Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
KASZKA33 wrote:Cześć dziewczyny chciała bym do was dołączyć bo podczytuje Was już od czasów ciąży i okres macierzyństwa. Też jestem marcówką moja Ptysia urodziła się 24 marca przez cc. Było by mi miło jeśli byście mnie przyjęły do swojego grona.
ale długo zwlekałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 09:55
-
hej kochane:) Muminko wszystkiego dobrego zdrowiaaa:)
dzis ALEKS konczy 4 miesiace ale leci ten czas:)Renka88, Karka, Falon, Izoleccc, edyś lubią tę wiadomość
-
Muminko spełnienia marzeń i zdrowia przede wszystkim!
Trochę się nie odzywałam bo mamy ciężki okres teraz - przechodzimy z piersi na butelke. Z tych wszystkich stresów prawiw osiwialam.Mały zaczął źle chwytać pierś i łapać powietrze a w konsekwencji nie chciał jeść w ogóle. Zaczęłam odciągac i dawać z butelki i pierwszego dnia było ok. Potem armagedon. Mały lykal powietrze z butelki i po 30 ml nie chciał jeść. Jak odbił po 10 min to zjadł znowu 20 ml i to samo. To było na butelkach Aventu. Teraz testujemy inne. Zaczęłam od tomeee teepe czy jakoś tak:) no i mały je lapczywie al en nie lyka powietrza. No I zjada więcej kolo 60 ml. Musze być cierpliwa ale zanim na raz zje 120 ml to trochę minie. Zauważyłam że mam mniej pokarmu przez stres no i laktator wiec nieraz mały je Bebilon. ZRESZTĄ tak zalecila pediatra bo nie przybieral dobrze. Tak więc karmimy się co 2 godziny a karmienie trwa 30 min i tak w kółko. W między czasie mycie laktator i butelek no i ogarnia nie małego i domu. Ciężko. Pozdrawiam -
Muminko zdrówka
100 lat
-
Belizee, coś mi tu nie gra. Bo piszesz, że mały ma problemy nie tylko z jedzeniem z piersi ale też z butelki. Może trzeba najpierw znaleźć przyczynę bo i na butelce się zamęczycie. Kompletnie nie wiem co podpowiedzieć... a wędzidełko miał sprawdzane?