Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
paola87 wrote:Czy Wasze Dzieci ssą kciuki? Mój się od dwóch dni tak chęrnie zasysa i wygląda przy tym pzekomicznie
A czym przykrywacie Dzieci w nocy? Kładziecie na boczku czy na pleckach?
Mój od wtorku wkłada całą rączkę do buzi i zasysa. Tak jak piszesz - wygląda to przekomicznie, a moim zadaniem jest ciągłe zmienianie body na świeżeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 21:26
-
Edyś Amelka też naogół spała na spacerze, a jak się zaczęły upały to wcale mało tego strasznie płacze, aż się zataja
mimo że wychodzę już o 8 żeby wrócić przed 12
Paola ja tylko cienkim otulaczem bambusowym, Amelka ssie kciuki, piąstki, smoka całego! -
Moja też ssie, z obu dłoni na raz...
Teraz niestety ciężko jej zasnąć w wózku, ostatnio ciągle płakała zanim zasnęła, atakowałam ją smoczkiem i szumem. Teraz poptrafi leżeć i gaworzyć, bawić się zabawką itp, w końcu zaśnie na pól godz, później popłacze lub nie, dalej się "bawi" i potem zaśnie znowu na pół godz. Ostatnio pić jej się chciało dlatego płakała i gorąco jej no i na rękach najlepiej... Tylko że czasem wieje, no i co z wózkiem wtedy
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
dziewczyny już drugi dzień Emi wkłada całą raczkę do buzi , ta jakby się drapałapo dziąsłach i płacze strasznie przy tym
bardzooo się slnini przy tym , czy to mozliwe zeby ząbki szły juz?
-
alinalii wrote:dziewczyny już drugi dzień Emi wkłada całą raczkę do buzi , ta jakby się drapałapo dziąsłach i płacze strasznie przy tym
bardzooo się slnini przy tym , czy to mozliwe zeby ząbki szły juz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 08:15
alinalii lubi tę wiadomość
-
edyś wrote:A czy wasze maluchy sypiają na spacerach? U nas do niedawna samo włożenie do wózka powodowało śpiączkę. Odkąd są upały to Ula cały spacer potrafi czuwać, uśnie może na pół godziny. Jeszcze trochę to w wózku nie będzie chciała siedzieć
Tak. Mała śpi jakieś 2 h na spacerze pozostałe 2 patrzy tymi wielkimi ślepiami -
Witam.
Obudziły mnie dziś krople deszczu. W momencie byłam na nogach z małą na rękach i pokazywałam jej jak pięknie wyglądają krople deszczu.
Judytka - oczy szeroko otwartew tle słychać było krople deszczu uderzające o metalowy parapet :d Cudowne uczucie
Syn praktycznie kalosze na nogach i on chce już iśćUdało się przekonać by odłożyć spacer na godzinę bliżej 10:00 hahaha
Tak więc my się ubieramy, zakładamy kolorowe kalosze i palto i mykamy by tańczyć z deszczem
Mała oczywiście w wózku z ochraniaczem deszczowymi z nami.
Potem obiadi popołudnie z grami planszowymi w tle.
Będzie się działo
Życzę wam miłej niedzieli i wiele słońca
Kate84 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Kochane czy Wasze dzieci też tak szybko teraz rosną? Mój Antoś przez pierwsze 6tygodni nosił ciuszki 56-62 a teraz nie wiadomo kiedy 68-74. Z tygodnia na tydzień taka zmiana
-
muminka83 wrote:Kładę małą na pleckach w otulaczu. Pod otulaczem ma tylko pampersa. U nas na poddaszu jest teraz około 30-32 C. Myślimy o zamontowaniu klimy bo w lato średnia to 36-37 C a już coraz trudniej wytrzymać
Monia miało być cytuj. Ja tez mieszkam na poddaszu. Mamy klime i udaje sie wyziebic do 25 stopni. Klima w salonie chodzi praktycznie 24h jest wyczyszczona i odgrzybiona. A do sypialni nam lekko nawiewa, ale w nocy często wstaje z wybuchem ciepła jakbym miała menopauzę.
Co do ciuszków u mnie już dawno 68
Wszyscy sie śmieją ze Basia wyglada jak 4 miesięczne dziecko.
Miłego dnia!