Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWira tak jak Annak napisała ja tez uważam, ze jesteś z innej planety, ale to bardzo dobrze:)
Trzymam kciuki za zdrówko. Masz wspaniałą opiekę i cudowną kruszynkę w domu.
Całe dobro przekazane kiedyś wróci.
Jesteś silna babka!
Całujemy z Jasiem!Wira lubi tę wiadomość
-
Wira - trochę szkoda, że musieli usunąć, ale jak sama piszesz, masz dla kogo żyć, masz wspaniałą córkę
Ważne, że byłaś pod obserwacją i w porę zareagowali, co zawsze podkreśla mój lekarz, że ciąża pozamaciczna jest bardzo niebezpieczna gdy dojdzie do nagłego pęknięcia.
Trzymaj się, dochodź do siebie i ucałuj od nas Oliwcie później
Jeszcze kiedyś doczekasz się drugiego maluszka, a może i więcej?Wira lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wira wrote:Czesc mamusie. Jesteście wspaniale. Tyle razy siałam tu zament a Wy mimo to jesteście przy mnie
Nie mam dobrych wieści. W nocy stan sie pogorszyl, morfologia spadla wiec wzieli mnie na operacje. Prawy jajowod krwawił (miaam litr krwi w brzuchu) i byl cały zmieniony wiec zostaje z jednym jajowodem Albo to do mnie jeszcze nie dociera albo faktycznie mysl o tym ze mam moje male marzenie w domu niweluje wszystkie smutki i strachy.
Swoja droga nie wiedziałam nawet ze na fb pojawił sie mój watek.
Jestem ospala i troche obolała ale psychicznie na prawdę dobrze
Dobrze ze lekarze tak sprawnie zareagowali! Odpoczywaj i nabieraj sił dzień i cię zwleka z łóżka i każą zasuwać jesteś po zabiegu laparoskopowym czy w tak pilnej sytuacji szli klasycznie szerokim cięciem?Wira lubi tę wiadomość
-
Martka89 - miałam laparoskopie. Już kazali wstać. Brzuch boli ale male spacerki sobie robię żeby jak najszybciej wrócić do formy. Nie wiem tylko jak ja sobie poradzę z opieka nad Oliwka nie mogę jej podnieść nawet. 10lat temu tez miałam laparoskopie i dwa tyg dochodziłam do siebie
-
Wira wrote:Martka89 - miałam laparoskopie. Już kazali wstać. Brzuch boli ale male spacerki sobie robię żeby jak najszybciej wrócić do formy. Nie wiem tylko jak ja sobie poradzę z opieka nad Oliwka nie mogę jej podnieść nawet. 10lat temu tez miałam laparoskopie i dwa tyg dochodziłam do siebie
-
Prawdopodobnie jutro mnie wypiszą.Maz ma teraz opiekę nad zdrowym dzieckiem 2dni a w przyszłym tyg tylko 2dni musi byc w pracy wiec moze moja mama lub tesciowa pomoże. I wyobraźcie sobie ze ja po poronieniu i operacji a obok mnie leży dziewczyna z tym samym podejrzeniem co ja tyle ze bete ma troche wyższa bo 900i obraz ns usg jakiś zamazsny i byc moze tez ma płyn w brzuchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 19:21