Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Alina, kiedy testujesz
Wykres wygląda mega obiecująco! Kciuki zaciśnięte
sama nie wiem , starsznie się boję zrobić test , zapewne jutro go kupię
może odważę się zrobić we wtorek -
nick nieaktualnyalinalii wrote:sama nie wiem , starsznie się boję zrobić test , zapewne jutro go kupię
może odważę się zrobić we wtorek
To będzie już 13 dpo czyli jeśli jest ciąża to powinien się chociaż cień pojawićChociaż życzę Ci grubej czerwonej krechy a nie jakiegoś tam cienia
Ja oba testy z ciąż mam schowane na pamiątkę ale obie z bladymi kreskami bo jestem w gorącej wodzie kąpana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 20:52
alinalii, muminka83 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:To będzie już 13 dpo czyli jeśli jest ciąża to powinien się chociaż cień pojawić
Chociaż życzę Ci grubej czerwonej krechy a nie jakiegoś tam cienia
Ja oba testy z ciąż mam schowane na pamiątkę ale obie z bladymi kreskami bo jestem w gorącej wodzie kąpana
hihi ja tez mam schowany na pamiątkęmuminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:To będzie już 13 dpo czyli jeśli jest ciąża to powinien się chociaż cień pojawić
Chociaż życzę Ci grubej czerwonej krechy a nie jakiegoś tam cienia
Tez dolaczam,wszystkie trzy testy schowane na wieki. Alina powodzenia.muminka83 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Wyhaczyłaś coś? Ja kupiłam ocieplane futerkiem skórzane oficerki przecenione z 769 zł na 399 zł
. Ostatnio taki deal zrobiłam 2 lata temu kiedy kupiłam botki Sama Edelmana za niecałe 3 stówki
. Dziękuję
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Wyhaczyłaś coś? Ja kupiłam ocieplane futerkiem skórzane oficerki przecenione z 769 zł na 399 zł
. Ostatnio taki deal zrobiłam 2 lata temu kiedy kupiłam botki Sama Edelmana za niecałe 3 stówki
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:A tak z innej beczki. Co sądzisz o ich butach? Dobre są?
Powiem Ci, że nigdy wcześniej nie kupowałam w tym sklepie ale moja przyjaciółka ze studiów tylko od nich buty kupowała i bardzo sobie chwaliła. Madlene pisała na naszej grupie fb, że już czwarty rok chodzi w kozakach tej firmy i jest bardzo zadowolonaNo nic, zobaczymy jak przyjdą. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy
W razie czego to mamy 14 dni na zwrot bez podania przyczyny.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaassiia wrote:A wg mnie te ceny regregularne maja jak z kosmosu I potem wlasnie tak przeceniaja na polowe. Ja lubie Wojasa tam bez promocji za 300zl cos fajnego mozna wybrac, a po przecenach I za 150-200zl
Mam od nich kilka par i też jestem zadowolona ale wcale dużo taniej nie mają. Wysokie oficerki w Wojasie kosztują ponad 500zł, z resztą chyba nigdzie nie da się kupić taniej porządnych skórzanych kozakówmuminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Dziewczyny z jakiej firmy polecacie buty dla dziecka zarówno uczącego się chodzić jak i mojego sześciolatka.
Nie mam bowiem szczęścia do butów ....
Ale zimowe czy ogólnie? Moja siostra dla swojego Jula kupuje EMELki, w sumie to były jego pierwsze buty i cały czas kupują z tej firmy bo ponoć bardzo porządna jest.
A jeśli chodzi o zimowe dla starszaka to ostatnio widziałam na Limango kampanię na dziecięce buty KAMIK. Zimowe buty mają rewelacyjne.
Tylko czemu wszystkie dzięcięce buty są takie drogie ;(muminka83 lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Dziewczyny z jakiej firmy polecacie buty dla dziecka zarówno uczącego się chodzić jak i mojego sześciolatka.
Nie mam bowiem szczęścia do butów ....A.Kasia, muminka83, salomea, Est lubią tę wiadomość
-
Gino rossi super Polska marka! Ja nosze sandały co rok na przecenie dokupuje nowe są super!
Jeśli chodzi o dziecięce to my chyba zaczniemy od emelkow albo Bartkusiostra kupuje swoim dzieciakom i są spoko
Co do paputkow takich domowych to my narazie chodzimy w skarpetkach a na gwiazdkę kupimy ekotuptusie, dobre są tez papcie firmy Gucio ale mega drogie jak na paputki.
Alina powodzenia! Daj znać co tam sie namalowałomuminka83, alinalii, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:Nasza fizjoterapeutka radzi by nie zakładać dziecku butów do chodzenia do póki się samo nie nauczy chodzić. W momencie gdy podejmuje pierwsze próby chodzenia przy meblach itp. najlepiej się stópka kształtuje boso lub oczywiście skarpetkach.
Madlene.:) lubi tę wiadomość