Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Obrót o 360 stopni? Oliwka nawet na boczek nie umie się przekulnąć a co dopiero na brzuch i z powrotem. Dużo leży w macie żeby mogła kombinować ale jakoś brak u niej chęci do tego typu działań. Czy powinno mnie to zaniepokoić ?
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Jeżeli załatwiasz becikowe teraz, to rozliczasz się za 2014 rok. Ja miałam nowe źródło dochodu i utratę.
-
nick nieaktualnyWira wrote:Obrót o 360 stopni? Oliwka nawet na boczek nie umie się przekulnąć a co dopiero na brzuch i z powrotem. Dużo leży w macie żeby mogła kombinować ale jakoś brak u niej chęci do tego typu działań. Czy powinno mnie to zaniepokoić ?
-
ciri22 wrote:Tak wiem ale wedlug tego co jest napisane wszedzie to rozliczam sie za 2014rok ale jesli w 2015 stracilam badz zyskalam zrodlo dochodu to musze to wykazac...
-
nick nieaktualnyWira wrote:Obrót o 360 stopni? Oliwka nawet na boczek nie umie się przekulnąć a co dopiero na brzuch i z powrotem. Dużo leży w macie żeby mogła kombinować ale jakoś brak u niej chęci do tego typu działań. Czy powinno mnie to zaniepokoić ?
Jeszcze ma czas. A jak chcesz ją zachęcić to pokaż jej, że może tak robić. Jak leży na pleckach to przekręcaj ją z boczku na boczek w formie zabawy, najlepiej trzymając zabawkę na wysokości jej wzroku. Jak załapie to sama zacznie próbować -
nick nieaktualnyCzy któryś dzieciaczek na forum ma problemy kardiologiczne? U nas na szczęście otwór owalny się zamknął ale pozostała struna rzekoma lewej komory no i zastawka trójdzielna nadal się nie domyka. Mamy to kontrolować, niby powinno się to naprawić z wiekiem ale nie ukrywam, że troszkę się martwię.
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Czy któryś dzieciaczek na forum ma problemy kardiologiczne? U nas na szczęście otwór owalny się zamknął ale pozostała struna rzekoma lewej komory no i zastawka trójdzielna nadal się nie domyka. Mamy to kontrolować, niby powinno się to naprawić z wiekiem ale nie ukrywam, że troszkę się martwię.
-
nick nieaktualnyMadlene.:) wrote:Ja miałam podobną sytuacje ale składałam z urzędu skarbowego papier z 2014 roku ale we wniosku o jedno razową zapomogę z tyt. ur. się dziecka masz w którymś miejscu zaznaczyć że straciłaś źródło dochodu.
i tak samo jak uzyskalam dochod? Bo szukalam jakis dokladniejszych info jak to wypelnic, jak napisac takie zaswiadczenie czy potrzebuje dodatkowych dokumentow z zusu czy urzedu skarbowego za 2015 rok ale nie znalazlam zadnych info.
-
Moja Hanka już dawno się obracała w łóżeczku dookoła siebie, teraz siadać chce, podnosić się, no i na plecach nie uleży... ino na brzuch się przekręca
Pediatra nowa nam powiedziała, że robi rzeczy, które dzieci robią nawet dopiero mając pół roczku, moja ma 4m-ce. Z drugiej strony wiadomo - każde dziecko inaczej się rozwija, najlepiej zapytać pediatrę
P.s. Oczywiście nie pozwalam jej siadać itpWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 22:45
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
ciri22 wrote:O dzieki
i tak samo jak uzyskalam dochod? Bo szukalam jakis dokladniejszych info jak to wypelnic, jak napisac takie zaswiadczenie czy potrzebuje dodatkowych dokumentow z zusu czy urzedu skarbowego za 2015 rok ale nie znalazlam zadnych info.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry z budowy naszego domku !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/761792ea1e76.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/669e6361150f.jpgRudyTygrysek, muminka83, A.Kasia, Izoleccc, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wira wrote:Obrót o 360 stopni? Oliwka nawet na boczek nie umie się przekulnąć a co dopiero na brzuch i z powrotem. Dużo leży w macie żeby mogła kombinować ale jakoś brak u niej chęci do tego typu działań. Czy powinno mnie to zaniepokoić ?Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt