X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina, kiedy testujesz :) Wykres wygląda mega obiecująco! Kciuki zaciśnięte :)

• alinalii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Alina, kiedy testujesz :) Wykres wygląda mega obiecująco! Kciuki zaciśnięte :)

sama nie wiem , starsznie się boję zrobić test , zapewne jutro go kupię
    może odważę się zrobić we wtorek :P

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • She86 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciukam!!!

alinalii lubi tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii wrote:
    sama nie wiem , starsznie się boję zrobić test , zapewne jutro go kupię
    może odważę się zrobić we wtorek :P

To będzie już 13 dpo czyli jeśli jest ciąża to powinien się chociaż cień pojawić :) Chociaż życzę Ci grubej czerwonej krechy a nie jakiegoś tam cienia :D Ja oba testy z ciąż mam schowane na pamiątkę ale obie z bladymi kreskami bo jestem w gorącej wodzie kąpana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 20:52

alinalii, muminka83 lubią tę wiadomość

• alinalii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    To będzie już 13 dpo czyli jeśli jest ciąża to powinien się chociaż cień pojawić :) Chociaż życzę Ci grubej czerwonej krechy a nie jakiegoś tam cienia :D Ja oba testy z ciąż mam schowane na pamiątkę ale obie z bladymi kreskami bo jestem w gorącej wodzie kąpana ;)

hihi ja tez mam schowany na pamiątkę <3

muminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

Tez dolaczam,wszystkie trzy testy schowane na wieki. Alina powodzenia.

muminka83 lubi tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Wyhaczyłaś coś? Ja kupiłam ocieplane futerkiem skórzane oficerki przecenione z 769 zł na 399 zł :D. Ostatnio taki deal zrobiłam 2 lata temu kiedy kupiłam botki Sama Edelmana za niecałe 3 stówki ;)
    Tak. Kozaki Roma. Powiem szczerze że zadowolona jestem :-). Dziękuję

A.Kasia lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja mam wszystkie 3 testy na pamiątkę.
    Najbardziej cenne pamiątki.

Analii będę trzymać kciuki.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje testy też schowane i tylko czasami na nie zerkam i ciarki mi przechodzą na samo wspomnienie :)

28whyx8d41olhvnv.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Wyhaczyłaś coś? Ja kupiłam ocieplane futerkiem skórzane oficerki przecenione z 769 zł na 399 zł :D. Ostatnio taki deal zrobiłam 2 lata temu kiedy kupiłam botki Sama Edelmana za niecałe 3 stówki ;)
    A tak z innej beczki. Co sądzisz o ich butach? Dobre są?

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    A tak z innej beczki. Co sądzisz o ich butach? Dobre są?

Powiem Ci, że nigdy wcześniej nie kupowałam w tym sklepie ale moja przyjaciółka ze studiów tylko od nich buty kupowała i bardzo sobie chwaliła. Madlene pisała na naszej grupie fb, że już czwarty rok chodzi w kozakach tej firmy i jest bardzo zadowolona :) No nic, zobaczymy jak przyjdą. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy ;) W razie czego to mamy 14 dni na zwrot bez podania przyczyny.

• baassiia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wg mnie te ceny regregularne maja jak z kosmosu I potem wlasnie tak przeceniaja na polowe. Ja lubie Wojasa tam bez promocji za 300zl cos fajnego mozna wybrac, a po przecenach I za 150-200zl

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    A wg mnie te ceny regregularne maja jak z kosmosu I potem wlasnie tak przeceniaja na polowe. Ja lubie Wojasa tam bez promocji za 300zl cos fajnego mozna wybrac, a po przecenach I za 150-200zl

Mam od nich kilka par i też jestem zadowolona ale wcale dużo taniej nie mają. Wysokie oficerki w Wojasie kosztują ponad 500zł, z resztą chyba nigdzie nie da się kupić taniej porządnych skórzanych kozaków :/

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Buty z skóry kosztują. Wiadomo płaci się też za markę Ale wolę kupić raz na dwa... trzy lata niż dwa razy do roku.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinko trzymam kciuki
    Ja tez mam 2 testy schowane na pamiątkę :)

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z jakiej firmy polecacie buty dla dziecka zarówno uczącego się chodzić jak i mojego sześciolatka.
    Nie mam bowiem szczęścia do butów ....

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Dziewczyny z jakiej firmy polecacie buty dla dziecka zarówno uczącego się chodzić jak i mojego sześciolatka.

Ale zimowe czy ogólnie? Moja siostra dla swojego Jula kupuje EMELki, w sumie to były jego pierwsze buty i cały czas kupują z tej firmy bo ponoć bardzo porządna jest.

A jeśli chodzi o zimowe dla starszaka to ostatnio widziałam na Limango kampanię na dziecięce buty KAMIK. Zimowe buty mają rewelacyjne.

Tylko czemu wszystkie dzięcięce buty są takie drogie ;(

• Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Nasza fizjoterapeutka radzi by nie zakładać dziecku butów do chodzenia do póki się samo nie nauczy chodzić. W momencie gdy podejmuje pierwsze próby chodzenia przy meblach itp. najlepiej się stópka kształtuje boso lub oczywiście skarpetkach.

A.Kasia, muminka83, salomea, Est lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gino rossi super Polska marka! Ja nosze sandały co rok na przecenie dokupuje nowe są super!

Jeśli chodzi o dziecięce to my chyba zaczniemy od emelkow albo Bartku :) siostra kupuje swoim dzieciakom i są spoko :)

Co do paputkow takich domowych to my narazie chodzimy w skarpetkach a na gwiazdkę kupimy ekotuptusie, dobre są tez papcie firmy Gucio ale mega drogie jak na paputki.

Alina powodzenia! Daj znać co tam sie namalowało :)

muminka83, alinalii, A.Kasia lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene.:) wrote:
    Nasza fizjoterapeutka radzi by nie zakładać dziecku butów do chodzenia do póki się samo nie nauczy chodzić. W momencie gdy podejmuje pierwsze próby chodzenia przy meblach itp. najlepiej się stópka kształtuje boso lub oczywiście skarpetkach.
    Źle napisałam chodzilo ze jak już będzie chodzić. Teraz też chodzi na boso. Jednak daje jej jeszcze mąż dwa miesiące bo idzie jej świetnie A jak już będzie chodzić to już będzie niestety musieć mieć

Madlene.:) lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 2510 2511 2512 2513 2514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ