Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
skowroneczka87 wrote:Jak myslicie dziewczyny... Jutro mielismy miec szczepienie ale Mala zlapala katar. Boje sie ze ta nasza pediatra moze ja puscic do szczepienia mimo to. Moze leiej nie isc jutro i wstrzymac sie tydzien?
Ja bym się nie zgodziła. Dodatkowo proponuję zrobić morfologię, posiew moczu i jego badanie oraz CRP. -
Dziewczynki na FB wrzuciłam zdjęcie wyników moczu synka. Jeśli znajdziecie chwilkę proszę o zerkniecie, mysle ze wszystko ok...
Moj mały od poniedziałku i wczoraj miał podwyższoną temperature... i gorączkował, raz do 39. stopni, a tak to 37. 6, 38.9. 37.2. 36.4 . Dziś i i w nocy ok, bez gorączki bez paracetamolu. O matko ile ja się napłakałam z nerwów. Dziś odebralam wyniki moczu, wg. mnie ok, chyba, w pt mamy odebrać posiew i na wizytę iść, jesli bedą bakterie. Proszę zerknijcie czy ok.Pozdrawiam i dziękuję! Ps- doktor podejrzewala jakiś wirus, albo zakazenie ukladu moczowego.
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/
-
Falon wrote:Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/
Falon, właśnie męża pytałam i mówi żebyś spróbować jeśli masz kartę pamięci do telefonu to włożyć ta kartę i przegrać. A tak w ogóle to po kabelku powinno pójść .powodżeni.
Falon lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:Dziewczyny czy zauważacie skoki rozwojowe u swoich dzieci? Tzn. zmiany zachowania kilkudniowe które możnaby tym tłumaczyć..?
Moja od paru dni jest małą diablicą więc się zastanawiam nad tymno albo źle znosi upały albo zęby...
Falon kurcze mi po kablu szło normalnie -
nick nieaktualnyFalon wrote:Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/
Miałam identyczny problem z tym telefonem i niestety w żaden sposób nie udało mi się tych zdjęć i filmików przegraćW ogóle nie były widoczne po podłączeniu urządzenia do komputera
-
Falon wrote:Mam pytanie. Mam w smartfonie (SAMSUNG GALAXY) filmiki z Julką i chciałam je zrzucić na kompa tradycyjną metodą, więc kabelek do kompa, kopiuj - wklej, bo tak to robiłam ze zdjęciami i figa z makiem! ;-/ za nic w świecie się nie da. Przekopałam już pół internetu jak to zrobić i się denerwuję bo nic nie potrafię znaleźć. Sorki dziewczyny, że takie bzdety tu piszę, ale filmiki zatkały mi telefon mimo że jest ich niewiele, a to taka superowa pamiątka (pierwszy uśmiech, kąpiel itd) nie chcę ich utracić ;/
Falon lubi tę wiadomość
-
Kochane dzisiaj nasze święto
Wszystkiego co w życiu najlepsze, dużo miłości i radości z pociech !!
PS. U mnie długo wyczekiwana sprawa zakończyła się mega pozytywnie dla mojej rodzinki wiec prezent jaki można sobie wymarzyć! ! Miłego dnia kobietkiRenka88, Madzialena90, d'nusia, edyś, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość
[/link]
-
Mój pierwszy Dzień Matki !! ahh
Wszystiego Naj Naj Lepszego dla NAS dziewczyny !!!Mania1718, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Czarodziejka87, Izoleccc, Kate84, salomea, Falon lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Miałam identyczny problem z tym telefonem i niestety w żaden sposób nie udało mi się tych zdjęć i filmików przegrać
W ogóle nie były widoczne po podłączeniu urządzenia do komputera
Ja po podłączeniu kabla wchodziłam w DCIM i w tej ikonce kryły się zdjęcia, ale filmików nie ma... Spróbuję sposobu Muminki.
Dzień Matkiale to niesamowite!
Mania1718, muminka83, A.Kasia, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Falon wrote:Ja po podłączeniu kabla wchodziłam w DCIM i w tej ikonce kryły się zdjęcia, ale filmików nie ma... Spróbuję sposobu Muminki.
Dzień Matkiale to niesamowite!
Moja Martynka na dzień mamy podarowała mi nowe słówko połączenie Agu i hello, przynajmniej tak to zabrzmiało
Mania1718, muminka83, A.Kasia, Izoleccc, Kate84, Falon lubią tę wiadomość