Falon kurcze mi po kablu szło normalnie :-(

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:

Miałam identyczny problem z tym telefonem i niestety w żaden sposób nie udało mi się tych zdjęć i filmików przegrać :/ W ogóle nie były widoczne po podłączeniu urządzenia do komputera :/

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:
    Ja mam konto na gmail. Połączyłam je z swoim tel i przesyłam w chmure zdjęcia. Przynajmniej mam pewność że filmy i zdjęcia zawsze będę mieć.

Falon lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. I tam mam to wszystko. Potem przegrywam na płyty i dysk przenośny wrazie w.

Falon lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Falon Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ;-) spróbuję się tym pobawić. Czuję się jak ciemna masa! ;-P

Mania1718 lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Mamusie z okazji Naszego Święta !!!

Miłego dnia :)

Mania1718, d'nusia, alinalii, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dzisiaj nasze święto <3 Wszystkiego co w życiu najlepsze, dużo miłości i radości z pociech !!

PS. U mnie długo wyczekiwana sprawa zakończyła się mega pozytywnie dla mojej rodzinki wiec prezent jaki można sobie wymarzyć! ! Miłego dnia kobietki :)

Renka88, Madzialena90, d'nusia, edyś, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego drogie mamusie <3

Mania1718, d'nusia, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

• alinalii Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pierwszy Dzień Matki !! ahh <3 <3

Wszystiego Naj Naj Lepszego dla NAS dziewczyny !!!

Mania1718, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego kochane mamusie :) <3 <3 <3

Życzę nam jednego CHWILO TRWAJ i wypełniaj nas radością :)

Mania1718, muminka83, alinalii, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Miałam identyczny problem z tym telefonem i niestety w żaden sposób nie udało mi się tych zdjęć i filmików przegrać :/ W ogóle nie były widoczne po podłączeniu urządzenia do komputera :/

Ja po podłączeniu kabla wchodziłam w DCIM i w tej ikonce kryły się zdjęcia, ale filmików nie ma... Spróbuję sposobu Muminki.

Dzień Matki :-) ale to niesamowite!

Mania1718, muminka83, A.Kasia, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:
    Ja po podłączeniu kabla wchodziłam w DCIM i w tej ikonce kryły się zdjęcia, ale filmików nie ma... Spróbuję sposobu Muminki.

Dzień Matki :-) ale to niesamowite!
    Pewnie w innym folderze aczkolwiek powinny chyba w tym samym dcim. Polecam sposób muminki, ja również używam chmury i mam spokój i wszystkie zdjęcia zgrywają się na dysk z google.

Moja Martynka na dzień mamy podarowała mi nowe słówko połączenie Agu i hello, przynajmniej tak to zabrzmiało :D

Mania1718, muminka83, A.Kasia, Izoleccc, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
‹‹ 2327 2328 2329 2330 2331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ