Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze że o tym mówią.
O dobrych rzeczach zdecydowanie mniej się mówi bowiem a ośrodek Tuli Luli robi mega robotę. Nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić co by było bez tych ośrodków z dziećmi.
Judyta zrobiła pierwszy krok zupełnie sama bez trzymania się czegokolwiek.
Nie wiem kto był bardziej zdziwiony.. Ona, Ja , mąż czy syn
Młoda uwielbia spacery - choć przy tych mrozach 20 C byłam zmuszona dać termofor co pozwoliło na dłuższe spacerki rodzinne.
Jestem po wczorajszym zebraniu rodziców kończącym pierwszy semestr. Jestem mega dumna.
i może mało to wychowawcze ale dostał megaśny prezent
Znowu niestety przez te wyprzedaże jestem spłukana Zakupione ciuszki
Czeka nas też remont i tak się cieszę że aż planuję poszukać sobie jakiegoś lokum na ten czas bo to nie dla mnie.
W drugiej połowie ferii mały wypad więc też nie mogę się doczekać.
Zima nas w tym roku obdarowała Pięknemalinalii, Karka, baassiia, edyś, Est lubią tę wiadomość
-
Muminko, może i nie wychowawcze ale jakie przyjemne hihi Co Oli dostał, pochwal się
Ja w weekend też poszalałam trochę w Zarze, ale przy kasie sprawę przejęła teściowa, więc... No i standardowo zrobiłam też zamówienie z Nexta. Naprawdę Wam polecam te ciuszki, jeszcze nigdy nie byłam rozczarowana, body i pajace mam tylko od nich, bo bawełna super.
Ja wczoraj byłam na spacerze przy -10 i jak dla mnie za zimno, byłam mega grubo ubrana a i tak zmarzłam, no i musiałam Synka budzić i wracać do domu bo bałam się że za zimno dla niego. Dziś chyba odpuścimy.
Ja też jak oglądałam o Tuli Luli to od razu o Virze pomyślałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 10:01
muminka83, She86 lubią tę wiadomość
-
Dostał samochód na sterowanie bo ma na tym punkcie bzika. Zasłużył uważam - bo przy tylu zajęciach jakie ma dodatkowych ma same A oceny i kilka B. Z angielskiego i matematyki przerabia już zadania rozszerzane bo przy tych podstawowych się nudzi.
paola polecam ci może mało sexi bieliznę termoaktywną ale daje efekty a dziecku.. ( w netto kupisz razem z sweterkiem termofor. Ja używam przy dużych mrozach i nawet po 1,5-2 h wyjmując Judytę ma mega ciepło w wózku a nie parzy ponieważ właśnie ten specjalny sweterek izoluje.
Next - tak. Też ich lubię. Jednak najczęściej ubieram dzieci w Reserved, Zara, C&A ( do C&A mam szczęście. Ubranka nic się z nimi nie dzieje) Właśnie poleciało fruuuu znowu
Jak ja bym chciała by za mnie zapłacił kiedyś ktoś rachunek przy kasie a nie że zawał mam i maślane oczy - kochanie ...
tuli lulii fakt Vira pojawia się na pierwszym planie kiedy się o tym myśli. Jednak dobrze bo ma dziewczyna wielkie mega serce. WYbacz że piszę o tobie jakby Cię tu nie było ale masz dobre serceWira lubi tę wiadomość
-
Każda z nas zaangażowała się w sprawę Tuli Luli, a o mnie pewno myślicie bo często o tym ośrodku pisałam. Ogromnie się cieszę, że tak go teraz nagłaśniają
Po świętach pierwszy maluszek a w sumie maluszka pojechała do domu - a zgadnijcie jak miała na imię. Wiktoria - jak ja hihi
Miłego dnia dziewczyny.
PS.Odnośnie spacerów - moja koleżanka ( ta co ma bliżniaki 3 tyg starsze od Oliwki ) odradziła mi spracery, nie ze względu na mróz ale ze względu na smog. Ma jakąś aplikacje w telefonie, która pokazuje stężenie szkodliwych pyłków w powietrzu. Tu w Poznaniu nie tak źle bo było zaznaczone na żółto ( pomarańczowe i czerwone to masakra ) ale i tak zbyt wysokie stężenie jak na małe płucka. I sumie to sama nie wiem czy wychodzić czy nie... -
Wira wrote:Każda z nas zaangażowała się w sprawę Tuli Luli, a o mnie pewno myślicie bo często o tym ośrodku pisałam. Ogromnie się cieszę, że tak go teraz nagłaśniają
Po świętach pierwszy maluszek a w sumie maluszka pojechała do domu - a zgadnijcie jak miała na imię. Wiktoria - jak ja hihi
Miłego dnia dziewczyny.
PS.Odnośnie spacerów - moja koleżanka ( ta co ma bliżniaki 3 tyg starsze od Oliwki ) odradziła mi spracery, nie ze względu na mróz ale ze względu na smog. Ma jakąś aplikacje w telefonie, która pokazuje stężenie szkodliwych pyłków w powietrzu. Tu w Poznaniu nie tak źle bo było zaznaczone na żółto ( pomarańczowe i czerwone to masakra ) ale i tak zbyt wysokie stężenie jak na małe płucka. I sumie to sama nie wiem czy wychodzić czy nie... -
Mieszkam w Zabrzu.
Nie mam możliwości nie wychodzić ale jak jest duże stężenie wychodzę na krótko.
Sama temperatura nie jest nigdy przeciwwskazaniem. Niestety Ci którzy mieszkają na Śląsku wiedzą że musieliby nie wychodzić większą połowę roku i zakryć kratki wentylacyjne a to jest niemożliwe a na dom na Mazurach mnie jeszcze nie stać
Piszę jeszcze bo to mój plan na starość i wtedy musi się udać z domem -
Kupiłam nosidło w LennyLamb. Długo się zastanawiałam ale tamte mi się bardziej podobały niż Tula. Przyszło kilka dni temu - jestem bardzo zadowolona. A oni od dziś mają wyprzedaż na ergonomiczne i nosidło które kupiłam jest 150zł tańsze.
To się można w dupe ugryźć grrrrr -
Wira wrote:Kupiłam nosidło w LennyLamb. Długo się zastanawiałam ale tamte mi się bardziej podobały niż Tula. Przyszło kilka dni temu - jestem bardzo zadowolona. A oni od dziś mają wyprzedaż na ergonomiczne i nosidło które kupiłam jest 150zł tańsze.
To się można w dupe ugryźć grrrrr
Viruś nigdy nie żałuj. Zawsze znajdziesz coś tańszego od czegoś a kilka dni później bardziej okazyjną cenę. Zawsze doszukuj się pozytywnych obrazów a jak w dupę się ugryziesz to zdecydowanie trafisz do księgi rekordów i dostaniesz czek :d czego oczywiście życzę ci z całego serca.
:-pRenka88 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jeszcze tutaj sie nie chwaliłam
badania prenatalne wyszły pozytywnie
i bedzie wymarzony SYNEst, Renka88, RudyTygrysek, skowroneczka87, annak, edyś, baassiia, salomea, Tova33, Izoleccc, domiii, Falon, Karka lubią tę wiadomość
-
Alinko,
Ale czad! Super i gratulacje!
Powiedz mi tylko, jak to możliwe, że Ty już jesteś w 12 tc?! Ja bym dała głowę, że max w 8-9 tc Ale ten czas szybko leci.
Wszystkiego dobrego dla Was! Cudownie, że synek do Was nadchodzi, skoro właśnie o nim marzyliście.
A jak się czujesz?
I jak inne ciężarówki 2.0?
* * *
Wszystkie Was, Dziewczynki, mocno pozdrawiam! Śledzę tu cały czas Wasze wpisy i uczę się od Was bycia mamą -
Dziewczyny jakie macie foteliki samochodowe te od 9kg w górę.
Nie możemy z mężem dojść do porozumienia.
Mój mąż chcial cybex juno fix ale mnie nie przekonuje brak pasów w tym foteliku mimo wszystko no i ta poduszka zabezpieczająca - w upały - oj nie chciałabym w czymś takim jeździć