WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    Jak myslicie dziewczyny... Jutro mielismy miec szczepienie ale Mala zlapala katar. Boje sie ze ta nasza pediatra moze ja puscic do szczepienia mimo to. Moze leiej nie isc jutro i wstrzymac sie tydzien?

Ja bym się nie zgodziła. Dodatkowo proponuję zrobić morfologię, posiew moczu i jego badanie oraz CRP.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Malina81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki na FB wrzuciłam zdjęcie wyników moczu synka. Jeśli znajdziecie chwilkę proszę o zerkniecie, mysle ze wszystko ok...
    Moj mały od poniedziałku i wczoraj miał podwyższoną temperature... i gorączkował, raz do 39. stopni, a tak to 37. 6, 38.9. 37.2. 36.4 . Dziś i i w nocy ok, bez gorączki bez paracetamolu. O matko ile ja się napłakałam z nerwów. Dziś odebralam wyniki moczu, wg. mnie ok, chyba, w pt mamy odebrać posiew i na wizytę iść, jesli bedą bakterie. Proszę zerknijcie czy ok.Pozdrawiam i dziękuję! Ps- doktor podejrzewala jakiś wirus, albo zakazenie ukladu moczowego.

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, powiem Wam, że o ile samo zawiązanie chusty nie jest może jakoś szczególnie skomplikowane tak Tymkowi póki co średnio się podoba. No nic, popróbujemy a jakby co to mam namiary na instruktorkę chustonoszenia w mojej okolicy...

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko my dziś szczepimy. Ehh, zawsze jestem bardzo nerwowa kiedy Franek ma szczepienia :/ :(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w biedrze są fajne projektory dla maluchów, świnka, owca, smok i miś. 40 zł

alinalii, Kate84 lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/

201604051765.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy zauważacie skoki rozwojowe u swoich dzieci? Tzn. zmiany zachowania kilkudniowe które możnaby tym tłumaczyć..?

• Malina81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:
    Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/

Falon, właśnie męża pytałam i mówi żebyś spróbować jeśli masz kartę pamięci do telefonu to włożyć ta kartę i przegrać. A tak w ogóle to po kabelku powinno pójść .powodżeni.

Falon lubi tę wiadomość

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Dziewczyny czy zauważacie skoki rozwojowe u swoich dzieci? Tzn. zmiany zachowania kilkudniowe które możnaby tym tłumaczyć..?

Moja od paru dni jest małą diablicą więc się zastanawiam nad tym :-P no albo źle znosi upały albo zęby...

Falon kurcze mi po kablu szło normalnie :-(

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:

Miałam identyczny problem z tym telefonem i niestety w żaden sposób nie udało mi się tych zdjęć i filmików przegrać :/ W ogóle nie były widoczne po podłączeniu urządzenia do komputera :/

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:
    Ja mam konto na gmail. Połączyłam je z swoim tel i przesyłam w chmure zdjęcia. Przynajmniej mam pewność że filmy i zdjęcia zawsze będę mieć.

Falon lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. I tam mam to wszystko. Potem przegrywam na płyty i dysk przenośny wrazie w.

Falon lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Falon Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ;-) spróbuję się tym pobawić. Czuję się jak ciemna masa! ;-P

Mania1718 lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Mamusie z okazji Naszego Święta !!!

Miłego dnia :)

Mania1718, d'nusia, alinalii, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dzisiaj nasze święto <3 Wszystkiego co w życiu najlepsze, dużo miłości i radości z pociech !!

PS. U mnie długo wyczekiwana sprawa zakończyła się mega pozytywnie dla mojej rodzinki wiec prezent jaki można sobie wymarzyć! ! Miłego dnia kobietki :)

Renka88, Madzialena90, d'nusia, edyś, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego drogie mamusie <3

Mania1718, d'nusia, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

• alinalii Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pierwszy Dzień Matki !! ahh <3 <3

Wszystiego Naj Naj Lepszego dla NAS dziewczyny !!!

Mania1718, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego kochane mamusie :) <3 <3 <3

Życzę nam jednego CHWILO TRWAJ i wypełniaj nas radością :)

Mania1718, muminka83, alinalii, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Miałam identyczny problem z tym telefonem i niestety w żaden sposób nie udało mi się tych zdjęć i filmików przegrać :/ W ogóle nie były widoczne po podłączeniu urządzenia do komputera :/

Ja po podłączeniu kabla wchodziłam w DCIM i w tej ikonce kryły się zdjęcia, ale filmików nie ma... Spróbuję sposobu Muminki.

Dzień Matki :-) ale to niesamowite!

Mania1718, muminka83, A.Kasia, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:
    Ja po podłączeniu kabla wchodziłam w DCIM i w tej ikonce kryły się zdjęcia, ale filmików nie ma... Spróbuję sposobu Muminki.

Dzień Matki :-) ale to niesamowite!
    Pewnie w innym folderze aczkolwiek powinny chyba w tym samym dcim. Polecam sposób muminki, ja również używam chmury i mam spokój i wszystkie zdjęcia zgrywają się na dysk z google.

Moja Martynka na dzień mamy podarowała mi nowe słówko połączenie Agu i hello, przynajmniej tak to zabrzmiało :D

Mania1718, muminka83, A.Kasia, Izoleccc, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
‹‹ 2327 2328 2329 2330 2331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ